Въпроси за TBI Bank

• 82 137
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 525
Аз да попитам как се сменя ПИН на картата, получихме с СМС ПИН, платихме в магазин. След това се охитах от два различни банкомата да смена ПИН кода, но и на двата ми каза, че е неуспешно.

Кристал скоро ли си си отворила сметката? Ще я получиш с куриер и с нея има инструкции как да я активираш. Сега като, че ли по бавно ги доставят. На въжа ми след около 3-4 седмици я доставиха.

# 526
Аз да попитам как се сменя ПИН на картата, получихме с СМС ПИН, платихме в магазин. След това се охитах от два различни банкомата да смена ПИН кода, но и на двата ми каза, че е неуспешно.

Кристал скоро ли си си отворила сметката? Ще я получиш с куриер и с нея има инструкции как да я активираш. Сега като, че ли по бавно ги доставят. На въжа ми след около 3-4 седмици я доставиха.

Да, най-вероятно ще се забавят.
Аз всъщност питах за кредитния лимит. Как изведнъж става нула лева.

# 527
Ясно, ще си я чакаш.
За лимита - не знам.

# 528
ПИН кода може да се смени само на банкомати на Борика - има си обозначения на самите банкомати. Не всички са такива.

# 529
Пин кода може да се смени и през апа, цъкате на Сметки -> Още и после Данни за карта и банкова сметка -> Промени пин код.

# 530
ПИН кода може да се смени само на банкомати на Борика - има си обозначения на самите банкомати. Не всички са такива.

Това е полезно. Не знаех, че само на Борика можело да се сменя. Аз на първият банкомат, на който опитах за смяна не стана, а на друг, на друга банка стана.

Пин кода може да се смени и през апа, цъкате на Сметки -> Още и после Данни за карта и банкова сметка -> Промени пин код.

Не съм сигурен, че това е ПИНът за плащания (на ПОС, Банкомати), а не е ли само ПИНът за онлайн пазаруване, този който може да се смени от приложението? Ще пробвам довечера, ако става така е много добре.

# 531
Това през приложението е ПИН кода за онлайн плащанията - статичната 6-цифрена парола. ПИН на картата само и единствено на банкомат Борика и по никакъв друг начин, ми обясниха в офис.

# 532
Ами явно са добавили опция за промяна и на ПИН през приложението.. Има отделна опция за промяна на статичната парола за онлайн плащания под опцията за смяна на ПИН..

# 533
Вярно, наистина има. Извинявам се тогава за непълното инфо, нещата при ТБИ се променят много бързо 🤷🏻‍♀️

# 534
Преведох дребна сума в тази сметка, за която ви говорех, че е на нула лева и се оказа, че отиват към кредита ми, т.е. намаля ми вноската. Сумата, за която бях предварително одобрена да не би да ми е шопинг лимитът?

# 535
TBI се развиват бързо да, има опция за смяна на статичната парола (за онлайн покупки), както и за ПИН на картата Неон. Това през апа става дума.
Колкото до прословутият шопинг лимит, моят съвет е да го избягвате, защото после има голям шанс да съжалявате. Но всеки си преценява. Simple Smile
Ето мнение: https://www.facebook.com/100000602509766/posts/pfbid029quoXju3pi … qp4cSRVl/?app=fbl

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 14:31 от T1rse6tPolovinka

# 536
Как да позная банкоматите на Борика? Сега написах в интернет банкомати Борика нищо не ми излезе.

# 537
Как да позная банкоматите на Борика? Сега написах в интернет банкомати Борика нищо не ми излезе.

https://www.borica.bg/atm-locator Мисля, че това трябва да е актуално

# 538
  • София
TBI се развиват бързо да, има опция за смяна на статичната парола (за онлайн покупки), както и за ПИН на картата Неон. Това през апа става дума.
Колкото до прословутият шопинг лимит, моят съвет е да го избягвате, защото после има голям шанс да съжалявате. Но всеки си преценява. Simple Smile
Ето мнение: https://www.facebook.com/100000602509766/posts/pfbid029quoXju3pi … qp4cSRVl/?app=fbl
Този случай за шопинг лимита е идентичен с моя, първо борбата ми беше да си изтеглят парите, а в момента се боря да го закрият, подадох молба в офис и уж щеше това да стане като си вземат парите на 20.11, после пък било един месец след това, викам добре направих скриншот и естествено декември нищо не се случи, пратих им снимката - били празници незнам си какво, ама на 28-29 щяли да го закрият колегите... ама друг път. Реших сега да не им пиша, че се нервирам, но януари пак ще ги подхващам...

# 539
Изводът е, по възможност да не се ползва услугата шопинг лимит. Като става дума, на мен 2 пъти ми звънят да ме молят да ми го активират! Това в рамките на няма и 2 месеца, нахални служители имат TBI ей. Още първият път им казах, че не желая да използвам тази услуга, а те продължават да ми я предлагат настоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт