Въпроси за TBI Bank

• 79 455
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 780
IBAN се вижда като влезеш в приложението на TBI=>Сметки и вече избираш на коя карта искаш да видиш сметката (просто цъкаш на картата) ако имаш само една карта, то направо под нея има бутонче "Още" цъкаш на него и най-отгоре ти е номера на сметката.
За вкарване на пари на банкомат нямам опит, вкарвал съм само на гише в банката, за суми до 5000 лева е безплатно, за над 5000 лева мисля беше 1.20 лева. Simple Smile

# 781
Прехвърлих си УПФ-то към Доверие.
Благодаря на Сейко, че сподели. Hug
Сега ще чакам обаждане от тях, да ме питат дали съм се прехвърлила доброволно, дали съм ходила в офис, някакви подобни неща. Не ми взеха пари, само един код на телефона ми дойде, с който служителката подписа договора. А самият договор ще пристигне на имейла.
Лошото е, че нямало сайт, на който да си гледам партидата. Но може и да не е точно така, самата служителка не беше сигурна и каза да ги питам като ми се обадят.

П.П.
Имат си сайт хората, проверих.

# 782
Да не би да са спрели депозитите в долари? На сайта няма инфо за лихвения процент? Само за депозити в лв и евро.

# 783
Да не би да са спрели депозитите в долари? На сайта няма инфо за лихвения процент? Само за депозити в лв и евро.

Виждам ги

# 784

Има 2 страници на сайта им - депозити в офис и депозити през приложението. В долари може само в офис и затова процентите за тях са обявени само на едната страница.

# 785
Сега отворих сайта на Инвестбанк. Гледам, че и те вече имат лихви. За 12 месеца - 1.55. Не е лошо.

# 786
Те и преди си имаха....инвестбанк.

# 787
Почнаха някои банки да дават лихви вече - тук има сравнение с най-добрите предложения - https://www.moitepari.bg/spravochnik/art/advices/koi_sa_naj-izgo … 8c5-0643aba87589/
ТБИ все още дават най-висок процент с изключение на някаква BigBank, която не ми е позната..

# 788
Те и преди си имаха....инвестбанк.

Имаха, но моят депозит от поне 2 години е без. Беше ми удобен за теглене на 15% при нужда, всеки месец.

# 789
Аз им се чудих преди година и нещо, но четох лоши неща за управителя, българска банка, схеми...и се разколебах.

# 790
Аз много преди ТБИ съм при тях, но отдавна си изтеглих основните средства.
Сега мисля пак да си открия депозит, моя и без това е без лихва.

# 791
Прехвърлих си УПФ-то към Доверие.
Благодаря на Сейко, че сподели. Hug
Сега ще чакам обаждане от тях, да ме питат дали съм се прехвърлила доброволно, дали съм ходила в офис, някакви подобни неща. Не ми взеха пари, само един код на телефона ми дойде, с който служителката подписа договора. А самият договор ще пристигне на имейла.
Лошото е, че нямало сайт, на който да си гледам партидата. Но може и да не е точно така, самата служителка не беше сигурна и каза да ги питам като ми се обадят.

П.П.
Имат си сайт хората, проверих.
А по какви съображения се прехвърлихте там? Не намерих коментар на Сейко Rolling Eyes Освен ако не става въпрос за прехвърлянето на жена му без да я питат Rolling Eyes

# 792
А по какви съображения се прехвърлихте там? Не намерих коментар на Сейко Rolling Eyes Освен ако не става въпрос за прехвърлянето на жена му без да я питат Rolling Eyes

Да, това последно съм коментирал за Доверие и ТБИ. Като гледам процедурата е била същата като при нас. С разликата, че Дева умишлено и целенасочено е отишла за това. Ние отидохме с друга цел.

# 793
Странно ми стана, защото за мен е причина да не се прехвърля при тях. Между другото разбрах, че и в Пощенска ползват тези способи за прехвърляне на клиенти, което е нелоялна практика на Доверие Sad

# 794
Странно ми стана, защото за мен е причина да не се прехвърля при тях. Между другото разбрах, че и в Пощенска ползват тези способи за прехвърляне на клиенти, което е нелоялна практика на Доверие Sad

Аз продължавам да си мисля, че е на служителско ниво. Т.е. не е на някакво по - високо ниво в банкова институция. Използват достъпът до личните данни, и като роми се пазарят (че скоро ми се случи да ме метнат и такива). Просто услуга,  с комисионна, всеки се бори за някой лев отгоре, или явно им дават някакви бонуси, като на нашата търговка, която беше нещо си на месеца или годината.

Общи условия

Активация на акаунт