Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 791
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Светлееее Kissing Heart джанъм бях писала затова преди в темата ,но си забравила.. Алпчо е сменил мениджъра си и агенцията. Не знам обаче името на агенцията ,но там са тези ,които са на снимката.  На това фото празнуват РД на мениджъра. 

Иначе не съм забелязала тая мацка ,но не вярвам да са се събрали с Айча. Ако беше така да се е разбрало досега и мрежите щяха да гръмнат и фандомите. 

Ти изгледа ли "Джентълмена" знам че имаше желание.  Има го с бг превод.  Какво мислиш за филма и партньорството ?
Има много критики ,но и много се харесва и е хвален. Не е лесен за разбиране аз го гледах два , три пъти и преоткривам нови неща.

# 556

Ново от Алпчи... Heart Eyes

Феменце,дааааа... сега си спомних....ха ха ха ...след дъжд ,качулка....ужас....
А...за мацката до Алпчи,писах ,че малко прилича на Айча...прилича.... Hands Point Up Joy

За...Джентълмена Чачи...гледах само началото...срещата с дъртата мракобесница и после с къдравелка....ммм...до тук ,но мисля да го догледам.Ебру ,досега не съм я гледала и не съм очарована...като ,че ли не си беше на мястото...преиграване ли беше или нещо друго...не мога да го определя...но,ще го догледам...

# 557
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием кафето с Алп и да ни е сладко:

Това момче обича животните. С това кученце не съм го виждала:

И още:

Хубав ден.

# 558
  • София
Отново ви поднасям кафе да пием  с Алп:

Сега е с друго куче, явно много ги обича:

И още хубави снимки:

Хубав ден ви желая:

# 559
  • София
Добро утро, мили приятелки! Отново ви каня  да пием кафе /чай/ с Алп:
И пак още хубави снимки, защото не зная никакви новини. Много  искам вече да чуем, че започва нов проект.

И един въпрос. Гледате ли  "Бахар" и знаете ли има ли превод на български език?
Хубав ден и всички добро.

# 560
  • София
Да пием отново кафе с Алп:

И още от красивия Алп:

И тенис ли играе? 

Момичета къде сте? Дано нямате проблеми и сте здрави.
Хубав ден.

# 561
Приветттттт... Heart
Тук сме ,Нинка... Hands Plus1
И...нищо ново на хоризанта...Алпчи мълчи,тук таме се показва в инста. Thinking
"Бахар" не го гледам,но сигурно има превод.Виж в някоя от групите ,с лупичката.

Вече свирим и на пиано... Open Mouth

# 562
Здравейте, момичета! Flowers Four Leaf Clover Надявам се, нямате нищо против да мина да честитя рождения ден на Айчица и да ви оставя малко красиви снимки от фотосесията й за марката PAULMARK.

Някой ден ще се хвана да й направя и на нея една темичка, ама като се видя с повечко време. Да е честита и да й върви и в кариерата, и в живота, но най-вече здрава, разбира се!
На Алпче много му ходи да е пианист. Направо му е лепнало това ново хоби. Ще е чудесно да го приложи и в някой проект занапред. Спомням си, че в "Приказката" имаха доста гореща сцена с бялото пиано... Simple Smile Heart
Прекрасен есенен ден желая на всички и до нови срещи! :*

# 563
Джеси:hugs:  радвам се  че намина в темата за да поздравиш Айча. Каквото било е минало и заминало и продължаваме напред. Да е жива и здрава ,много щастие и успехи. 🥳🎂🥂🥂🥂

Джеси , ако намериш някъде филма на Айча и Серхат Теоман моля да споделиш линк.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 20:20 от femmi2

# 564
Джеси:hugs:  радвам се  че намина в темата за да поздравиш Айча. Каквото било е минало и заминало и продължаваме напред. Да е жива и здрава ,много щастие и успехи. 🥳🎂🥂🥂🥂

Джеси , ако намериш някъде филма на Айча и Серхат Теоман моля да споделиш линк.

Феми, гледала съм откъси, целият така и не го намерих в интернет, той беше за техните кина, дали го качиха на някоя платформа после не знам. Но ти ме подсети сега да го потърся отново дали е изтекъл от някъде. Ако го намеря, ще ти пусна :*
Един горски и морски Алп ви оставям за усмихнат ден 🙃

# 565
  • София
Здравейте мили дами!
Темата ни е отишла накрая на втора страница и едва я открих. Така е никакви новини за Алп и аз не открих, но има чудесни снимки:
Пак с куче:

Вероятно тук е от посещението му в Кападокия:

и още:

И една цяла "фотосесия"    

Алп, чакаме те в нов сериал! Не се бави!

Хубав ден и всичко добро.

# 566
Здравейтееее , Алп се появи с нова снимчица:sunglasses:

# 567
  • София
Да, Феми това е най-новата снимка на Алп и пиша под нея: " Нова снимка на нашия Алп Навруз с Емре Булут. ( актьор ) ❤️" Този артист не ми е познат, но може вие да го знаете.

# 568
Не знам кой е Емре Булут може Пипи или Светлето да знаят и да са го гледали някъде.

# 569
Не знам кой е Емре Булут може Пипи или Светлето да знаят и да са го гледали някъде.
И да съм го гледала не съм го запомнила. Гугъл казва, че е играл с Алп в "Не пускай ръката ми", а сега участва в "Безграничната"

Общи условия

Активация на акаунт