RYANAIR - 23

• 51 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ами... не сме уточнили дестинацията, откъде докъде. (Ако пътуването е в рамките на Шенген, може и без лична карта, хахаха) А и за "прибиране" ли става въпрос? Много въпроси стават. Давайте по-подробно инфо при питането си, за да може да Ви се помогне.  Че както тръгнахме с "ако... ако..." Grinning

# 91
Ами... не сме уточнили дестинацията, откъде докъде. (Ако пътуването е в рамките на Шенген, може и без лична карта, хахаха) А и за "прибиране" ли става въпрос? Много въпроси стават. Давайте по-подробно инфо при питането си, за да може да Ви се помогне.  Че както тръгнахме с "ако... ако..." Grinning
Пътуването е в ЕС/БГ-Австрия/-връщане на 22.08.23г, личната карта е валидна до 31.08.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 12:23 от Малина Шопова 634001

# 92
За ЕС просто трябва да е валиден документа докато сте там.

# 93
  • Кюстендил
Здравейте,като един напълно неук човек ,спрямо полети,закупуване на билети и въобще всичко свързано със самолет имам нужда от помощ.Мисля да пътувам с 2те си деца (близнаци на 11г)до Малта.Нооо сега се започва голямото чудене и тюхкане,те си заплащат нормално цените обявени на сайта за определените дати,нали?За документите са паспорти, пълномощно от баща им , и други какво?Голяма каша ми е в главата,никога не съм закупувала билети за полет и малко ме е страх нещо да не объркам.Мокя да изкажете мнение ,който е пътувал с децата си как стоят нещата, благодаря 💗

# 94
  • София
Прочети внимателно първия пост на темата. Регистрирай се в сайта на РЕ, разгледай го, там има секция ЧЗВ. Прочети и тях внимателно. После, ако нещо не ти е ясно - питай, ще помагаме.
Децата пътуват със задгранични паспорти и нотариално заверена Декларация от другия родител. В сайта на МВнР има образец как трябвад а изглежда. Попълваш бланката, нотариус я заверява. На летището носи оригинала и, удостоверения за раждане и също копия от горните документи. На излизане от тук Гранична полиция ще вземе копията.

# 95
Здравейте,като един напълно неук човек ,спрямо полети,закупуване на билети и въобще всичко свързано със самолет имам нужда от помощ.Мисля да пътувам с 2те си деца (близнаци на 11г)до Малта.Нооо сега се започва голямото чудене и тюхкане,те си заплащат нормално цените обявени на сайта за определените дати,нали?За документите са паспорти, пълномощно от баща им , и други какво?Голяма каша ми е в главата,никога не съм закупувала билети за полет и малко ме е страх нещо да не объркам.Мокя да изкажете мнение ,който е пътувал с децата си как стоят нещата, благодаря 💗

Като избираш колко човека ще пътуват гледаш какво пише (примерно възрастни над 14, деца 2-14 и т.н. и избираш съответно, според възрастта към датата на пътуването. Обикновено деца са на цената на възрастен, но не винаги, зависи от авиокомпанията и закъде е полета. Избираш според каквото пише там.
Паспорти и нотариално заверена декларация, те нотариусите знаят. На границата носиш оригинал и копие. Общо взето това е.

# 96
# 97
Малко куци ... След такова гръмко обявяване от тяхна страна "38 години във въздуха", очаквах по-големи намаления Wink , но така е посред лято.

# 98
38 години- 38% например😂
Wizz също имат днес😉

# 99
38 години- 38% например😂
Да, и на всичко Laughing

# 100
  • София
Здравейте, опитвам да чекирам два полета. Стигнах до багажа. Не ме пуска да продължа. Иска да добавя багаж. Ще пътуваме само с ръчен. Как да продължа регистрацията без да добавям допълнителен багаж?
Видях, че трябва да избера, че искам само багажа, който съм избрала. Но трябваше да събера падащато меню, за да го избера.

# 101
Най-отдолу няма ли със ситен шрифт "small bag"? Трябва него да отразиш.

# 102
  • София
Най-отдолу няма ли със ситен шрифт "small bag"? Трябва него да отразиш.
Редактирах. Справих се! Благодаря!

# 103
  • София
Дано на някого му се занимава с мен, вместо да се готви за новата работна седмица Simple Smile
Имаме резервации за утре, днес чекирах мъжа си, опитах сина ни, който беше "вързан" за него и ми излиза съобщение, че не става.
Подробността е, че при регистрацията през март дадох номера на паспорта на детето, който изтече на 12 юни. Но от 2 седмици младежът има лична карта, обаче нямаше как да знам номера й преди 3 месеца. Променям номера и датата на валидност, но ми дава, че не може да пътува без възрастен, все едно е нов човек.
Какво да правя в този случай? Мога да нося паспорта за сверка, но е изтекъл.

# 104
Звънни на съпорт, на всички възможни телефони на сайта....
Пиши на чата, че искаш LIVE CHAT
в краен случай утре на летището по-рано и чек ин на място, може би ще има такса

https://www.ryanair.com/ie/en/lp/check-in пробвай тук като продължиш с номера на резервацията
Като гледам няма как да се свържеш с жив човек неделя вечер...
Утре сутрин ти остава

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 20:15 от ЗориБ

Общи условия

Активация на акаунт