Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 031
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
НямаСмисъл, честито и от мен! С пожелание до пухкав финал!

# 271
НямаСмисъл, тихичко Честито и всичко да е точно до финал!

# 272
  • София
Няма смисъл хайде до финал да е!

Ян споко не е рязко намаля е добре е. При Ковачев ли беше пак?

# 273
Да , при него ще си ходя. Успокоява ме,че имал опит с такива неща, разбирал ги , да съм спокойна. Ама ме е страх от всичко. Пулсът на плода е 178 , каза ми ,че е по към горна граница и да пусна вирусология . Ох, уж да съм спокойна, а ето ,че все не съм...

# 274
  • София
Ох и той кара по Сигридовите методи, тамън похваля някой и той вземе се изкаже нещо такова... Ама слушай там с половин ухо, не се притеснявай, щом всичко изглежда добре за сега. Това с артериите и него не му обръщай толкова внимание

# 275
Маце, кое имаш предвид под сигридовите методи ? Не съм била при него и не мога да сравня.

# 276
  • Замък сред облаците
Артериите се отварят напълно към 18гс, преди това няма смисъл да се гледат, ако няма доказан проблем с тях (резистентност на кръвотока примерно), това ми обясни моята АГ. За пулс и аз на един преглед в първите седмици със сина ми го докарах до 174, АГ ми се скара “стига си се притеснявала, правиш тахикардия на детето”, а аз вярно седях на тръни и бях супер притеснена. Та, ако си била изнервена, това оказва също влияние.

# 277
Миналия път бяха напълно отворени , днес едната вече не. Каза ми,че е от прогестерона. Иначе преди другите АГ също ми казваха, че не се гледат толко рано артериите.. Реве ми се вече, всеки АГ си на различно мнение. Уж тоя път исках да слушам един,но не знам...

# 278
  • Замък сред облаците
За намалянето - по една капсула на ден за няколко дни намаляй. Ако сега слагаш 2х2, сложи сутрин 1 и вечер 2 за няколко дни преди да минеш на 2х1. Така е плавно.

# 279
  • София
Каква вирусология ти пуска? Стандартната или някакви други неща?Че Сигридов лекува сега разни вируси с Изопринозин при бременни, та с едно на ум ако и Ковачев тръгне в тази посока

# 280
И аз бих направила, както казва АА, Ян. И на мен така ми звучи по-плавно.
Няма смисъл, все така наред да е всичко занапред.

# 281
Здравейте, момичета ! И аз се записвам в тази тема.През 2013 имам нормално забременяване и раждане на здраво дете през 2014.3 години след това започнахме с опитите за второ и не се получаваше .Стигнахме до ин витро клиника началото на 2019г- запушени тръби и мъжки фактор.Трансфер края на Декември - неуспешен ,без имплантация дори.След почти 2 години събиране на общо 4 ембриона и куп изследвания - трансфер на 3бр - успешен ,развиваха се и трите идеално ,но в 22г.с всичко приключи-спешно секцио.Имах останали 2 замразени и след една година реших да пробвам отново .Всички изследвания в норми- трансфер успешен.На първия преглед се видя сак и ембрион,седмица след това и пулс,а още седмица след това-  изоставане и слаб пулс.И двама доктори вдигат рамене и ми казват да чакам седмица и че чудеса се случвали,едната казва - хем ми харесва,хем не ,нарастнало е ,ама малко ,докато вчера един доктор ме прегледа и веднага видя аномалия в ембриона.Каза ,че трябва да е  кръгъл ,а той има като хълм отгоре - ембрионален хълм.Трябваше да съм 7г.с+6 ,а ембриона отговаря на 5,6 седмица.Вика ме отново Понеделник, като тогава ще се уговорим за кюретаж.
Почти всички тук сте минали през този ад ,каква може да е причината ,според вас ?Възможно ли е този ембрион изобщо да не и бил за трансфериране ,да е бил увреден и преди това ?

# 282
Ето тези са.

# 283
Мария, съжалявам че се записваш при нас и за това, през което си преминала и преминаваш в момента.
Каква беше причината за раждането в 22 г.с.?
За сегашния случай  аз бих изследвала абортивния материал. Аз имам две бременности с тризомии, в рамките на 6 месеца. А на мъжа ми и моя кариотип са нормални. Та тепърва ще търсим причините.

# 284
  • София
Ян баш Сигридовите методи...

Общи условия

Активация на акаунт