НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 253
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Съвсем точно си излиза, просто някой не знае къде да гледа, друг - как да смята. Stuck Out Tongue Winking Eye
Успеха на щерката е напълно еднакъв за последните 2 години, абсоютно еднакви оценки по всичко. В колона годишен успех в школо пише 5,78, в дипломата 5,83.

# 616
  • София
А къде в резултатите от изпитите на СУ се вижда колко души имат по-висока оценка от твоята?

# 617
А къде в резултатите от изпитите на СУ се вижда колко души имат по-висока оценка от твоята?
До самия резултат пише колко от същия пол имат равна оценка и колко имат по-висока
Скрит текст:

# 618
  • София
. Яна . със сигурност са си отделни "статистики" двете изпитни сесии. Тези 84 момчета с шестици на предварителния не са се явили на редовния (няма причина да го правят). Така че това са нови бройки отличници. Надявам се, че на предварителния се явяват масово деца, които кандидатстват и в чужбина, но си подсигуряват "план Б" в БГ. Което е напълно логично.
Наборът още не е подал документи, но то и аз искам да надзиравам процеса на подаване, де. Вчера имал температура, пил някакви прахчета, каквото намерил, потил се, къпал се, пак вдигал, айде от начало. Изсмукал бонбоните за гърло, изпил 2л чай, но продължавало да го боли дори докато диша. Ходеше като зашеметен, та не го занимавах с кандидатстване. Кажете сега - възможно ли е да вдигнеш темп след превъзбуда/пренатоварване/пре-емоционално състояние? Или това е спомогнало да го тръшне вирус?
Уикенда беше на рок-фест в Белгия - 4 денонощия, 5 сцени, незнамсиколко банди, емоции, крещяне. Като ги взехме от летището двама сравнително неекспресивни младежи един през друг разказваха, разказваха, прегракнали и двамата. На следващия ден го пуснаха емоциите (и енергийните напитки, вероятно) и беше "на забавен кадър" - свалял си снимки, клипове, подреждал си стаята, спал, но вчера капитулирал.
Скиорче, ето така излиза
Скрит текст:

# 619
  • София
Съвсем точно си излиза, просто някой не знае къде да гледа, друг - как да смята. Stuck Out Tongue Winking Eye
Успеха на щерката е напълно еднакъв за последните 2 години, абсоютно еднакви оценки по всичко. В колона годишен успех в школо пише 5,78, в дипломата 5,83.
Като върнеш дневника на предходната учебна година, пак ли пише 5,78? Нещо не ми се вярва да е така.

# 620
  • Пловдив
Санака, всичко ми се изясни. Само остана още една колона.Може ли да ми поясниш колона бал?

Ще кандидатства само с ДЗИ. Всички оценки са въведени от дипломата и от ДЗИ.Но защо на бал пише навсякъде 0?

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 15:28 от vany6a

# 621
  • София
Колона бал е балът на кандидата за всяка от специалностите. Ще го въведат в някакъв момент, спокойно. И при нас още го няма, но ние и чакаме резултати от изпити. Може би изчакват резултатите от всички приемни изпити и тогава ще въведат бала на всички кандидати /независимо дали кандидатстват с ДЗИ или изпити/. А може и чак с класирането да излезе /май така беше при голямата ми дъщеря/.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 14:43 от sanaka

# 622
  • Пловдив
Благодаря ти, Санака, златна си. Значи всичко е наред.

# 623
  • София
Като върнеш дневника на предходната учебна година, пак ли пише 5,78? Нещо не ми се вярва да е така.

Говориш в човек, завършил СМГ и наясно със сметките, поиграх си с дипломата и видях къде е разликата.
Не знам дали е бъг отнасящ се само до Английската и безумните им модули, но една от модулните оценки не се изчислява правилно в общата оценка в школо,  дипломата се равнява с краткото ми екселче на 100%.

# 624
  • София
Еми, значи само при вас има бъг. Скиорче, при вас има ли?

# 625
Благодарение на родители от форума, имаме първото отразяване в медиите.
БТА

# 626
  • София
Благодарение на родители от форума, имаме първото отразяване в медиите.
БТА
Тотони, а по Бтв дадоха ли репортажа?

# 627
  • Бургас
пишат, че конкурса е приключил, но в случай, че не е
Линк към конкурса
https://www.facebook.com/Dir.bg.abiturientka
нашата Тео https://www.facebook.com/photo?fbid=807252947637206&set=pcb.807253060970528 Hands Plus1Hands Thumbsup
гласува се под всяка снимка, общо 3
дайте палче за "малката лулумба"

# 628
  • София
Еми, значи само при вас има бъг. Скиорче, при вас има ли?
Ще погледна довечера, че шофирам цял ден. Наборът не ми е казал колко са преди него на географията.

# 629
  • тук-там
Изпуснах дипломирането на девойката, а е било доста тържествено. Споделям за кратко споделеното с мен:

Много ми е криво, че не бях и на немското, и на българското дипломиране. Та си поплаквам на снимките. Веднага след тържеството е занесла документите си за превод и легализация. И чак тогава се обади, милата.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 18:59 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт