НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 256
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Най-сетне имаме успех Mr. Green Някой писа, че в школо е верен, е не е по-висок е в дипломата.
Кандидатстудентката, отлетя тази сутрин, та с кандидатстване ще се занимава, другата седмица.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 08:40 от nad_tab

# 601
  • София
Nad_tab! Много е лъчезарна съученичката:).  И наборът има същата снимка със същата любима учителка по БЕЛ. 😉
Да, успехът в школо НЕ е верен.

# 602
  • София, Младост
И на наборката същата учителка е любима, ама ей нА не се е снимала вчера..

# 603
  • Бургас
В Школо успехът е средно аритметичен от всички текущи оценки през 2022/2023 учебна година. Оценката от дипломата е средноартиметично от годишните оценки от последните две години. Или пона така си мисля.
Резултат от редовния изпит по математика в СУ - 5,70. С по-висок бал са 64 младежи.
Скрит текст:
Сега остава и да разберем колко места са спазарили СУ за направление информатика, когато излезе план-прием. И да вадим кристалната топка. Една статистика с резултати по училища на ДЗИ, не че много ще помогне, ама пак ще е ориентир поне някакъв.
Мандарин, а това дали включва оценките на явилите се на предварителен изпит?

И на нашите деца вчера им раздадоха дипломите. Нямаше поканени родители, но имаше две дами. Нямало е и награждаване на отличниците, защото .........."те тогава трябва половината да ни извикат едновременно"

Успех на младежите, вече виждам, че нещата на някои от вас се подреждат с квартири и прием, дано повлечете крак Blue Heart

# 604
  • София
Цитат
Резултат от редовния изпит по математика в СУ - 5,70. С по-висок бал са 64 младежи.
Мандарин, а това дали включва оценките на явилите се на предварителен изпит?

Яна, на предварителния изпит съм си запазила това като статистика -  6-ците при момичетата са били 41, при момчетата – 84, така че тези оценки 64 при момчетата над 5.70 не би следвало да включват от априлския изпит статистиката, но може и да бъркам. Но мисля, че част от високите оценки няма да са реална конкуренция, като знам за съученици с 6 ци от  предварителния изпит, които ще отидат на друго място, така че тази статистика не е много ориентировъчна за това, какво ще е реалното класиране накрая.

nad_tab, прекрасна дипломантка, много стилно и интелигентно излъчване и някак с госпожата са в синхрон - красотата и младостта с опита и зрелостта, обединени от усмивките! На добър час!

# 605
Ох! Приключихме и ние. 5.83 бг диплома +full IB diploma, за която още чакаме резултати. Бива. Ще си налея още следобед.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 14:02 от тити

# 606
Ако на някого му е необходимо, на редовния изпит по математика за СУ има 17 момичета с 6,00 и 48 момчета!

# 607
Аз чакам химия..предния път мисля излезе много бързо. Сега се чувствам като когато чакахме ДЗИ то, все едно никога няма да излезе Rolling Eyes   Някой ако разбере, че са излязли, немедленно да обади в темата.

# 608
Сега като зачекнахте школото и аз да се обадя нещо не го разбирам като събера всички оценки и ги разделя на броя им вадя успех към 5.80 и нещо а пък отдолу тотала в школо е 5.68 колкото е и дипломата му.Къде бъркам?

# 609
  • София
Много хубав и елегантен Титина дипломант, на добър час, да жъне успехи и при лалетата!

# 610
  • София
Санака, благодаря ти, че споделяш ценно инфо за СУ.

Сверих всичко, така е и в нашия случай, но може ли само да ми кажеш като отидеш в Профил или персонална информация в колона бал какво пише. Както и в места срещу всяка специалност, която сте посочили.
Колона бал няма при нас. Има графа оценки от изпити, графа оценки от диплома и графа специалности. В графа специалности има колона мин. бал, в която нищо не пише и няма как да пише преди да е излязло класирането. За броя места вече писах - в момента пише съвсем произволни цифри, защото не е утвърден план-приема. Не ги гледайте.

Хора, къде гледате в Шклоло, че не ви излиза верен успех? Гледа се в раздел Дневник - Оценки, колона Годишни оценки и най-отдолу годишният успех си излиза съвсем точно. Да не гледате в статистики? Там не е вярно, но и не е мястото, което да се гледа. Успехът от дипломата се формира като средноаритметично от годишните оценки от 11-ти и 12-ти клас. Него го няма в Школо, така че няма как да е верен или неверен.

Ицо, не знам какво събираш. По профилиращите предмети не се събират оценките по всеки модул, а само общата оценка по всеки от четирите предмета.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 13:58 от sanaka

# 611
Сега като зачекнахте школото и аз да се обадя нещо не го разбирам като събера всички оценки и ги разделя на броя им вадя успех към 5.80 и нещо а пък отдолу тотала в школо е 5.68 колкото е и дипломата му.Къде бъркам?
Дипломата попринцип е от двете години, ти само за 12 клас ли смяташ?

# 612
  • София
На мен си ми излиза съвсем точно успеха от Школо и дипломата.

# 613
Дипломата попринцип е от двете години, ти само за 12 клас ли смяташ?
Мдааааа 😂Много съм зле 🤣

# 614
  • София
Съвсем точно си излиза, просто някой не знае къде да гледа, друг - как да смята. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт