За новите маниери в свалките

• 22 737
  • 558
  •   1
Отговори
# 345
  • Paris, France
Много жени категорично не искат обвързване и/или не желаят да вложат много време, усилия, чувства във връзка с мъж. В такива случаи женен/обвързан Е идеален и винаги има лесен изход.

# 346
никога не са ме привличали такива “Връзки” без обвързване.
Особено с женен мъж, ще се чувствам като някаква временна залъгалка.
Аз мъжете си не деля. Или само с мен, или чао

по другия въпрос, за мен кавалерството никога няма да умре, винаги мъжът ми се издига в очите ако се държи кавалерски, отвори вратата, носи ти “тежката чанта” и плати сметката. Но ще предложа все пак да си я разделим, да не се чувства подведен.Няма да се разсърдя и да е споделена, но определено ще спечели точки ако я плати.

# 347
Аз също в реала, такива примати не сэм срещала. Да те заведат на ресторант, ама да очакват разплата в леглото.
Ми, това аз го определям,  на кой и колко, кога и дали изобщо.

# 348
А и в крайна сметка нали не е ок да се прави секс на първа среща, тогава какво се очаква от жената?

# 349
И няма вариант, в който толкова да я е харесал като човек, мислене, енергия, че да иска да я задържи дори просто под формата на приятел или близък познат. Винаги ли нещата между мъжете и жените опират до това в онова?
Ха-ха, ами на това в редпил средите не му ли викат "френдзона"? Там, дето никой мъж не влиза доброволно, ами жената го натиква там.
Аз ако съм, ще си кажа "Значи с мен излизаш, а пък с Гошо си лягаш - ми излизай си с Гошо тогава".
Наричам го да се оттеглиш с достойнство, но вие ще го наречете "комплекси", то се знае.

Не знам как жена може да каже на мъж "нека сме просто приятели" и да продължи да излиза с него, след като той си е искал и му е отказала. Правите ли нормални приятелски неща като да му се усмихнете, да го докоснете, да го прегърнете за здрасти/чао, без да си викате тайничко "абе той да не вземе да ми скочи сега". Или не си ли давате сметка, че може да го измъчвате така, ако ви желае сексуално, а може даже и да е влюбен?

# 350
проблем няма да се излиза с мъже, с които нямате намерение да сте интимни.. имам компания с която имаме общи интереси, сбирки, разхождаме се понякога по планини..някои са по двойки, други сингъли, ама сингълите си знаем, че не се мачваме като двойки, но като приятели ни е забавно да си прекарваме времето заедно..
какъв е проблема да излезем някои от сингълите заедно, както сме правили не веднъж? всъщност доста такива приятели имам, с които от години си поддържаме контакти и се събираме когато можем, без някой да се слага на другия, понякога сме с гаджета, понякога без, както дойде към момента на срещата..

# 351
Какво значи да го измъчваме? Той сливи ли има в устата да си каже, че не иска да се вижда с нас, защото много ни желае, пък ние го виждаме като приятел? Ако толкова му е терсене общуването с нас, свободен е да се оттегли.

# 352
  • София
Ама може даже да се изтърколим по приятелски и пак да сме си само приятели.

# 353
какъв е проблема да излезем някои от сингълите заедно, както сме правили не веднъж? всъщност доста такива приятели имам, с които от години си поддържаме контакти и се събираме когато можем, без някой да се слага на другия, понякога сме с гаджета, понякога без, както дойде към момента на срещата..
Ем да, ама тоя се е слагал и са го резнали. И продължава след това да кани на ресторанти и т.н.
Аз викам, че продължава да се слага, но вие викате - не, минало му е, сега е просто кавалер.
Разрешете ми да не се съглася. Освен нещо да е одъртяла или погрозняла Лъвицата...

# 354
  • София
Мъж, който един път е имал сексуални намерения, общо взето винаги ще има.

# 355
  • София
Скрит текст:
И няма вариант, в който толкова да я е харесал като човек, мислене, енергия, че да иска да я задържи дори просто под формата на приятел или близък познат. Винаги ли нещата между мъжете и жените опират до това в онова?
Ха-ха, ами на това в редпил средите не му ли викат "френдзона"? Там, дето никой мъж не влиза доброволно, ами жената го натиква там.
Аз ако съм, ще си кажа "Значи с мен излизаш, а пък с Гошо си лягаш - ми излизай си с Гошо тогава".
Наричам го да се оттеглиш с достойнство, но вие ще го наречете "комплекси", то се знае.

Не знам как жена може да каже на мъж "нека сме просто приятели" и да продължи да излиза с него, след като той си е искал и му е отказала. Правите ли нормални приятелски неща като да му се усмихнете, да го докоснете, да го прегърнете за здрасти/чао, без да си викате тайничко "абе той да не вземе да ми скочи сега". Или не си ли давате сметка, че може да го измъчвате така, ако ви желае сексуално, а може даже и да е влюбен?

Ама чакай малко... жената ли отговаря мъжът къде ще стои и какво ще търпи? Той куче ли е или тя му е майка? Като е казала, че иска да са само приятели, тя заявява своето желание и намерение. Ако неговото се разминава, си го заявява и той, и драмата приключва. Никой не го натиква никъде, той доброволно си стои там с някакви негови си надежди. Все едно някой мъж да ми каже, аз тука ще си те поебвам така когато реша, а аз да искам деца и семейство с него, ама да му стоя за бройка и да се надявам да размисли - и да, неслучайно го давам този пример, защото има жени, които правят точно това, и те са еквивалента на хубавците във френдзоната. И в двата случая никой не ги тика там, те сами правят глупави решения в следствие на грешни сметки.

# 356
е, щом той е решил, че е по-добре да се виждат без да се свалят, отколкото въобще да не се виждат, какъв е проблема?

# 357
Крис, мъж и жена могат ли да излязат чисто приятелски, или задължително трябва да има секс, че не разбрах?

# 358
  • Далечният изток
Нали разказа другият - умна ли си, глупава ли си... Rolling Eyes

Джерами.... Бъркаш. Него свалят.

# 359
Чичо ви няма за какво да разкаже, защото е женен почти 15 г. вече.
На младини имам доста случки за разказване, ама не са актуални вече - сега всичко е различно.
Но да видим активните ергени какво ще разкажат. Например Танграта като я пита "умна ли си" тя ако му отвърне "а ти богат ли си?" вади ли нотариалните актове, или лети ниско под радара, за да не привлича златотърсачки?

Общи условия

Активация на акаунт