Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • На изток от Ада
Тъй и аз мисля ,че Мини е емоционална .
Мини как 500 лв ? АМИ СЕЛЕНА Е по близо
 И Мм не пуши и пие . Аз пия мн рядко не пуша.

# 601
  • Замък сред облаците
500 километра, Наси Simple Smile

Мини, знаеш, правилният лекар за един не е точният за друг. Ще ги избистрите нещата.

# 602
  • На изток от Ада
А селена, редактирах

# 603
500 км, Насито Joy
Ян, може и изключение да е за Манчев. Аз разбирам, че са претръпнали от работата, че сме просто някакви хора, посетили ги. Като не може да каже съжалявам, може поне да замълчи. Случва се не е най-приятното нещо за чуване, три седмици след загуба, трета подред.
Аз съм си емоционална по принцип, но сега още повече. Joy

# 604
  • На изток от Ада
Ами пробвай при др док , СЕлена Пловдив имаше имах опция ЗА Манев

# 605
Ами виж, то и Сигридов е темерут, обижда и крещи ,но има хора,който го боготворят. Та точно така е както АА писа, единия лекар като е добър за един не значи ,че е добър за друг.
Пробвай друг, все ще усетиш към кого те тегли интуицията.

# 606
Аз не мога да търпя да ме обиждат и да ми крещят. Държа на някакъв минимум като отношение към пациент и най-вече като човешко същество. Наясно съм, че за едни един лекар е добър, за други друг. Не казвам и че Станулов не става. Най-малкото нямам конпетенциите, за да го оценявам. Може да не е моя доктор. Не мога да преценя още. Имам нужда от време, за да премисля нещата. Ако не, ще търся друг и така. Не е задължително да продължавам при него. Иска ми се първо да минем през генетика и тогава ще мислим дали да търсим друг. Братовчедка ми е доволна от нейната инвитро докторка в Щерев.

# 607
  • Sofia
Аз пък нещо претръпнах към доктори-темерути, а не е да не съм емоционален човек.
Влизам в кабинета и слагам капаците. Не очаквам емпатия, а професионализъм от тяхна страна. Ако нещо не ги усещам нещата - търся второ/трето мнение. Ако не ми харесва отношението, почвам да претеглям дали бих го търпяла или направо да сменям лекаря. Но нещо спрях да им се впечатлявам на темерутщината.

# 608
  • На изток от Ада
Ми да , мен нова ме отказа от Сигридов,  простотията ...
В нач в Надежда ми се хареса , но сега не особено,  но пък има доволни от всякъде ...

# 609
Завиждам малко, Брин.
Емпатията не изключва професионализма. За второ, трето и пето мнение, вече толкова се съмнявам във всичко, че си мисля че скоро ще започна за всеки преглед да търся второ мнение. Grinning

# 610
Всеки от нас си има глава на раменете да преценява дали да пуши, да взима наркотици, да яде захар, да сменя хиляда доктори или да се закотви на един. Дали да си смени клиниката или не, дали да върви по пътя на естественото или на инвитрото (някои нямат този избор) и мисля, че сме тук да се подкрепяме и да си даваме съвети, именно, защото всички сме минали през това. Иначе темата нямаше да се казва така и щяхме всички да сме в отчетните. Пък за доктори, дето изказват симпатии, аз съм си намерила и тя е репродуктивен психолог. Не разчитам на Станулов, Сигридов, Вецев или който и да е да ми изказва съжаление, при положение, че първо те са МЪЖЕ и никога няма да влязат в нашето положение, все едно аз да разбера какво е да ги болят топките (нямам такива), нито пък помнят коя от къде е и какво се случило. Като не харесва някой се местим, не са ни вързали. На мен тази тема ми е много полезна, тук има няколко момичета (те си знаят) от които научавам страшно много и полезни неща и съм им много благодарна, тук беше единственото място в което получих съчувствие и подкрепа, при положение, че нито майка ми, нито сестра ми ме подкрепиха след миседа, а те са жени и са раждали, така че за някой доктор пък ми е през.....ушните миди.

# 611
  • На изток от Ада
Аз съм го приела до някъде за това , че няма да имаме ,  та не ме притесняват тези док .... Ходя слушам , и  вече Мм казва как е харесал ли е док .
Мини , Станулов е поо здравословен начин на живот,  на някой казал нещо за кафето.
Друго не го защитавам,  но знаеш и колко жени са минали днес ? Може от тях да е такъв в края на деня

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 23:19 от nasito8988

# 612
Възможно е, Насито. Нека е и за здравословния начин на живот. Но той включва и други неща, които не сме дискутирали. Потретвам се вече, но ще го кажа пак. Възмути ме, че не приема това, че не ми е въздействала една книга.

# 613
  • На изток от Ада
Междудругото , майка ми има 5 аборта спонтанни 4. Имала е серктаж и няколко аборта в 6 м
Аз съм 6 бременност,  без серктаж.  Родена съм в 8м , заради ринене на сняг .

# 614
  • София
Мини, много ти е емоционално още. Опитай от целия разговор да извлечеш полезната информация. Съчувствие няма смисъл да търсиш.

Салсера много добре го е обяснила, Мацето, Брин. Пускате разширена спермограма с морфология по Крюгер, като излезе резултата, ако е притеснително - при андролог за консултация. Ако се навиете за инвитро - търси клиника с опит с мъжки фактор - трябва да правят ИМСИ или МАКС оплождане - подбират се сперматозоидите. Чак след това PGD на ембриона.

Цигарите ги махай. И аз съм пушила дълги години, 13г след като ги бях спряла, в Пирогов ми казаха - аууууу, дробове на пушач. Смятай как се отразява на цялото ти тяло, включително на яйцеклетките...

А докторите скачат от една клиника в друга, така че трябва освен верния доктор, да уцелиш и читава клиника.

Ако станулов не ти допада, търсиш втори, трети - да видиш какво ще ти предложат. Турция също е добър вариант. Огледайте се хубаво преди да решите какво да правите. Аз Калчев харесвам, но той пък малко се изхвърля. А и последно му беше по-интересна оперативната гинекология, отколкото инвитрото.

Общи условия

Активация на акаунт