Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 953
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Замък сред облаците
Артериите се отварят напълно едва към 18гс.

# 571
А защо ги гледат толко рано знаеш ли? Той още в 7-8 гс ги гледа .. а на много жени съм чула,че на ФМ в 12гс ги проверяват и им дават аспирин ако трябва. Много ме е шубето, че започна толко рано да ги следи ,сега само се плаша да не стане беля.. ако на ФМ се види,че се е запушила няма да е късно да почна терапията,нали ....
То ме е страх и втората да не се окаже запушена, не съм хич запозната с тези артерии и какво става ако не пропускат добре

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 08:07 от Yan25

# 572
  • Замък сред облаците
Защото е протеже на Сигридов.

# 573
А утеринните артерии същото ли е като маточни артерии?

# 574
  • Замък сред облаците
Да, от латинското име.

# 575
  • Варна
Би трябвало и АГ да може да ги гледа. Моята си ги гледаше само тя. Е трябваше да ѝ напомням, ама пак свърши работа.

# 576
  • Замък сред облаците
Зависи дали УЗ има доплер.

# 577
То не трябва ли всички АГ да имат и доплер, или поне по- съвременните кабинети? Утре ще съм при една от ЛюлинМед, те са три АГ кабинета , би трябвало да има...

# 578
И все пак са супер! Пу, пу, да нямаш други притеснения до края!
Надявам се, че тия дни направо съм кълбо от нерви. Не мога да спя, постоянно сърбежи. Детето си не мога са прегърна щото нищо не искам да се докосва до мен. Снощи мазах тоя кортикостетоид и успях да поспя, днес уж са малко по-добре нещата. Ще мажа явно, не се издържа. Поне бебчето се е наместило вече, не е косо главата и ми дават шанс до 21ви за VBAC. Ако не тръгне, на 22ри ножа.

Видях, че мажеш Дермоват. Моят мъж е с атопичен дерматит и това е единственото, което му помага, когато се обрине зверски. Така че смятам, че и теб ще те облекчи скоро Simple Smile

И сега малко глупав въпрос, който няма общо ама пък сте ми най-близки у форума и те тъй.. Някой от вас позволявал ли си е да се плацика в морето по време на бременност? Държа да подчертая - ГРЪЦКОТО море, което според мен е в пъти по-чисто от нашето. По принцип плуването е много полезно при бременност ама пуст страх от инфекции и какво ли още не... Иначе знам, че не е хубаво да се стои с мокър бански дълго след това.
Та интересно ми е, имало ли е рискови играчи между вас Grinning

# 579
На мен доктора ми каза,че праща всички бременни в Гърция. У нас в никакъв случай.

# 580
На мене Вецев само ми каза да не влизам там където има умрели крави хаха... Но да, то в Гърция и водата е по-солена, т.е. наличието на мръсотия и бактерии, трябва да е доста по-малко.
Ние ще ходим сега за 1 седмица и много ми се иска да вляза, тъй като миналата година бях след точно  аборта като ходихме в Корфу и нямаше как да влизам....

# 581
Аз влизах, плувах, разхлаждах се. Действаше ми супер! Имах сумарно 4 морски почивки по време на бременността, една от които беше в 36 седмица 😁
ПС: всеки път бях на плаж с 3 броя резервни долнища на бански и не оставах с мокър никога.
ППС: всички болници с АГ около мен бяха предварително проучени (както и близостта им)

# 582
  • Варна
Няма смисъл, днес пак съм кошмар, въпреки дермовата. От топлото много се вктивира, а също и по местата на които седя /лежа. Явно наистина ще ме мъчи докато не родя 😭😭😭

# 583
  • София
Аз бих влизала в ранна бременност честно казано.В басейн не,но в морето да.
После бих се измила и сменила банския.

# 584
  • На изток от Ада
АЗ имах страшни болки от О явно снощи и днес като пробождания и болки , Свих се на кълбо снощи . Изпих 1  но шпа и ме оотпусна . Оссвен Но шпа какво друго може , че ми свърши

Общи условия

Активация на акаунт