Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последствията след абразио?
Какви изследвания трябва да се направят преди консултация с репродуктивен лекар?
Какви изследвания трябва да се направят преди среща с репродуктивен лекар Станулов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последствията след абразио?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди консултация с репродуктивен лекар?
Преди консултация с репродуктивен лекар се препоръчва да извършите различни изследвания. Това включва спермограма с морфология по Крюгер за мъжа, тестове за полово предавани инфекции като Mycoplasma, Ureaplasma и Chlamydia за жената, както и други изследвания, които лекарят може да препоръча въз основа на индивидуалния случай.
-
Какви изследвания трябва да се направят преди среща с репродуктивен лекар Станулов?
-
Какви изследвания се препоръчват при повтарящи се спонтанни аборти?
-
Кога е препоръчително да се извърши почистване след медикаментозен аборт?
още са ми завишени и не се чудя какво ли ще ми даде ендокринолога. Довечера съм на преглед при Хедерката, да видим какво ще каже