RYANAIR - 23

• 52 045
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Полетът е от 14, 40 утре. Сега ме отсвирва

# 106
Да, утре в 7.00ч обаче българско време май 9.00ч ще можеш да се свържеш с жив човек да помагат...
Имаше някъде български телефон...ще потърся и аз

Пробвай тук, не знам колко е актуално
Ryanair – Райънеър телефонен номер в кол център на отдел за обслужване на клиенти: 44-871-246-0002

Или този

Международен телефон за обслужване на клиенти: +44 871 500 5050

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 20:40 от ЗориБ

# 107
  • София
Влизаш в профила си - в раздела за твои придружители може да редактираш данните за момчето. Не е било нужно да запаметяваш данните за придружителите точно заради смяна на документи. Всеки път при чекиране  ги въвеждам ръчно, пипкаво, но сигурно е.

# 108
не би трябвало да има значение промяната, просто го остави така
няма проблем да пишеш паспорт, а на чекина да покажеш лична карта
виж да не е объркана възрастта на детето

отделно ли е купуван билета? казваш "вързан", но то никога не стават истински заедно, просто има някъде отметка, че не е сам, но по всичко си е като отделен билет.

Чат с човек, или по телефона (който е денонощен, не непременно българския)

# 109
  • София
Влизаш в профила си - в раздела за твои придружители може да редактираш данните за момчето. Не е било нужно да запаметяваш данните за придружителите точно заради смяна на документи. Всеки път при чекиране  ги въвеждам ръчно, пипкаво, но сигурно е.
Не съм ги запаметила аз, от съпорта ми поискаха данните на сина ми, защото от незнание обърках реда на купуване на билетите. За да го вържат за резервацията на ММ, се свързах с чата и го направиха. Но тогава беше само с паспорт и за съжаление ме попитаха за дата на валидност.
Така че или трабва да си карам с номера на вече невалидния паспорт, или при опит за смяна на номера ми дава, че не може без adult
Благодаря, че се занимавате с моите щуротии Green Heart

# 110
  • София
Влизаш в профила си - в раздела за твои придружители може да редактираш данните за момчето. Не е било нужно да запаметяваш данните за придружителите точно заради смяна на документи. Всеки път при чекиране  ги въвеждам ръчно, пипкаво, но сигурно е.
Не съм ги запаметила аз, от съпорта ми поискаха данните на сина ми, защото от незнание обърках реда на купуване на билетите. За да го вържат за резервацията на ММ, се свързах с чата и го направиха. Но тогава беше само с паспорт и за съжаление ме попитаха за дата на валидност.
Така че или трабва да си карам с номера на вече невалидния паспорт, или при опит за смяна на номера ми дава, че не може без adult
Благодаря, че се занимавате с моите щуротии Green Heart
Върна ли вече паспорта? Ако не си, вземи го за успокоение, а иначе минете на паспортната проверка с валидната карта. Сигурна съм, че никой няма да гледа данните на паспорта. Сравняват имената на бордната карта и документа за самоличност. Гледат валидността на документа, който подаваш.

# 111
Не е нужно да сменяш документа, ако минава така. Както казах, няма значение какъв документ си писала при чекиране, само носи валиден документ с вас и толкова. Даже няма нужда да съществува документа, който пишеш при чекиране, просто нещо да запълва полетата.

# 112
  • София
Здравейте, след два дни ми предстои полет. Загубих си личната карта, а съм чекирана с нея. Какво трябва да направя за да пътувам с паспорта си?
Нищо, можеш да пътуваш с паспорта.
Скрит текст:
Питай обслужващата летището фирма.
За Т 2 е Swissport.  
За да не стават такива проблеми винаги се чекирам с паспорта.
Все пак него не го разнасям навсякъде с мене.
Не пътувам от България. Загубих си личната карта, можеше да е паспорта. В случая няма значение. Просто имам късмет, че нося и двата документа. По принцип много пъти съм минавала с различния документ от този с който съм чекирана, но основният е бил в мен. Сега се притеснявам ако все пак някой го поиска какво ще се случи.
Нищо няма да се случи и никой няма да гледа с кой документ сте се чекирали. Важното е имената на бордната карта да съвпадат с имената от личния документ, да има необходимата валидност (най-често 3 или 6 месеца) и да е достатъчен за влизане в дадена държава (става въпрос за визи или да не се опитвате да влизате с лична карта в държава, за която е необходим паспорт).
Ако става въпрос за прибиране в България, може да се приберете както с българска лична карта, така и с български международен паспорт без да е необходима валидност за няколко месеца напред и без значение с кое от двете сте се чекирали.
Добавям и тези коментари, защото съм запомнила, че ztztt работи на летището и дава най-актуалните и верни отговори на въпросите ни.

# 113
Линк към днешната промоция:
https://www.ryanair.com/bg/bg/lp/promotion/flash-sale

Цени от 14 евро нагоре

<

# 114
  • софия
Здравейте,имам проблем с влизането в профила ми.Когато вкарам паролата ми изписва ,че са надградили цифровата сигурност и да вкарам кода от имейла.Вкарвам кода ,но постоянно ми изписва невалиден код 😤.Сто пъти пробвах и не става.От телефона влизам ,но няма как от телефона да принтирам бордни карти.Ако го направя да сваля приложението и да са електронен вариант ,дали ще е проблем 4билета на моят телефон да показвам?Егати загубената работа.

# 115
принципно не е проблем да показвате 4 бордни карти от телефона, те може да се прелистват
може и да си ги сложите в уолет някакъв, принтирането е общо взето излишно

# 116
  • на малък остров в океана
Няма проблем от приложението да са, но за всеки случай си ги свалете и в уолета на телефона.
Преди 3 месеца на Станстед нямах връзка с приложението на Райънер и не можех да покажа картите на гейта. Уж с приоритет, ама изчакаме докато качат почти целия самолет и чак като се поосвободиха ни принтираха бордните карти и ни пуснаха да се качим. Ама докато ни пуснат бая се изпопритесних.

# 117
  • София
Защо да няма как да се принтират бордните карти от телефона?
Моя е старичък, но винаги от него принтирам, ходя в Мания.
Може и да ги изпратиш на телефоните на останалите пътуващи и всеки да си показва неговата.
И при мене го има това с кода на мейл - все е невалиден. Предполагам, че ще го оправят тия дни.

# 118
  • София
Няма проблем от приложението да са, но за всеки случай си ги свалете и в уолета на телефона.
Преди 3 месеца на Станстед нямах връзка с приложението на Райънер и не можех да покажа картите на гейта. Уж с приоритет, ама изчакаме докато качат почти целия самолет и чак като се поосвободиха ни принтираха бордните карти и ни пуснаха да се качим. Ама докато ни пуснат бая се изпопритесних.

А защо не си правите скрийншот на бордната карта? Винаги може да има някакъв технически проблем с приложението или да прекъсне интернета, а като снимка в телефона ще е проблем само ако свърши батерията. Simple Smile Тогава пък опираме до телефона на другарчето, защото бордните карти ги има и в двата телефона.

# 119
  • на малък остров в океана
Винаги си ги запазвам и в уолета, но никога до тогава не е имало засечка.
Но специално този ден имахме два полета. Беше след цяла седмица неспане, организиране на погребение и всичко произтичащо от това в емоционален план. И просто забравих.

Общи условия

Активация на акаунт