За новите маниери в свалките

• 22 722
  • 558
  •   1
Отговори
# 375
Понякога като попадна на подобни бастуни, обичам да влизам в роля и започвам да се държа като него или го гавря елегантно. Те не се усещат, а аз се забавлявам искрено. Отговарям и аз така дървеняшки и си измислям – примерно, със спокоен надменен високопарен тон: да, умна съм, предава се по наследство – в рода ми има трима изобретатели, три поколения адвокати и 2 поколения лекари. Наложи се да завърша и аз 2 магистратури като едната в Лондон. Кошмар, не харесвам Лондон Така ми е писнало от умни приказки и държание, че ми иде да избухна и ще си припея "Какво ще кажеш да се напием и всички глупави клишета да разбием. О-о-о, да полудеем тази нощ! Поне за малко да сме различни, да сме отракани и даже нелогични.". Търся си аз глупав мъж, че да прекъсна матрицата от умен ген в родата. Ти ми се струваш подходящ...
Така той сам ще си тръгне. :>>
///
Кх Кх

# 376
  • Столичанин ама не в повече :D
Нали разказа другият - умна ли си, глупава ли си... Rolling Eyes

Джерами.... Бъркаш. Него свалят.
Ами всъщност това са новите маниери в свалките, жената да не се срамува да посегне към мъжа когото иска заради някакви отживелици, а директно да го покани в тях или директно да му каже да я покани в тях (и да и двете са ми се случвали Wink ).

# 377
тези маниери въобще не са нови, имало си ги е през различните времена..
само определенията за жени с такова поведение се сменят с по-модерни и не е кой знае каква гордост да ти се случи..

# 378
чакайте сега, не разбрах, значи е лошо жената да кани , а мъжът не?
Жените имат по-малко право да искат секс от мъжете ли?

Глупости.

# 379
В Германия и Австрия, като сме излизали вечер с приятели на заведение да изпием по едно се е случвало нееднократно някоя непозната девойка да дойде и да завърже разговор с нас.

# 380
Ех, така беше едно време по Студентски Град - запознаеш се с една мацка, отидеш да я видиш, а в стаята й още 2, така бяха тогава по три в стая, сега не знам - не съм ходил много отдавна.
Ама това са на Танграта истории от младините - а сега как е? Мацка, с която си чати да му каже дай си адреса, че да идвам да ме чукаш - мечти. По-скоро ще му каже: ей ти моя онлифенс, запиши се там да ми гледаш циците за само $10.

# 381
  • Столичанин ама не в повече :D
тези маниери въобще не са нови, имало си ги е през различните времена..
само определенията за жени с такова поведение се сменят с по-модерни и не е кой знае каква гордост да ти се случи..
Какви модерни определения за жени? Thinking Независими и равноправни (за което нали непрекъснато се тръби в този форум Wink ), които знаят, че живеят в 21 век, когато няма нищо срамно една жена да се отдаде на сексуалността си и желанията си? Yum

# 382
  • София
Винаги е било едно и също, просто едно време е било шшш, да не се разбере Satisfied А, тук е разликата, че ако се разбере, се е стигало то гореспоменатите понятия Wink Радвам се, че това точно се променя. Така че, да, Джереми, за мен няма нищо лошо и срамно жената да се отдаде на желанията и сексуалността си (а женската е с доста голям заряд).

ПП: Ха, метлата пък защо е минала?

# 383
Няма, да.
Стига да осъзнава действията си и последствията от тях.
Осъзнатата женска сексуалност е чудесно нещо, а за намазалите мъжоря от това – хептен.
Иначе тези дето са сексуални просто, за да компенсират ниска самооценка и търсят внимание и валидации, те се наричат @урви.

# 384
  • София
Ами то това не е женска сексуалност, а комплекси.

# 385
Пак е вид женска сексуалност, но се ползва като разменна монета и за компенсации. Според капацитета на жената. Много жени ползват сексуалния контакт единствено с цел облага, да получат нещо или изманипулират. И за тях това е ок. Не заради самото удоволствие, а като разменна стока.

# 386
  • София
Е това вече си е друга категория Satisfied

# 387
Чакай, чакай. Нека не бъркаме продажните жени с комплексираните жени, това са две различни категории.

# 388
ако "директно" както Джереми твърди в разказите си, някой дойде и без никаква предистория и свалка преди това ми каже  - хайде у вас или у нас,.. ще го пратя на ма*ната си без грам да се замисля, ако ще да е топ красавец неземен..
това даже не го наричам свалка, то е нещо като живия еквивалент на дик пика
и какво да се радваш, че някой олигофрен си го е пратил ли..?
това няма нищо общо с идеята за сексуална освободеност при жените..
едно е да налиташ на някой, който те кефи и имате заигравка, свалка, съвсем друго е да се изтъпаниш с директно предложение за секс, с първия случаен..

# 389
Сега четох във в-к Гардиън за новите свалки и идвам да ви разкажа, защото силно се впечатлих. Свалките са с изкуствен интелект. Правиш си човече и то ти става най-добър приятел, а можело и еротичен приятел да е - чрез секс-чатове. Винаги е на линия, можете да правите неща заедно, не му омръзваш, не ти казва да спреш да мрънкаш, изслушва те, подкрепя те, във версия pro можело и да ти се обажда с видео-разговори. Еротичният елемент не бил задължителен. На фирмата създател не ѝ харесало, че доста от клиентите го ползват баш за тази функция и временно я ограничили, но настанал вой и ще я връщат. Хоратя, които ползват този апп, се привързват, споделят най-интимните си мисли и страхове, има и дискусия дали ако си направиш такова другарче било изневяра или пък не.

Ето това се нарича свалка 21 век.

Слагам линк към статията ако на някого му се чете.
https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2023/jun/15/a-bot-on-th … h-an-ai-companion

Общи условия

Активация на акаунт