Въпроси за TBI Bank

• 81 921
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 945
Така се прехвърля - валутен превод в евро към сметката в Револют. Може нещо да са се бъгнали временно, преводът е Sepa Instant, а не Blink..
Другият вариант е в Револют да се избере добавяне на пари и да се посочат данните на Неон картата.

# 946
Може ли вече да се тегли шопинг лимита от банкомат?
Онзи ден опитах, но греда, не може. Писах в чата, не била активна тази екстра. Пиша аз, а, защо я рекламирате, като не ви е активна. Получих само извинявайте.

# 947
Някой теглил ли е 800лв наведнъж от банкомат? Някъде се спомена, че безплатния лимит е 2 пъти по 800, а не 2 по 400. Пробвал съм на различни банкомати, но ми отказва теглене над 400 лв.
Аз теглих два пъти по 800.00. Няма такса.

# 948
От обяд се мъча да прехвърля пари от ТБИ в Револют и не става. От друга банка успешно ми преведоха.
Нещо е бъгава работата. Утре ще търся консултация от ТБИ.

# 949
Е как не става?
В Револют цъкаш на Добавяне на пари и въвеждаш номера на карта Неон.
Ще ти иска статична парола, виж къде ти е. И код ти изпращат. Това е.

# 950
Здравейте,

Видях, че сте писали преди време, че не е хубаво да се държат много пари в карта от гледна точка на сигурността. Ако картата е заключена тези притеснения отпадат ли?

# 951
Е как не става?
В Револют цъкаш на Добавяне на пари и въвеждаш номера на карта Неон.
Ще ти иска статична парола, виж къде ти е. И код ти изпращат. Това е.

По този метод може и да стане. Аз се ядосвам понеже не ми дава да ги преведа.

# 952
От обяд се мъча да прехвърля пари от ТБИ в Револют и не става. От друга банка успешно ми преведоха.
Ако се опитвате да прехвърлите посредством Google Pay, аз също не успях. Опитвам се от вчера, но с карта, издадена от друга банка. Стана, когато промених метода на зареждане да е директно от картата и да не минава през G-Pay.

# 953
Обяснили са ти в другата тема.

# 954
Здравейте,

При сегашните условия на ТБИ - депозит за период от 36 месеца с лихва 3,20%, това означава ли общо 9600 лв лихва за 36 месеца при депозит от 100 000 лв? Защото сме в спор с мъжа ми и ако някой знае, ще съм благодарна:)

# 955
Годишна е посочената лихва от 3,2%, а не толкова за целия период. То ако беше 3 процента за трите години, какво би те накарало да сложиш за толкова, а не за една година с близо 2% лихва? Grinning
В самото приложение отиди на депозитите и попълни сумата и периода, ще ти покаже крайната сума на падеж и без да довършиш създаването на депозит. Така най-бързо ще ви приключи спорът.

# 956
Здравейте,

При сегашните условия на ТБИ - депозит за период от 36 месеца с лихва 3,20%, това означава ли общо 9600 лв лихва за 36 месеца при депозит от 100 000 лв? Защото сме в спор с мъжа ми и ако някой знае, ще съм благодарна:)
Да.

# 957
Лошото е, че не е сложна лихва, т.е. да се начислява лихва, върху лихвата след първата година, но и така е добре.

# 958
Имал ли желаещ да съдейства с прехвърлянето на минимална сума (само за тест) към сметкаъа в Револут за да видя дали при него ще се получи ?
Ще ми пратите вашия IBAN за да ви преведа колкото е минимума за изпращане и да тестваме.
Щот от поддръжката на ТБИ ми писна.

# 959
Лошото е, че не е сложна лихва, т.е. да се начислява лихва, върху лихвата след първата година, но и така е добре.
Е тя на депозит обикновено не е сложна, а еднократна за срока на депозита, поне аз все такива съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт