Тук е вече лятото горещо, ФЕВРУАРЧЕ смее се и пее за морето нещо

• 17 393
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
Аз мисля да взема на Чико машинката.Похвалиха ми я.А за море ние мислим към края на август да ходим,свекърва ми предлага да не водим малката и да я оставим при нея .Пред дилема съм!

# 181
Занзи ми препоръчаха в аптеката и него взех. Ще напръскам кошарата от външната страна и него по крачета та и дано се отървем. Че така го сърби милото...

# 182
Занзи само за 0+, да. Има и лепенки за лепене по дрехите или където прецениш.
Машината на Чико я имаме, няма особен ефект, комарите кацаха върху нея 🤣

# 183
И аз ползвам Занзи

# 184
На Чико машинката не работи. Взехме две за морето и ги включихме и имаше нулев ефект… също така взехме от аптеката и някакво лепенки с лимонова трева - и те не свършиха работа…

# 185
Момичета, да ви се оплача, че ми се е свило сърцето, а е късно. Голямото дете (на 1,5г) падна от леглото и си удари главата отзад Cry Стоя 1 час будно след това и изглежда нищо да му няма. На паркет падна, обаче съм във филма дали му има нещо. Май ще я дъбудя да я видя как е.

# 186
Не съм чела снощи, как е детето?
Те и на 1,5 са още гумени, надявам се, че е добре!

# 187
Изглежда като да му няма нищо. Обаче адски се притесних.

# 188
Писах писах иии всичко изчезна 😵‍💫
dreaming girl, дано вече о твоята уплаха да е отминала.
за комари - ние ползваме от тези, които са за контакт,но! Ние в къща и навсякъде вратите и прозорците са отворени, а самото устройство е на етажната площадка, коя също има прозорец, който е откраднат(ОТКРЕХНАТ** аутокоректътщемевкаравбеля🙈🙈😄). Реално не е в никоя стая и е на изключително проветриво място.
за захранването, в никакъв случай няма да смесвам, но на ден по един зеленчук за сега, като изрично почвам от сутринта- давам сварено до разваряване парпе в ръката и на върха на малка лъжичка в устата.  О така три пъти в будните периоди на деня. Аз даже не мисля че реално поглъща нещо, но и целта ми не е да заместя хранене, а да го "допра" до различните вкусове и текстури. И така. Морков, пащърнак и днес броколи. В нашия конкретен случай за сега това е подходът, като съм абсолютно нащрек ако нещо не се хареса или има реакция веднага да спра.

# 189
Здравейте и от мен!

За комари и ние ползваме машинката на Чико, но не мога да кажа дали има добър ефект.. Само един път беше ухапан малкият (и то под памперса - как се е докопал там комарът .. не знам 😂), но не помня дали бяхме включили машинката или не.

Относно захранване - и аз започнах, засега съм дала тиквичка, ще продължа с морков, картоф и тн. 😍

Ще ходим на море и мисля да топна малкия в морето. Някоя от вас вече правила ли го е?

# 190
Здравейте и от мен!

За комари и ние ползваме машинката на Чико, но не мога да кажа дали има добър ефект.. Само един път беше ухапан малкият (и то под памперса - как се е докопал там комарът .. не знам 😂), но не помня дали бяхме включили машинката или не.

Относно захранване - и аз започнах, засега съм дала тиквичка, ще продължа с морков, картоф и тн. 😍

Ще ходим на море и мисля да топна малкия в морето. Някоя от вас вече правила ли го е?

Днеска ни беше първата баня, топнахме само краченцата и си поспа 30мин на плажа. В 8ч бяхме опънали хавлиите вече Joy

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 14:43 от Karina-88

# 191
Лелее, душичка малка ❤️❤️❤️

И аз мисля сама крачетата да топна. Август сме ние. Дано оцелеем да сме здрави тогава!

# 192
Karina ❤️❤️❤️

завиждам благородно ☺️

# 193
Малко банския е голям, хем взех 74 ама карай. Впрочем, днеска в лидъл видях много сладки бански и за момиченца и момиченца на 13,99лв, който не е взел са подсетя. Kiss

# 194
Момичета, нали някои от вас казваха, че бебетата започват да реват истерично преди заспиване? При мен нещо от вчера на всяко заспиване така се получава и не разбирам защо. Оправиха ли се нещата при вас и как? Колко време продължи това?

Общи условия

Активация на акаунт