ЮЛИ 2023 щастие ще ни дари, бебчета сладки чакаме да се родят!

• 46 770
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
MintyMohito, преглежда в един блок зад дългия син блок Габровски на Пирин. Часове не записва, но виж му графика, че не помня вече как беше. После нещата ги правят във Валя Дечева аптеката до Окръжна.

# 526
Ще погледна. Мен малко ми светна дето се вика, от спрея за нос. Без хрема другото не го забелязвам много, но само хрема като имам и съм направо парцал... Не знам как да го обясня. Буквално предпочитам да повръщам и диария да имам 3 дена вместо 3 дена хрема 😬😅

MintyMohito, преглежда в един блок зад дългия син блок Габровски на Пирин. Часове не записва, но виж му графика, че не помня вече как беше. После нещата ги правят във Валя Дечева аптеката до Окръжна.

Възможно е, абсолютно е възможно.  Тези дни много си припомних от първото раждане и деня преди да се роди точно такива болки имах (от окситоцина предизвикани, но все пак). Simple Smile

Остават 10тина дни до термин, но днес от сутринта имам неспирни болки ниско в кръста. Не мога да си намеря място. Дали се случва нещо? 🤔😀

# 527
Колко време преди раждане ви падна тапата
?

# 528
При мен се оказа, че заради дългия цикъл 33 дни терминът ми реално не е на 03.07 ами на 07.07 😀😀
Нямало индикации за пренасяне, всичко в норма, чакаме бебето. Главата не е слязла в таза… малко ми направиха един неприятен преглед, с който “да подпомогнем” нещата 😀
Ще видим дали ще стане..

# 529
  • Варна
И при мен главата последно не беше в таза и утре ако не е ще ми насочат секцио. Пък аз съм чак за 21ви по документи, но реално и аз съм за 23-24 заради по-дълъг цикъл.

# 530
  • Варна
Zuhta, всичко това, което го описа като последствие от прегледа за разкритие, ми се случи снощи. След като докторката вчера установи, че имам 1 пръст разкритие и шийката била готова, вечерта преди да легна имах мноого бледо розово на тоалетната хартия. От 00ч до 3ч имах болки, когато отидох да пишкам и чух "Пльок" - беше си баш тапата или някаква част от нея - също оцветена в розово. След това очаквах, че ще се започне с купона предвид, че ми е второ раждане, но нещата утихнаха.
Днес до този момент имам по 1 контракция на час, леко неприятна, но не бих казала болезнена. Сега преди малко пак избърсах след пишкане такова много бледо розово и си мисля, че може би снощи не е паднала цялата тапа и предстои още да пада... Поспах следобед и като цяло съм в очакване тая нощ, че може да тръгнат нещата. Момата е дребна и ми се искаше да изчака още малко, поне да направя 39г.с., но... По всичко личи, че до ден-два ще родя. С термин по цикъл съм 15.07, но реален по овулация 17.07, т.е. 38+1г.с. днес.

# 531
Момичета възможно ли е това да е тапата. Получих леко тъмно кафеникаво зацапване в 37+4 дни съм

# 532
  • Варна
От тапата може да е, да. Или розово, или кафеникаво. При мен е мноого светло розовеещо течение от време на време, а самата част от тапата, която падна, беше по-ярко розова. А иначе още си чакам... Засега и контракциите спряха.

# 533
От тапата може да е, да. Или розово, или кафеникаво. При мен е мноого светло розовеещо течение от време на време, а самата част от тапата, която падна, беше по-ярко розова. А иначе още си чакам... Засега и контракциите спряха.

Аз все още контракции не съм получавала,но тази вечер почна това зацапване

# 534
Касис, при мен нещата утихнаха. Падат си някакви части от тапата, но не е цялата със сигурност (като си спомня предния път цяла нощ се точи тая тапа като тръгнаха контракциите, сега е много по-малко количество). Иначе и аз понеделник вечер си помислих, че ще родя през нощта или следващия ден, ама не, а тия дни не съм се спряла с излизанки и задачки. Даже ми се чудят приятелките как не ме е страх да хойкам, ще кажеш трябва да седя по цял ден и да очаквам събитието и нищо друго да не правя. Аз също съм с дребно бебе и се надявам да седи по-дълго вътре, пък и всеки допълнителен ден е подарък за бъдещия батко и за мен да си поспя още малко Joy Намира се по някоя контракция от време на време, но точно както казваш ти - определено не е нетърпима. Моя термин е 13 юли, по случайност знам кога е заченато бебето - на 17 ден след началото на последния цикъл. Та може би и това да е една идея по-късна овулация и съответно очаквам да си родя много близо до термина.

# 535
Момичета, това високо кръвно ли е? Вярно че съм болна, но в пъти съм по-добре от вчера. Едно леко и отнесено ми е, и ме стяга корема ниско. Тапата още я няма та туй ме успокоява... на АГ съм петък. После мисля, че ще ме вкарат за предизвикване защото вече сме 3кг, и до термин с гестационен диабет малък шанс.

Почвам наистина да откачам, че баш на финалната права нещата отиват яко на криво. 😬 До сега през бременността няколко пъти ми е било по-високо от 100 на 60 (принципно съм с ниско кръвно, даже 100 на 60 е много при положение, че в повечето случаи е 89 на 60 и 80 удара в минута).

# 536
Минти, ако е единична стойност, не е високо. Ако обаче е постоянно такава, а при теб принципно е ниско, вече е проблем.

ПС. Пак напомням на вече родилите мами да ми пуснат едно ЛС, за да ги добавя в новата тема с дата на раждане, пол и каквото още искат като инфо:)

# 537
Момичета, това високо кръвно ли е? Вярно че съм болна, но в пъти съм по-добре от вчера. Едно леко и отнесено ми е, и ме стяга корема ниско. Тапата още я няма та туй ме успокоява... на АГ съм петък. После мисля, че ще ме вкарат за предизвикване защото вече сме 3кг, и до термин с гестационен диабет малък шанс.

Почвам наистина да откачам, че баш на финалната права нещата отиват яко на криво. 😬 До сега през бременността няколко пъти ми е било по-високо от 100 на 60 (принципно съм с ниско кръвно, даже 100 на 60 е много при положение, че в повечето случаи е 89 на 60 и 80 удара в минута).

И аз бях с ниско кръвно до снощи,но нещата се промениха почнах да качвам до 145. Това ме успокоява,че съм в болницата под наблюдение.

# 538
Да, това е добре,че сте под наблюдение. При мен и при АГ на преглед ми е мерено 1 път такова ( само няколко пъти са ми мерили кръвното), но нищо не казаха. До 5 пъти да е станало такова повишаване. Тъпото е, че съм в състояние на покой дето се казва. Ще споделя с АГ в петък, но то към края освен да ме вкарат под наблюдение не знам какво друго може да се направи...

И аз бях с ниско кръвно до снощи,но нещата се промениха почнах да качвам до 145. Това ме успокоява,че съм в болницата под наблюдение.

Минти, ако е единична стойност, не е високо. Ако обаче е постоянно такава, а при теб принципно е ниско, вече е проблем.

ПС. Пак напомням на вече родилите мами да ми пуснат едно ЛС, за да ги добавя в новата тема с дата на раждане, пол и каквото още искат като инфо:)

# 539
  • Варна
Zuhta, и при мен утихна всичко с изключение на това, че продължавам да избърсвам някакви много бледо розови нишки след пишкане и явно не е паднала цялата тапа... При теб на парчета ли пада? Тази сутрин пак чух Пльок в тоалетната, докато пишках, но не видях дали и какво е паднало. Но иначе никакви никакви болки, никакви по-сериозни признаци за раждане.

Общи условия

Активация на акаунт