Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 025
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Ян баш Сигридовите методи...
Е той му е ментора, значи добре си е научил урока

# 286
Причината да ги изследвам вирусите е по- високия пулс,не че иначе щяхме да ги пускаме сега. Дано всичко е чисто все пак. Иначе за артериите явно не е много рентабилно да се гледат сега,но какво да правя вече съм почнала при него....

# 287
  • София
Да бе, на Сигридов новата теория е че висок пулс е заради нелекувани вирусни инфекции и дава лекарство което засилва производството на белите кръвни телца (дава се на болни от спин, след тежки вирусни инфекции)и засилва имунната система. Противоречи на всякаква логика...

# 288
Ох, ужас... Какво да правя не знам вече.

# 289
Момичета, бихте ли ми препоръчали имунолог/хематолог?! Вчера АГ-то ми даде телефона на д-р Гечева, но не се свързвам с нея.

# 290
Мария, съжалявам че се записваш при нас и за това, през което си преминала и преминаваш в момента.
Каква беше причината за раждането в 22 г.с.?
За сегашния случай  аз бих изследвала абортивния материал. Аз имам две бременности с тризомии, в рамките на 6 месеца. А на мъжа ми и моя кариотип са нормални. Та тепърва ще търсим причините.
Една вечер вдигнах висока температура .Жтидох в спешното и до сутрина вече водите бяха започнали да изтичат.Смятаха,че е Ковид ,заради темп,направиха ми поне 6 теста и всичките бяха отрицателни.Отново вдигаха рамене и казаха ,че нямат ясна причина защо се е стигнало до тук.След толкова години ходене по мъките, едва вчера случайно попаднах на доктор,който ме преглежда 40мин и ми каза всичко точно и ясно ,без да спести нищо.

# 291
  • София
Ох, ужас... Какво да правя не знам вече.

Нищо, пусни ги ако излезне нещо консултация ще му кажеш че ще направиш с инфекциозни болести лекар 😉

# 292
Много съжалявам, Мария. За късния аборт, тук има по-запознати дами и те могат да дадат съвет може ли вече да се търси причина и къде. За сегашния, вече казах моето мнение, изследване на абортивния материал. Ако нямате кариотипи с мъжа ти, бих пуснала и тях.

# 293
  • София
Момичета, бихте ли ми препоръчали имунолог/хематолог?! Вчера АГ-то ми даде телефона на д-р Гечева, но не се свързвам с нея.

За кой град? Имунолога и Хематолога в МЦ Калчев са добри

# 294
Да , при него ще си ходя. Успокоява ме,че имал опит с такива неща, разбирал ги , да съм спокойна. Ама ме е страх от всичко. Пулсът на плода е 178 , каза ми ,че е по към горна граница и да пусна вирусология . Ох, уж да съм спокойна, а ето ,че все не съм...

И на моето е толкова. Вецев нищо не каза за пулса. Защо вирусология?

# 295
Защото учестен пулс можело да се дължи да вирус при майката . Мен не ми се пуска,ама айде ще послушам и тоя път..

# 296
Защото учестен пулс можело да се дължи да вирус при майката . Мен не ми се пуска,ама айде ще послушам и тоя път..

Това намерих из стари теми

# 297
Еми значи си е леко висок ..

# 298
  • София
Еми значи си е леко висок ..

Нали си 8+ седмица?

# 299
Да, не знам как ги смятат, за 8 или 9... Абе ще пусна утре, защото така или иначе е хубаво по някое време през бременността да ги има изследвани ,пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт