Отговори
# 570
  • София
13+1 ден влизаш в четвъртия месец, втори триместър

# 571
Момичета аз чета буквално всичко написано от А до Я и имам една молба към вас - много ви моля да не споделяте починали животинки. На мен ми става много мъчно. Обожавам всякакви животни. Плача и като ги видя по улиците и пътищата .. не можах да го надцивея това. Единственото, което си позволявам да убивам от животински вид е муха. Всички други ги пускам на свобода.

Съни, аз също съм от Пловдив. Не съм се насочила на 100% към болница, но клоня към Селената.

(Оказа се, че наистина в сайта информацията с цените е за неосигурени, та ще ми струва 2000 лв горе долу)

Относно анкета с кой от къде е има такава във фб групичката.

# 572

Ето тази табличка ми помага и на мен да се ориентирам със седмици, лунарни и календарни месеци от бременността Stuck Out Tongue Winking Eye

# 573
  • Бургас
Момичета, излезе и пренаталния тест. Твърдо момиче е полът Simple Smile абсолютно здрави и без изменения. Днес мина и другата фетална. Докторът е доволен. Понеже съм високо рискова ми каза почивки, без секс, без пътуване, само леки разходки Simple Smile

# 574
  • София
Супер Танче. И този ли каза за плацентата същото? Че покрива канала или не? С теб ще подпираме диваните явно 😂

# 575
  • Бургас
Супер Танче. И този ли каза за плацентата същото? Че покрива канала или не? С теб ще подпираме диваните явно 😂
Каза, че била доста ниско, но не каза за отлепяне и хематом. Но като гледам на първия техниката беше по-добра и се виждаше супер добре всичко и сякаш повече залагам на неговото мнение.
Ще си почиваме какво да се прави. И каза твърдо никакъв секс до края и никакво пътуване, че съм високо рискова. А имаме запазено ходене на санаториум сега от 30 юни в Хисаря. Ама ще караме внимателно.

# 576
  • София
Внимателно сега ако трябва не ходи ти. И моята е ниско но не покрива канала, та и при теб те първа ще се вдига.

# 577
Браво,Танче!
А защо си високорискова и да не пътуваш чак 🙄

# 578
Thekitten, докторът ти ли изражда в Селена или просто там си искаш? В Пълмед цената е 1700. За Селена май е една идея по-висока, та може да е око 2000.

# 579
  • Бургас
Внимателно сега ако трябва не ходи ти. И моята е ниско но не покрива канала, та и при теб те първа ще се вдига.
Е, то ние сме двамата с мм, ако аз не ходя, той сам какво ще прави?
А за плацентата дано се вдигне, ще я следим.

Браво,Танче!
А защо си високорискова и да не пътуваш чак 🙄
Девилче, защото предната бременност бях с прееклампсия, кръвно, отоци, намален кръвоток към матката. А сега съм с повече килограми, с ИР, както и започнах да вдигам кръвно от време на време пак. Пък и инвитро с хематом и отлепяне и ниска плацента. Много стават изглежда факторите сега и казаха да кротувам Simple Smile

# 580
И аз съм от Пловдив , моя доктор изражда в Торакс, та аз ще съм там живот и здраве. Сестра ми ражда там преди 3 месеца цената на секцио беше около 1400-1500лв.

# 581
Явно са се посъбрали фактори при теб,но всичко ще завърши с хепи енд. Да разгради хематома,да се залепи отлепеното и плацентата да се вдигне час по-скоро ти желая 🤞🍀

# 582
Thekitten, докторът ти ли изражда в Селена или просто там си искаш? В Пълмед цената е 1700. За Селена май е една идея по-висока, та може да е око 2000.

Попринцип да, следящият ме докрот изражда в Селена, но не това ме спира на болницата. Иска ми се да бъда в болница, за която съм чувала възможно най-малко негативни коментари. Чистотата и самия интериор на болницата също са ми от огромно значение. Както има разлика и в отношението и тона на санитарки, сестри и лекари по различните болници.

В началото се чудех между Селена, Пълмед и Торакс. После Торакс отпадна, защото дори нямат кувиози (оказа се че съм си минала първите два прегледа там при лекаря, който е изродил братчето ми - ние сме с 11 г разлика). После въобще се отказах от частните, защото нещо бях на много стисната вълна и не ми се даваха пари за нищо и всичко ми се струваше прекалено и безсмислено. Сега мисля, че май вече разсъждавам адекватно 😁 и искам на 90% в селената. Макар, че съм дребничка, винаги съм имала огромно коремче. Искам да се опитам естествено, ако ми го позволят обстоятелствата, ако ли не - секцио. Накрая ми е важно аз и бебчо да сме добре.

Ники, при кого се следиш?

# 583
Таничка,браво за резултатите и честито за малката принцеса.
Важното е всичко да е наред , ако трябва ще почиваш повече ☺

# 584
13+1 ден влизаш в четвъртия месец, втори триместър

Аз пък гледах на много места че от 14+1 си вече във втори триместър... пусто броене и смятане на дни, седмици, месеци, че лунарни, че нормални и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт