Въпроси за TBI Bank

• 82 053
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 615
Това е най-лошото което една банка може да допусне - случайно приспадне от баланса. Ако се случва да стават сметки с милиони на загуба значи може да се случва и с десетки левове да пада салдото, което е по-лошо понеже може да остане незабелязано.

# 616

Да, тъкмо започнах да им се издължавам и те пък взеха, че ми го опростиха. Викат ми "на ти тия милиони, да си купиш нещо за спомен от нас" 🤷🏻‍♀️ свестни хора

То това беше смешно (ако изобщо на теб ти е били смешно) че като внесе 50 лв. от 1 млрд без лев, стана 1 млрд. без 51 лв.
Значи все пак системата им не е абсолютен боклук и си действа поне коректно и смята правилно.

Това е най-лошото което една банка може да допусне - случайно приспадне от баланса. Ако се случва да стават сметки с милиони на загуба значи може да се случва и с десетки левове да пада салдото, което е по-лошо понеже може да остане незабелязано.

Е точно, аз затова се притесних, имаш някакви депозити, и изведнъж баланса ти отрицателен  -1 млрд. без 1 лв, първо от тях ще си вземат, да погазят първата вноска. Това ако го решава и ИИ направо пиши бегали парите.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 16:50 от Seiko7075

# 617
Щеше да е хубаво да допускат същите грешки, но на плюс, не минус. Хич нямаше да ги търсим колегите, че и да чакаме с месеци да ни отговорят на запитването

# 618
Обадиха ми се на другия ден и ми казаха, че трябвало да си попълня някакъв въпросник в офис на банката и тогава ще ми разблокират сметката. Това се налагало, защото съм си отворила сметка онлайн и  тези неща не съм ги полълвала, а доколкото разбрах се подават всяка година. Става въпрос за мерките по закона срещу пране на пари. И поради тази причина банката имала право да ми запорира сметката. Добре  че не реших все пак да си закрия другата сметка и да остане всичко там. Мисля, че това е неадекватно от тяхна страна, най-малкото без никакво уведомление, без да те предупредят, направо щрак на сметката. И не стига това, ами и някакви милиони на минус, в това време, когато стават масово измами по интернет. Persevere Ами ако наистина някой има някакви по-големи суми по сметка, могат да докарат инфаркт на човек Rage И на всичкото отгоре тези от съпорта не знаят какво е това, трябваше да преспя и на другия ден по обяд да ми звъннат от офиса Sad И сега още чакам да ми разгледат декларацията и евентуално да ми разблокират сметката. Ако разчитах на тези пари...

# 619
Интересен и иновативен начин да ни привлекат вниманието, за да ни накарат да идем да си попълваме декларациите. Пристигаш влачейки се в офиса, в пред инфарктно състояние, с кредит от 1 млрд лева. И все пак ако е запорирана по този начин сметката, как veni_b все пак започна да си го изплаща по 50 лв. и намаляваше като внася. Има нещо странно в това.

# 620
Обадиха ми се на другия ден и ми казаха, че трябвало да си попълня някакъв въпросник в офис на банката и тогава ще ми разблокират сметката. Това се налагало, защото съм си отворила сметка онлайн и  тези неща не съм ги полълвала, а доколкото разбрах се подават всяка година. Става въпрос за мерките по закона срещу пране на пари. И поради тази причина банката имала право да ми запорира сметката. Добре  че не реших все пак да си закрия другата сметка и да остане всичко там. Мисля, че това е неадекватно от тяхна страна, най-малкото без никакво уведомление, без да те предупредят, направо щрак на сметката. И не стига това, ами и някакви милиони на минус, в това време, когато стават масово измами по интернет. Persevere Ами ако наистина някой има някакви по-големи суми по сметка, могат да докарат инфаркт на човек Rage И на всичкото отгоре тези от съпорта не знаят какво е това, трябваше да преспя и на другия ден по обяд да ми звъннат от офиса Sad И сега още чакам да ми разгледат декларацията и евентуално да ми разблокират сметката. Ако разчитах на тези пари...

Хубаво е, че са дали поне някакво адекватно обяснение. На мен първо ми казаха, че в системата им стои старата ми лична карта и трябвало да се обнови. След като я обновихме, проблемът остана и този път излязоха със заключението, че така блокират старите сметки. Бях я открила преди има-няма един месец...

# 621
Изобщо не ми се струва адекватно обяснението. Както си закрих  сметките в другите банки  и всички пари ми са при тях , направо не ми се мисли. То бива да ме оставят с месеци да нямам достъп до средствата си. Директно се обръщам към адвокат Imp

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 15:02 от The Invisible

# 622

Хубаво е, че са дали поне някакво адекватно обяснение. На мен първо ми казаха, че в системата им стои старата ми лична карта и трябвало да се обнови. След като я обновихме, проблемът остана и този път излязоха със заключението, че така блокират старите сметки. Бях я открила преди има-няма един месец...
Четох ви и аз. Предполагам е защото сте я открили преди 1 месец, но в старата година Rolling Eyes
Това е проблема - че и те самите не знаят какво що. А ако наистина има някаква измама, те докато разберат, че да ти блокират сметката, някой може да си я източи цялата Rolling Eyes
Интересен и иновативен начин да ни привлекат вниманието, за да ни накарат да идем да си попълваме декларациите. Пристигаш влачейки се в офиса, в пред инфарктно състояние, с кредит от 1 млрд лева. И все пак ако е запорирана по този начин сметката, как veni_b все пак започна да си го изплаща по 50 лв. и намаляваше като внася. Има нещо странно в това.
То и аз имам опция сега да си захраня сметката. Блокирани са само тегленията май Rolling Eyes

# 623
От днес започвам да влизам по 3 пъти в приложението. Да следя. Да не ми "отпуснат" и на мен някой милиарден кредит.

# 624
Има нови игри. Но май само за 50 лв. Ще видя, като ги пуснат.
Имам сметки от 7 години в ТБИ. Не ходя всяка година за актуализация на данните. Нито веднъж не съм ходила по тяхно искане.

# 625
Влязох в сторитата им, за да видя какви са тези игри и попаднах на ето това. ДонесИ ми кофти усещане. Меко казано несериозно от тяхна страна.

# 626
Това е като, когато бяха написали "относТно" в приложението. И после се извиниха и написаха, че ТиБи е още малък и се учи Grinning

# 627
Еми като гледам правописа на играта - "всеки сам си преценя". Аз пак няма да участвам - усещам как ще превъртят към кредитчета, лимитчета ...

# 628
Аз заради теб реших да видя какво предлагат. Не, че ще участвам. Хеле пък за 50 лв. Grinning

# 629
Участвам само от автомобил нагоре аз  или поне  Iphone.

То и аз имам опция сега да си захраня сметката. Блокирани са само тегленията май Rolling Eyes

Значи казваш, ако е да взимат пари - няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт