НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 906
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
Е, тя математиката си е интегрирана. Туй движение, туй капитал и лихва, туй смеси, сплави, разтвори....какво е според вас? Ако се замисля, кой знае още колко нАуки има вътре. Joy

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 22:41 от Анонимен

# 286
Хваля се, хваля се!
Но съм с вас, няма да ви изоставя!Ще ви подкрепям, ще се напивам с вас,ще мириша квото кажете.Приятел в нужда се познава.

# 287
На мен тази година розмаринът ми се хвана. Хладилникът е зареден с розе. Дотук добре. Обаче съм решила да си посадя едно гинко. Годините минават, трябва да се мисли в перспектива.
Значи, втъквам един стрък розмарин в носа, в едната ръка държа чаша розе, а в другата лист от гинко: подгризвам го от време на време, за да не забравя да сръбвам от розето.

# 288
  • София
Значи защо и трябваше на Дидева в друга тема да цитира пост от нашата седмокласна?! Цъкнах на него, влязох в темата и като се зачетооох... Joy

# 289
  • София
И аз! Joy
Даже и скрийншот на важно питане към Дидева си направих.

# 290
  • 1st floor
Благодаря, че вчера писахте, че резултатите от английския в СУ са излезли. Синковецът даже беше забравил, че оценка чака. Laughing Оценката не е добра, ще си ползва тази от матурата.
Ходили са да си гледат дипломите за грешки вчера - 5,75 е общият успех. Явно някога във времето, след като развях бялото знаме и го зарязах да прави каквото иска, е седнал и е почнал да учи. Макар аз никога да не съм го видяла с учебник у нас...
Надявам се, че балът ще му стигне. Специалността му не е особено желана или топ, но той си държи на нея. Все пак ми се иска да минава и заминава всичко и да знам, че е приет.

# 291
Разхождаме вчера вечерта кучетата и десетокласника ми разправя за матурата по английски. Аз го гледам съчувствено...вече съм го от тренирала този драматичен поглед от изпитите с девойката, а той изръсва.. а много хубаво с тези матури, защото ме карат да се чувствам специален.Аз почти смачквам пинчера ..така го зяпнах..имах номерче и листче с името... А аз си мислех, че поне едното дете е нормално.
Вечерта девойката си получи резултата от изпита по английски и заключи, че е тъпа. А мъжа ми се хили и вика..важното е да са здрави!Аз се чудя дали рЕзко да си сменя вкусовете и да си купя днес една бутилка Розе... Иначе на мойта оправна девойка се опитах да и кажа сама да се оправя с всякакви видове кандидатстване. ... И беше като анимационно геройче..опули едни очи.. Моля ....ела с мен да се подавам документите..за последно... Размишлявам още..тотално съм ги объркала нещата, явно..

# 292
Слънце , сега стана ли ти по-ясно?
   Хахаха, аз си спомням,че вечно нещо питах и все неразбрала. Аз и сега съм така.И за вчерашното питане , все още не знам коя матура как се умножава, с какъв коефициент.

# 293
   Хахаха, аз си спомням,че вечно нещо питах и все неразбрала. Аз и сега съм така.И за вчерашното питане , все още не знам коя матура как се умножава, с какъв коефициент.

И аз не знам. Чета с разбиране, но не ми се получава... Точно като зрелостниците Sweat Smile
Неразбрано ли са написани таблиците, не вярвам, интелигентни хора ги съставят Satisfied

# 294
  • София
Марулет, стана ми ясно още тогава. Бързо се ориентирах, благодарение на Дидева и след 5 години нямаше какво документално да се обърка в кандидатстването. Е... ако имаше и една физика за ПП, можеше един Aerospace engineering да пробва, ама айде... 😂
Ох, шегуваме се с него вкъщи преди няколко вечери по тази тема, а той ми вика:
- Пффф, мамо, ти не можеш да преживееш, че в една Холандия отивам. Още не си готова за Космоса... 😂😂😂

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 09:39 от Слънчевата

# 295

И аз не знам. Чета с разбиране, но не ми се получава... Точно като зрелостниците Sweat Smile
Неразбрано ли са написани таблиците, не вярвам, интелигентни хора ги съставят Satisfied
  Ккаво значи "допълнителна" матура? Това втората матура ли е ,или трета? Защото за другите пише - ДЗИ по предмет, който в последните две години е бил профилиращ.
    Ще припадна  - звъня сега на телефон на училището, на зам. директор.Питам кога ще е дипломирането. След подробен разпит коя съм , що съм, след като  първо се представих  фамилия и казах,че съм родител на 12класник , ми отговарят, че децата знаят. Казвам,че децата от класа имат различни дати като информация, официално никой никъде не е съобщил , ако е удобно да ми кажат. Отговор - ми и ние още не знаем. АМИ КАК ТОГАВА ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ??!!!

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 09:45 от марулета

# 296
  • София
Означава третата, избираема и незадължителна матура.

# 297
Скрит текст:

Ккаво значи "допълнителна" матура? Това втората матура ли е ,или трета? Защото за другите пише - ДЗИ по предмет, който в последните две години е бил профилиращ.

Третата матура по желание, Слънчевата е обяснила.

# 298
Аааа , благодаря! Пак да задам  тъп въпрос  -значи кандидатства с матурата по АЕ,  тя му е втора ,щото му е по-висока оценката.Щом е профил, умножаваме по 3.

# 299
  • София
Ами, така, както е написано, излиза, че с коефициент 3 се умножават всичките профилирани матури по езика, независимо дали е на ниво В1.1, В1. или В.2. Поредното странно решение на СУ, но вас това ви устройва. За други специалности изрично са уточнени нивата и коефициентът, който се прилага за всяко от тях е различен.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:26 от sanaka

Общи условия

Активация на акаунт