Покупка на ваканционен имот на южното черноморие

• 17 931
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
Не е ли кристално ясно - презастрояване с ниско качество.

# 61
  • В.Търново
Какво мислите за това? Нова сграда, ще е готова 2026т, между морето и соленото езеро на Поморие. Дали е опасно като от двете страни на близко разстояние има вода? Говорих с хората, висок клас пвц, изолации.... и други такива....Малко висока цена държат, за двустаен на тапа долу-горе цена 60-63 000 евро за 55кв.м.
https://www.alo.bg/9552032

# 62
  • Бургас
Иди в Слънчев бряг и ще разбереш защо са евтини Simple Smile Най-вече в Слънчев бряг Запад иди Simple Smile
За Поморие - мястото е ок, макар и малко на поляната. Рисковете остават относно строителя. Не е указано кой е, брокери продават...
Направете си една екскурзия в района, хем ще видите на място.

# 63
  • В.Търново
Почивката ни беше там август месец, но се въртяхме около Тиара Бийч, най-много стигнахме до луна парка.Навсякъде само бетон видях. По принцип не го харесвам курорто кок изглежда сега, но ми стана интересно защо продават на по-виска цена. Виждала съм курорта като бях малко точно няколко месеца преди да падне комунизма и нямаше нищо общо със сега. Grinning
Мислех си, че предимно там хотелите са на ол инклузив и хората посещават тези хотели, отколкото просто апартамент само с нощувка.

# 64
  • при него
Русалка, за да не е реклама, мога да Ви препоръчам брокерите, с които ние купихме, ако прецените, пишете ми. Също мога да Ви посъветвам да си наемете адвокат, който да провери всички документи. Аз лично, по принцип се страхувам да купувам на акт 14, но имам познати, купиха и не са имали проблеми.
Ако е за под наем, за туристите ще е много важно колко далече е плажа, града, магазина, а и как е с паркирането.

# 65
Иди в Слънчев бряг и ще разбереш защо са евтини Simple Smile Най-вече в Слънчев бряг Запад иди Simple Smile
За Поморие - мястото е ок, макар и малко на поляната. Рисковете остават относно строителя. Не е указано кой е, брокери продават...
Направете си една екскурзия в района, хем ще видите на място.
Слънчев бряг си е Слънчев бряг и е най-добрата инвестиция на морето спрямо каквото получаваш за тия пари.
А на това място в Поморие наемите са много по-ниски от повечето курорти по морето, и стоят празни десетки апартаменти в руския квартал. Бих съветвала да се купи САМО ако лично ще ви харесва да почиваме там. За мен Поморие е ужасно място, заради тясната пренаселена и преветровита ивица, многото роми, и малкото заведения спрямо броя легла. Но има много хора го харесват, заради калта и не знам още за какво,:)

# 66
  • Бургас
Слънчев бряг в Западната си част е една голяма клоака. И имотите за "инвестиция" са най-вече там. Морето е далеч, шумно, мръсно, презастроено. И без пари да ми го дават, пак няма да го взема.
А в източната има само определени места, където е хубаво - около станцията на МС например, но там нищо не се продава, защото и строежи няма. И около "Хелена Ризорт" също е хубаво, но и там няма предлагане.

Да, "Слънчев бряг си е Слънчев бряг" - евтин пиянски курорт за най-изпадналите "туристи". Които разбират "почивката" като безкрайно пиене, друсане и "тези три работи".

"Най-добрата инвестиция" :Joy Joy Joy

# 67
Всеки вижда толкова, колкото капацитетът му позволява. Невежеството и ЕЖК също помагат да ви е такава помия в главата.

# 68
  • Бургас
Купете си в Слънчев бряг, няма лошо, щом сте толкова "вежа" и имате голям "капацитет". Ще направите сделката на живота си. Вие може и да черпите знанията си от ЕЖК, аз от 30 години живея на 30 км от Слънчев бряг, работата ми години наред беше тясно свързана с курорта и да - познавам го добре, както и голяма част от Южното Черноморие.

Когато човек няма аргументи, започва с личните нападки. По Черноморието има десетки други места, където можеш да получиш повече за парите си.

Слънчев бряг като върха на инвестицията - скоро не бях се смяла така, честно Joy

И да не съм голословна - в момента има близо 4000 обяви за апартаменти в Слънчев бряг. Ако беше толкова изгодна тази инвестиция, нямаше да висят с месеци. https://www.alo.bg/obiavi/imoti-prodajbi/apartamenti-stai/?regio … location_ids=5549

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 11:28 от Tintina

# 69
Какво мислите за имот в тази сграда в Бургас: https://marinaresidences.bg/bg/

От гледна точка на удобство за лично ползване и евентуално запазване на вложените пари в дългосрочен план.

# 70
Без цени какво да мислим?

# 71
  • Бургас
Цените са 2500-3000 евро на квадрат.
Свободни апартаменти няма, поне така ми отговориха преди седмица. Обещаха да проверят дали "нещо е останало". Още проверяват Simple Smile Но пък може да сте намерили нещо на вторичен пазар?
Сградата е на хубаво място, добре е направена и се обгрижва.

Удобно е за лично ползване и ще си запази парите, но цената все още е твърде висока за Бургас.

Собственост е на собственика на хотел "Приморец" и хотел "Марина" на Морска гара.  Всички са на метри една от друга и на входа на Морската градина и Морска гара.

# 72
Какво мислите за имот в тази сграда в Бургас: https://marinaresidences.bg/bg/

От гледна точка на удобство за лично ползване и евентуално запазване на вложените пари в дългосрочен план.
Голям плюс,даже огромен плюс е че прозорците са френски или там както им казват,тоест стигат до пода.
Интериора е стерилен и не ми харесва,но това може да се оправи...
Местоположението е в десетката...

Вложените пари в имот в центъра на град – не се губят...

# 73
  • Sofia
2500-3000 евро на квадрат стандартна цена ли е за център Бургас?

# 74
Надали. Сигурно е над двойно повече, за такава “намазана” сграда

Общи условия

Активация на акаунт