За четенето - 2

• 46 491
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Вижте само каква прекрасна корица за шведското издание на Градинаря:

# 721

И още една красота. Дано завладее нови върхове и този роман и превод.

# 722
Някой с препоръка за подвързия за книга? Повечето, които съм срещала, са много обемни. Едно време подвързвах с вестник, но сега не е опция Simple Smile В раницата ще станат на дупе, а имам отзиви от познати, че платените понякога мачкат (не знам как). Някой да е открил панацея?
Знам, че много хора си ги разнасят и не им пука, не питам тях Simple Smile

# 723
За подвързия най-стабилно май е да се направи собственоръчно според конкретната книга от подходящ картон, както едно време подвързвахме учебници и тетрадки.
Ползвам  сега прозрачни регулируеми ученически, каквото сега продават, но и при тях, както и при меките - от плат, понякога някак се мачкат ъгълчетата на книгите с меки корици.

# 724
Или ученически за тетрадки, фолио в краен случай, или текстилни. Не виждам какво друго.

# 725
Някой с препоръка за подвързия за книга? Повечето, които съм срещала, са много обемни. Едно време подвързвах с вестник, но сега не е опция Simple Smile В раницата ще станат на дупе, а имам отзиви от познати, че платените понякога мачкат (не знам как). Някой да е открил панацея?
Знам, че много хора си ги разнасят и не им пука, не питам тях Simple Smile
Има и джобове за книги от плат. Моят е такъв, зашиха ми и копче. Подплатен е и малко по-обемен, но ми харесва. Намират се и по-тънки:

# 726
Преди си правех подвързии от големите стенни календари със снимки на цветя, пейзажи, градове.. Ставаше цветно и хубаво Simple Smile
Но откакто имам текстилна подвързия, вече не правя .

# 727
Блум, благодаря, сетих се, че съм виждала и такива след като пуснах въпроса. Да, може би ще огледам за нещо такова Simple Smile
Благодаря на всички за споделянето!

# 728
Блум, благодаря, сетих се, че съм виждала и такива след като пуснах въпроса. Да, може би ще огледам за нещо такова Simple Smile
Аз имам подобен калъф от Тему и ми върши чудна работа. Не е обемен и е водоустойчив, не излизам от къщи без книга и си ги разнасям в него - не съм имала поражения досега. 😊
Като потърсиш "калъф за книга" излизат 1000 варианта. 😬

# 729
# 730
# 731
Здравейте!
Изтеглих си приложението на Озон и там има безплатни книги за четене.
Има ли период в който трябва да се прочете дадена книга?
Обновяват ли книгите за безплатно четене и на какво време?
Благодаря предварително за отговорите.

# 732
Това е така наречената свободна библиотека, книги с изтекли права. Няма определен срок за четене, имам свалени на Покетбука няколко такива и си седят така с години. До края на 2023 година имаше по две книги на месец и това беше срокът, в който можеха да се прочетат безплатно, но вече я няма тази опция. Аз така проверявах дали ще посегна отново към творчеството на даден автор или няма да си го причинявам отново. Прочетох така няколко книги и половината бяха попадение, а другата - греда.

# 733
Това е така наречената свободна библиотека, книги с изтекли права. Няма определен срок за четене, имам свалени на Покетбука няколко такива и си седят така с години. До края на 2023 година имаше по две книги на месец и това беше срокът, в който можеха да се прочетат безплатно, но вече я няма тази опция. Аз така проверявах дали ще посегна отново към творчеството на даден автор или няма да си го причинявам отново. Прочетох така няколко книги и половината бяха попадение, а другата - греда.
Много благодаря за бързите отговори.
А обновяват ли библиотеката и ако да на какво време?
И по какъв начин мога да си ги дръпна на ел. четеца?

# 734
  • София
https://www.facebook.com/share/1Ka1AJQLG7/
Хората в Прага чакат да си купят новата книга на Дан Браун. 😃

Общи условия

Активация на акаунт