Въпроси за TBI Bank

• 84 236
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 375
Хич не чакай, иди и виж. Пощенска не е длъжна да поддържа депозити с условия на друга банка.

# 376
  • София
И аз вече съм с депозит . Парите кацнаха, сложих ги в сейфа, след 5 минути ми пишат, че са излетели и депозитът беше открит.
В сравнение с единия час в Пощенска банка в петък за съвсем елементарна операция.
Почвам да правя списък какво ще си купя с парите на 13.11.2026.Memo

# 377
Много неща, зависи колко са парите.
Моите са в ДСК, но ако продължават да се правят на откачени, ще ги оставя. То бива да си нагъл и да ми даваш 0.01%, при положение че ТБИ са на 3.2%. Ненормалници, дори не помислят че хората поверявайки им парите си, са поверили живота си.
Малоумни ли сте или чакате всички хора да избягат и тогава да вдигнете лихвите. Само че и да ги вдигнете, тези които са избягали няма да се върнат

# 378
Много неща, зависи колко са парите.
Моите са в ДСК, но ако продължават да се правят на откачени, ще ги оставя. То бива да си нагъл и да ми даваш 0.01%, при положение че ТБИ са на 3.2%. Ненормалници, дори не помислят че хората поверявайки им парите си, са поверили живота си.
Малоумни ли сте или чакате всички хора да избягат и тогава да вдигнете лихвите. Само че и да ги вдигнете, тези които са избягали няма да се върнат

Е че ДСК са си направо щедри. ЦКБ е 0,00% от много години.

Silver cloud, след 3 години яхтите може и да са поскъпнали с повече от печалбата от лихви.

# 379
  • София
Хубаво е усещането, че ще спечеля близо 10% за 3 години. Е, до скоро бяха за година, но и на това се радваме.
Сега ми се беше бъднало приложението - предлагаше ми Неон и Старт, парите в картата не се виждаха. Рефрешнах и се оправи. Бъгаво им е приложението, но то май и на другите не е цвете. Половинката се оплаква от на ОББ след вливането от Райфайзен.

# 380
И на мен миналия ден, след зареждане на Револют, ми предлагаше Неон и Старт, без да мога да си видя сметките.
Но се оправи на другия ден, не съм правила нищо.

# 381
Мен ме изумява дебилщината им. Да знаеш че друга банка дава лихви, а ти да се правиш на ненормален. Всички банки са за отнемане на лиценза с тия нулеви лихви

И без това ползата от тях е нулева

# 382
Ти явно си много млада, за да се изумяваш. ДСК никога не била атрактивна откъм лихви. Винаги ниски. Може би и на кредитите да са ниски, не знам, не ползвам.

# 383
Близо 7% е лихвата по кредитите. Там дерат яко.

Не може само да лапаш, без да даваш нищо на хората. Пак ще кажа, на всички крадци трябва веднага да им се отнеме лиценза

# 384
Ти явно си много млада, за да се изумяваш. ДСК никога не била атрактивна откъм лихви. Винаги ниски. Може би и на кредитите да са ниски, не знам, не ползвам.
Имам спомен ча преди години спестовнота им компонента към разплащателна сметка беше с по-хубава лихва от депозит. Хем добра лихва, хем не е обвързано със срок а теглиш и внасяш там както си искаш. И трансферът става на момента, буквално съм си прехвърляла пред банкомата за да изтегля, аз при тия условия в разплащателната пари почти не държах. Много добре беше. След това всички лихви отидоха в дъното и нататък го знаем, с години вече.

# 385
Въпроса е ще се вдигнат ли лихвите, за да има някаква справедливост, защото през всичките тези години, след като махнаха лихвите по депозитите, хората не са взели и стотинка лихва от банките.

Отгоре на всичко откриха и такса обслужване, за да вземат от парите им

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 02:33 от dsfds

# 386
Е как да не са взели от банките? Не е само ДСК. Аз съм взела много хубави суми от лихви. От различни банки. И сега вземам от ТБИ.

# 387
Е пак, че махнаха наказателните отрицателни такси (лихви) над определени суми (много банки имаха), поради отрицателните лихви на ЕЦБ. Сега, когато ЕЦБ е на положителната страна и то с 4% официална лихва, просто махнаха отрицателните лихви, но не добавиха положителни лихви доходност на депозитите (големите БГ банки). Но преди 2-3 години имаше например някои банки с -1% на суми над 200 000 лв. че си държиш парите там (по 2000 лв. на година ти взимат ако си държиш парите при тях). Т.е. наказват спестовниците и стимулират кредитираните, за да има развитие, растеж, едва ли не ти плащат, за да вземеш кредит. Заради това стана и инфлацията. И понеже няма вечен ръст и вечно добро, тоягата има два края, както казват старите хора. Сега ще видим обратното - рецесия, стагнация, безработица, фалирали бизнеси и т.н. за да опухат инфлацията. Което вече се случва в Европа. Ама знам, че ако мечката играе при съседите, ще дойте и у нас....

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 05:16 от Seiko7075

# 388
Някой успява ли да генерира справка за минали транзакции? Задавам период, от - до и нищо. Thinking
Много им е смотано приложението. С предишното десктоп банкиране всичко се виждаше, сега само последните? Angry

# 389
Някой успява ли да генерира справка за минали транзакции? Задавам период, от - до и нищо. Thinking
Много им е смотано приложението. С предишното десктоп банкиране всичко се виждаше, сега само последните? Angry
при мен излизат всички

Общи условия

Активация на акаунт