НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 905
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз мисля, че споменаването на името “Ева” няма да бъде зачетено за грешка. Едни са се досетили, че могат да използват името от заглавието, а други - не.  Иначе за какво изобщо им дават текст със заглавие? Надникнах и аз в темата. Децата треперят, че не са сложили удивителен знак след “Отечество любезно…си ти!”.
Иначе и аз да допринеса към смешната част с любимия бисер на набора от КСК.
Скрит текст:
“Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните си части лично дебнел в засада Никифор”
Прибра се работникът преди малко у дома с плувнали очи и висока температура. Какво ни налази всички посред лято…Само госпожицата държи фронта още.

# 271
  • София
И в нас е лазарет пак и отново! Дреб с температура, наборът трети ден с гърло-ренде, аз едвам едвам днес започнах да преглъщам...Казвам ви, не мога повече! Всичко друго се търпи, но тия болести просто вече ме довършват! Лято е бе, как може?! Искам коктейли с лед, не чай с мед!

# 272
  • София
И наборката изкара 3-4 дни с болки в гърлото, но нищо друго нямаше. Минахме само със спрей за гърло.

# 273
  • София-България, Израел - където си поискам
Цитат на: ElenaMama link=topic
=1563532.msg46571852#msg46571852 date=1686750358
Има оценки от изпита по английски в СУ
Точно влязох да напиша, че има резултати.
Синът ми не е много доволен и ще му е по- изгодно да кандидаства  с оценката от матурата с коефициент  2.5 от колкото с оценката от изпита по английски.

# 274
  • София
Когато голямата ми дъщеря започна училище като дете със СОП, в бившите Помощни училища, минавахме през ада, борейки се със системата. И си мислех, че няма по- ужасен сблъсък с МОН от това да имаш дете с тежки увреждания и то да е ученик.
После се оказа, че и с децата в норма, в масовите училища, системата си играе, образно казано. И някак винаги точно тая сбъркана система излиза победител.
Мислех, че след като вече няма да имам пряк досег с МОН, няма да ми пука. Но не би. Много ме е яд за всичко случващото се.

# 275
  • София
5,28 на изпита по английски. Аз съм много горда с нея, защото тя английски е учила от 1-ви до 4-ти клас, т.е да броим, че не е. Всичко е само от филми и онлайн общуване а англоговорящи. Е, не й стига този резултат и е бясна, но за мен това е невероятно постижение.

# 276
  • София
Ох, навремето имаше сташни бисери от кандидатгимназиалните и кандидатстудентските изпити. Едно от любимите ми беше, че баба Илийца, като видяла, че не идва помощ отникъде, взела един кол и сама се оправила. Joy

Бисер от вече завършил СМГ на пробен преразказ: Баба Илийца затеглила кола с удвоена скорост.

# 277
  • София
Добре поне, че не е сметнал средната й скорост. Joy

Най-накрая ми цъфнаха розите в градината. Наздраве по този повод!

# 278
  • София
Sanaka, не се приемат цъфналите рози без снимка! Wink Наздраве!

# 279
  • София
Ще снимам, бе! Ама утре, че вече е тъмно. Много малко са цъфнали, но има няколко. Ама то ние сме си в планината. Доматите при нас стават към септември. Joy

# 280
Ох, забава е с вас!Санчо, розмарин ти трябва,не домати.

# 281
  • София
И розмарин имам, бе! Расте като плевел направо. Joy

# 282
Само моят не върви. Явно защото вече нямам ученици.

# 283
  • Пловдив
Марулетке, хвалиш ли се или се вайкаш? Защото ако ти стане скучно, ела на гости -  един брой бъдеща седмокласничка има у дома - кеф ти тест по Бел, кеф ти по математика. Па може и някой интегриран тест да изфабрикуваме. 🤣

# 284
  • София
Шшшт! Думата с "И" да не се споменава!

Общи условия

Активация на акаунт