Тук е вече лятото горещо, ФЕВРУАРЧЕ смее се и пее за морето нещо

• 17 568
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Малеее целувки на малката рибка Електра - много доволен и спокоен изглежда ❤️

# 421
Момичета, какви витамини приемате ли някакви витамини? При мен косопадът започна…., но пък също така кърмя и трябва да бъде нещо съвместимо. Може ли да ми препоръчате нещо, от което сте доволни и виждате ефект?

# 422
Момичета, какви витамини приемате ли някакви витамини? При мен косопадът започна…., но пък също така кърмя и трябва да бъде нещо съвместимо. Може ли да ми препоръчате нещо, от което сте доволни и виждате ефект?

Аз пия много вит, магнезий, селен и цинк. За косопада наистина трябват добавки, не става с шампоани или мазила. Пия омеги заради ИР. Има комбинирани за след раждане, но не съм наясно кои са окей за теб заради кърменето. Може да питаш в групата на кърмещите майки.

# 423
Аз не съм пила добавки за косопада. Взех си на Виши един шампоан. Или той помогна, или му дойде времето да спре 😁 Но те са обогатени с тези добавки,  които са за пиене, така че предполагам е имал някакъв ефект. Препоръчаха ми Парусан на таблетки,  но заради кърменето не посмях да ги пробвам.

# 424
Иначе има специални за кърмене - pregnacare breastfeeding. 😊 Не мога да кажа какъв резултат имат. Започнах да пия съвсем скоро, но косопадът е на хормонална основа - доколкото знам, и каквото и да пиеш - просто трябва да мине време.. При мен започна около 4 месец и сега сякаш се нормализира.

# 425
Точно такива и аз пия. За кърмене,с калций. Мисля,че добре ми действат,нямам никакви оплаквания. А косопадът е,точно както го написа, на хормонална основа. И аз сега имам косопадът,но ще мине след известно време. С първото дете така се бях уплашил от косопада,че се подстригах късо. Самата гледка на дълги косми навсякъде ме побъркваше психически. Сега няма да се подстригвам, знам,че като се нормализират хормоните,ще спре от само себе си.

Иначе има специални за кърмене - pregnacare breastfeeding. 😊 Не мога да кажа какъв резултат имат. Започнах да пия съвсем скоро, но косопадът е на хормонална основа - доколкото знам, и каквото и да пиеш - просто трябва да мине време.. При мен започна около 4 месец и сега сякаш се нормализира.

# 426
И аз съм май в разгара на косопада Sad Имате ли идея дали боядизването би го засилило? Никога не съм се боядисвала и реших, че точно сега е момента Grinning

# 427
Аз се бодисвах докато имах. Беше толкова много, че не знам дали от боята е било или от хормоните, но падаше с кичури . Вече мина при мен, но доста ми оредя косата. Чакам нова да расте.

# 428
Здравейте момичета, дали е възможно при избиването на зъб да се получи кървене от венеца? Днес на малкия по чаршавчето видях петно кръв,а няма ранички никъде по тялото и се притеснявам. От няколко дни пак се активизираха тия зъби и едното отдолу вече е излязло наполовина.
Иначе от няколко дни е вече само на килимчето, опитва се да пълзи и се върти като пумпал Simple Smile И когато е седнал на крака ми се изправя на краката си, като го подпирам разбира се Simple Smile

# 429
За зъбчето не мога да кажа, но браво за опитите за пълзене ❤️
Ние имаме вирус някакъв - след цели три дена ясла, в петък вечерта малкият заводи сополи - промивахме носа с физиологичен разтвор и сега е по-добре, но сега Ние с ММ явно ще го изкараме също 🙈
Иначе грам температура няма, малко апетитът му беше намалял, но вече се оправя.
В събота и на плуване даже бяхме - този път се размаза от кеф жабчето- то ритане, то усмивки 😆
И нещо смешно за начало на седмицата . Качвам се да приспивам малкия снощи и майка ми ме пита- утре да дойда ли с теб до яслата да го оставим заедно?
Аз - ааа, яслата е чак в сряда 😆😆 понеделник и вторник сте вие с татко 😆🙈🙈
Добре ги е изтощил дребосъкът, привижда им се ясла 😆😄

Здравейте момичета, дали е възможно при избиването на зъб да се получи кървене от венеца? Днес на малкия по чаршавчето видях петно кръв,а няма ранички никъде по тялото и се притеснявам. От няколко дни пак се активизираха тия зъби и едното отдолу вече е излязло наполовина.
Иначе от няколко дни е вече само на килимчето, опитва се да пълзи и се върти като пумпал Simple Smile И когато е седнал на крака ми се изправя на краката си, като го подпирам разбира се Simple Smile

# 430
Не мога и аз да кажа за зъбчето, но предполагам, че би могло.
Аз понеже приключих с работата (честита ми свобода!), чакам мм да вземе от работата си карта Мулти спорт и започваме да ходим с малкия на бебешко плуване. Много му хареса в морето, значи и в басейн ще му е добре. Още 4 дни, с днес, сме на морето и се прибираме. Не е от най-готините ни почивки, но това е заради моята "приятелка". Не спря да мрънка и да ми се кара, накрая се скарахме. Със сигурност никъде няма да ходим повече заедно. Чувствам, че им е много тегаво, че се налага да се съобразяват с бебето.
Да похваля малкия. Яде днес пюре на Хип, тиквички и картоф, разредено с кърма. Мисля си, че досега не е бил готов. Дано да не е временно явление Grinning

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 15:35 от Elektra.13

# 431
Електра ... да и пратиш много здраве на тази твоя приятелка ... пффф,
Честито хапване на пюре. Аз се боря с нашите да дават парчета на малкия, че го гледам че съвсем е забравил да си протяга ръцете към храната 😵‍💫 ама баба като му подава лъжичката и той вместо да внимава може да си зяпа ... 😄 не се оплаквам, че като знам мен как са ме глезили ... сега аз на свой ред да се карам на майка ми 🙈🙈

Не мога и аз да кажа за зъбчето, но предполагам, че би могло.
Аз понеже приключих с работата (честита ми свобода!), чакам мм да вземе от работата си карта Мулти спорт и започваме да ходим с малкия на бебешко плуване. Много му хареса в морето, значи и в басейн ще му е добре. Още 4 дни, с днес, сме на морето и се прибираме. Не е от най-готините ни почивки, но това е заради моята "приятелка". Не спря да мрънка и да ми се кара, накрая се скарахме. Със сигурност никъде няма да ходим повече заедно. Чувствам, че им е много тегаво, че се налага да се съобразяват с бебето.
Да похваля малкия. Яде днес пюре на Хип, тиквички и картоф, разредено с кърма. Мисля си, че досега не е бил готов. Дано да не е временно явление Grinning

# 432
Пращам й аз, нон стоп откакто сме тук...

Аз май няма да прилагам ЗВБ. Няколко пъти му дадох парчета, но той така настървено ги тъпче в устата, както подхожда към гризалките и се е задавял. А и не обичам мазането, предпочитам пюре. Пък все ще се научи да яде някой ден "човешка" храна.

# 433
На мен "зорът " със ЗВБ ми е , че това в момента си е "моето" време с малкия.
Таткото плува с него, баба и дядо го гледат два пълни дена и три е в яслата ... та това си е някак си "нашето" време, което реално откакто тръгнах на работа е ... три- четири пъти в седмицата.

# 434
Карина,според мен е възможно да е от зъбчето. На моя дребчо му избиха почти едновременно двата долни зъба и на венеца до единия като че ли имаше кръв. Но не е давал признаци да го боли,само обичайното мрънкане,защото го дразнят.
Електра, честита свобода! Стискам палци да му се е отворил апетита. При нас има напредък голям със захранването. Откакто стана на 6 месеца (миналата седмица ),му се отвори и апетит,яде всичко и вече по 50-60 гр., а не 20 гр. Вече схвана и замисъла на отварянето на устата , приближаването на лъжица и гълтането 😂Пу пу,дано остане така. Тези дни мисля да започвам и месо да давам. Наддал е "само" 100 гр от последния месец и вече е 9.100 кг. И 70 см. Но и не се спира, нон стоп се върти и прави все едно лицеви опори и стои на колена и ръце,много е смешен. Сега трябва да го водя и на изследвания,защото личната е пуснала направление . Малко ми е кофти, жал ми е да го боцкат,но няма начин.

Общи условия

Активация на акаунт