За новите маниери в свалките

• 22 726
  • 558
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Нищо де, Крис, разкажи някоя стара свалка, тъкмо да сравним с едно време Laughing

# 361
Порих ги, кат'мренки ги порих, какво да разказвам - минали работи.

Това не съм го видял, но нека отговоря:
Крис му жали париците! Не може, не може! Joy
Не ги жаля, всъщност той ги харчи точно с тази цел. Това е т.нар. conspicuous consumption, тоест да харчиш за неща, от които нямаш нужда или са нерационални/нелогични, като така впечатляваш околните.
По тази причина и мъжете си купуват кола за 200 хил.лв. вместо за 20 хил, а жените - чанта от 1000 лв. вместо от 100 лв. Който те види, си казва - брей, този много пари има явно, щом харчи за такива неща.
Ясно, че среден мъж няма как си позволи да води постоянно по ресторанти жени, които не са му ни съпруга ни гадже, и щом го прави значи е много над средното, и това му спечелва уважението на околните.
Както се вижда - работи. Дори и върху непознати работи - ето тук всички се възхитихте от него.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:54 от chris78

# 362
  • София
Еее, ами нали затова е темата, дай пример на новото поколение... или на старото, както дойде Joy Разкажи жената поне как свали.

Искаш да кажеш, че мъжете не си купуват неща за себе си и да им се кефят лично? Не знам, според мен е до човек. И точно този тип, който го правят за себе си, се кефят наистина, а не живеят за хорското одобрение.

# 363
а да ти е хрумвало, че е възможно да го прави някой за удоволствие, не за впечатление на околните? 🙈

# 364
  • София
Оня моя пък престана въобще да ме води по заведения щом усети, че ме е вързал.
По ония времена доста попадах на връзки тип "домашен любимец" /май Кари Брадшоу го изцепи/ - да си седите вкъщи, да хапвате и пийвате вкъщи, никъде да не те показва...

# 365
Това съм го виждала като 'приемно гадже', по аналогия на приемен родител - имате връзка, докато си намери постоянен дом.

# 366
  • София /Абсурдистан
Оня моя пък престана въобще да ме води по заведения щом усети, че ме е вързал.
По ония времена доста попадах на връзки тип "домашен любимец" /май Кари Брадшоу го изцепи/ - да си седите вкъщи, да хапвате и пийвате вкъщи, никъде да не те показва...
Е това се прави обикновено ако човека е женен и за него не е безопасно някой да го види навън с друга жена Simple Smile

# 367
Разкажи жената поне как свали.
По старомодния начин - в заведение, забелязах я, хареса ми, отидох казах здрасти, поговорихме си малко, разменихме телефони, излязохме един път на питиета, втори път на вечеря (плащах аз - да не кажете, че не съм кавалер), и след 3 месеца й пренесохме багажа у нас.
Не съм я търсил нито по интернет (тогава нямаше тиндъри и апове, но си имаше сайтове) нито приятелки да ме запознават, нито съм се записвал на курсове по кизомба и по медитация, за да си търся жена.

# 368
10 страници обясняваме за поведение и накрая кавалерството пак е да платиш салатата.

# 369
  • София
Тези заяжданици станаха вече банални.
И не всички жени ядат само салатки, като птички. Имаше един разказ по темата, май се казва Обядът.

# 370
Не. Банално (бих ползвала съвсем друга дума тук) е да се изцепиш платих сметката, щот съм кавалер. Кавалерството не е само това.

# 371
Брех, как тъй се е излъгала да ме вземе, като не съм те познавал теб тогава, че да ми обясниш какво е правилното поведение?
Но ето ти като го знаеш и режеш всички, които не го показват, си стоиш още мома и би трябвало да си щастлива, че не си се излъгала с някой като мен.

# 372
Определено нямаше да съм щастлива с някакъв, който смята за мъжко единствено да ми плати кафето ( понеже аз явно не мога), иначе се мъчи да ми дава наклон на професия и живот.

# 373
ууу Крис демонстрира шеймване и той.. Joy
много мъже и при свалки го правят горките, като не им се вържат на театрите и тестовете..

# 374
Защо се потите, вече и за свалки си има приложение за телефон.

Общи условия

Активация на акаунт