Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 155
  • 725
  •   1
Отговори
# 615

Алп Навруз и Илайда Алишан, които получиха много предложения за този сезон, избраха сериалът за Kanal D „Пазар“ /Piyasa на PastelFilm, продуциран от #Yaşarırvül и #Efeİrvül, написан от успешния сценарист #MehmetBarışGünger. На режисьорския стол на сериала “Пазар” е #SerdarGözelekli.
📍Снимките на сериала, чийто кастинг приключи, започнаха след Нова година.
 📍В сериала Алп Навруз ще играе образа "Кенан", а Илайда - образа "Мюневвер".

# 616
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Днес е прекрасен ден в нашата тема, защото рожден ден има Алп Невруз!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам му много Здраве, Щастие и още много незабравими роли с които да ни радва.
Хубав ден.

# 617

ЧРД на Алп !:tada:  Да е жив и здрав и професионални  успехи .

# 618

Честит рожден ден на прекрасния Алпиньо! ❤️🥳
Желая му здраве и успех на новия проект! Темата е интересна и актуална, особено на фона на последните скандали в сектора. Да видим дали ще е от типа на "Обадете се на моя мениджър" или ще наблегнат на любовна история. Илайда предишният сезон я гледах в "Огнените птици", справи се много добре. В състава имам и един любимец от "Три сестри" - Вурал Шаханолу, много харизматичен актьор. Така че очаквам с интерес какво ще направят. Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 619
Привет,момичета ! Blush

Днес ,нашето прекрасно момче има  Рожден Ден , навършва 35 години !  Heart

Пожелавам му да бъде здрав , да бъде щастлив , да бъде благословен ,да бъде успешен ! Той го заслужава !

# 620
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Алп е много щастлив, че е поздравен от хиляди фенове. Благодари на всички и с радост реже тортата си, като  споделя:
"  Благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден и на всички, които бяха до мен #AlpNavruz"

И още от щастливия Алп. 
Хубав ден.

# 621

Ал-Б Навроз и последната му поява разказаха за сериала Ал-Маркет Пияса. Гледаме на това от реалистична гледна точка. Мисля, че ще бъде много добър сериал. Имаме история, много добър актьорски състав и главни роли, които разказват различни истории. Страхотно е да се гледа. На добър час Ал-Б ❤️

Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Алп Навруз говори за новия сериал "Базар", който скоро ще бъде пуснат по Канал D:
 „В сериала говорим за много области на пазара. Има журналисти, има известни личности. Гледаме на всичко от по-реалистична гледна точка. Имаме различни истории. Мисля, че ще бъде много красив сериал. невероятен актьорски състав. Всеки разказва своята история и ще бъде просто великолепно за гледане."
 На въпроса:
 "Лесно ли е да си актьор?"  Навруз отговори: „Лесно е да си популярен, но е трудно да си актьор“.  Той също така отбеляза, че не е избягвал вниманието на таблоидите: "Освен ако нямам здравословни проблеми или лош ден, не се опитвам да го направя. Никога не съм се занимавал с това."
 Алп Навруз също призна, че от дълго време работи с актьорски треньор.  На въпроса "В себе си ли инвестирате или в нещо друго?"  той отговори:
 „Мисля, че ако не инвестирам в себе си, няма да мога да се развивам. Така че моят приоритет е да инвестирам в себе си. Имам треньор по актьорско майсторство, с когото работя от много години. Тренирах с него и мисля, че имам още много да уча, разбира се, ако се получи, опитвам се да инвестирам и в други неща. #AlpNavruz

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 23:24 от Svet_sz

# 622
Добра вечер Smile

# 623
# 624
# 625
От Бирсен Антулташ

Светкавична промяна на пазара... Гюлбен Ерген напусна, Айча Бингюл дойде

Сериалът "Piyasa" ще пренесе на екрана любовта, предателството и борбата за власт в света на медиите, списанията и сериалите. Яшар Ирвюл и Ефе Ирвюл са продуценти на сериала, който ще се срещне с публиката на Kanal D. Наскоро имаше светкавична промяна в сериала, продуциран от Pastel Film . Гюлбен Ерген, който беше обявен да играе Ахсен в сериала, режисиран от Сердар Гьозелекли и написан от Мехмет Баръш Гюнгер , напусна екипа поради проблеми с графика.

Журналистът Ахсен Чевик, гръбнакът на сериала, ще бъде изигран от Айча Бингюл. В дългоочаквания сериал Алп Навруз играе „Кенан“, Илайда Алишан играе „Münevver“, Зухал Олджай играе „Кериман“, Фърат Алтунмеше играе „Адар“, а Юрдаер Окур играе „Шефик“ . Силният актьорски състав на сериала включва Дамла Колбай, Вурал Шаханоглу, Айдън Бурхан, Ася Касап, Халил Демир, Хилми Ахъска и Метехан Парълти .

# 626
От Бирсен Антулташ

Светкавична промяна на пазара... Гюлбен Ерген напусна, Айча Бингюл дойде

Сериалът "Piyasa" ще пренесе на екрана любовта, предателството и борбата за власт в света на медиите, списанията и сериалите. Яшар Ирвюл и Ефе Ирвюл са продуценти на сериала, който ще се срещне с публиката на Kanal D. Наскоро имаше светкавична промяна в сериала, продуциран от Pastel Film . Гюлбен Ерген, който беше обявен да играе Ахсен в сериала, режисиран от Сердар Гьозелекли и написан от Мехмет Баръш Гюнгер , напусна екипа поради проблеми с графика.

Журналистът Ахсен Чевик, гръбнакът на сериала, ще бъде изигран от Айча Бингюл. В дългоочаквания сериал Алп Навруз играе „Кенан“, Илайда Алишан играе „Münevver“, Зухал Олджай играе „Кериман“, Фърат Алтунмеше играе „Адар“, а Юрдаер Окур играе „Шефик“ . Силният актьорски състав на сериала включва Дамла Колбай, Вурал Шаханоглу, Айдън Бурхан, Ася Касап, Халил Демир, Хилми Ахъска и Метехан Парълти .
Вай бе, по актуална тема за сериал едва ли има. Heart Макар, че действителността вече взе завой  и скандала доби чудовищни размери.  Дано имат успех и по малко глоби и наказания от RTÜK.

# 627
Актуална тема ще е сериала задкулисието , мръсните игрички кой как се бори и оцелява ,но точно сега всичко е на прицел и обществото е чувствително че се отклонява удобно вниманието.  Дали е добра идея точно сега да правят такъв сериал.  Дано нямат проблеми.

# 628

Мерси ,Феми.Радвам се ,че Айча е отново с Алпи.Аз много не съм запозната с тия скандали...май четох на скоро за Берг и Серенай.Thinking
Точно щях да се връщам назад и да прочета ,Айча пак майка ли ще бъде на Алп. Thinking
Дано поне този път сериала бъде успешен. Hands Pray

Феме ,четох ,че и Чачко и Деметка също започват скоро...
Дай боже ,и двата сериала да бъдат успешни.Но,само като се сетя за Канал Д и ми става лошо... Open MouthJoyJoyJoy

# 629
Приветтттттттттт,хубавици !  Hug Kissing Heart

Честит четвъртък, прекрасна група!!
Винаги обичаната ми актриса #AYCABENGOL# да даде живот на журналист заедно с блестящия ни актьор #AlpNavruz в нова продукция, (Пазар), очакваме ви, канал Д.
Хитове!!

ПАЗАР идва...с нашите прекрасни любимци...Айча и Алп.
Айча съм си я харесала още от Ойлето,бяха чудесна двойка с Ерко...само като си спомня ,че три сезона плаках с нея.Никога до сега през живота си не съм проляла толкоз сълзи за един филм,опс сериал.А пък Ерко проклинах и мразех,макари,че ми е любимец.Него го заобичах от сериала " Любов под наем".С другата Айчица /Валаер.. Thinking/ бяха прекрасни.Скоро си бях пуснала някоя серия,но беше с много лошо качество.
С Алпчи също бяха чудесен тандем, като майка и син.

Общи условия

Активация на акаунт