Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 969
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Днес ходих да правя обреняване с глюкоза, защото вече трябва да спирам глюкофажа,        още са ми завишени и не се чудя какво ли ще ми даде ендокринолога. Довечера съм на преглед при Хедерката, да видим какво ще каже

# 526
  • Варна
Ходих на тонове днеска, добри бяха. Акушеркатс извика моето АГ да ме погледне, тя каза да отивам на кожен. Каза ми там една, утре ще ме вземе без час. Ама съм почти сигурна, че ще вдигне рамене и ще ми даде Алергозан да мажа.

# 527
  • Замък сред облаците
Той инсулин нали не се гледаше при бременни, защото винаги е завишен? Но КЗ е доста висока…

Диди, пусни изследвания….

# 528
  • София
Pinitos, добре си, като за с ИР си супер.

Диди мда, облекчаване е само

# 529
Ох... дано и ендокринолога каже, че съм добре, но все си мисля че ще иска да ми включи инсулин

# 530
  • Варна
Утре ако не ми каже да пусна, ще пусна сама. Ама като гледам по снимки не е такова. Тия с жлъчката са като едни плюски. Моето повече прилича на Коксаки..

# 531
  • Замък сред облаците
Абе, по описанието ти и аз клоня повече да е PUPPP, ама е хубаво човек да се презастрахова 🫣

# 532
  • София
Ох... дано и ендокринолога каже, че съм добре, но все си мисля че ще иска да ми включи инсулин

ааа рано е според мен за инсулин, на гладно ти е супер, там ако се вдигне над 5.2-5.5 и тогава.

# 533

ааа рано е според мен за инсулин, на гладно ти е супер, там ако се вдигне над 5.2-5.5 и тогава.
ох дано, ще дам отчет довечера след прегледа

# 534
  • Замък сред облаците
То ако трябва искай и второ мнение, за Хедер са доста разнопосочни.

# 535
  • На изток от Ада
Ми на мен пък ми пусна за ИР по време на бременност , АГ ... разбира се излезе висок ИР индекс

# 536
Моите АСАТ и АЛАТ бяха по две на максималното. Аз за това й се притесних. Но доктора ми каза, че е нормално. Под 100 бяха.

# 537
  • На изток от Ада
Ян можеш да запишеш ЖК по -рано , да . Аз веднъж бях на ЖК от 9 ли от кога не помня , но по -рано от 12 гс , месец или повече по - рано .

# 538
ох дано, ще дам отчет довечера след прегледа

С такива резултати само с диета бях. Инсулин абсурд. За Хедер ще си спестя коментара, не е хич положителен.

# 539
Минах вчера при нея. Мда, вече свикнах всеки път да ми казва, че съм с наднормено тегло и как трябва да съм 53-55 кг...както и да е. Та спря ми глюкофажа официално, 4 дни в седмицата преди и след ядене (6 пъти на ден) ще меря КЗ с глюкомер, през останалите 3 дни 1 път на ден. В края на седмицата иска да се чуваме и да давам отчет колко ми е КЗ, като не трябва да надвишавам 7. Отдъхнах си, че няма да има инсулин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт