Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 044
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
В интерес на истината, не познавам човек, който си е правил изследвания за НК клетки и да не са му излезли завишени. Та, Вецев най-вероятно се презастрахова с преднизолона. А има ли значение начинът на прием? Сутрин/вечер, преди/след храна?

# 391
  • София
Сутрин и вечер след хранене аз го пиех. Не се очудвай ако ти докара малко инсомния

# 392
В интерес на истината, не познавам човек, който си е правил изследвания за НК клетки и да не са му излезли завишени. Та, Вецев най-вероятно се презастрахова с преднизолона. А има ли значение начинът на прием? Сутрин/вечер, преди/след храна?
Познаваш форумно, моите бяха нормални спрямо референтните граници.

# 393
Ти поне имаш изследвани..... Аз нямам идея какви са моите и затова изпитвам леки съмнения откъм предписанията.

# 394
Да, странно е, много лекари изписват лекарства "профилактично" без назначени изследвания. :/ Има ли как да ги пуснеш, за да ти е по-спокойно?

# 395
  • Замък сред облаците
Ти поне имаш изследвани..... Аз нямам идея какви са моите и затова изпитвам леки съмнения откъм предписанията.

Ами пусни си, за ден май излизаха.

# 396
  • Варна
Здравейте момичета. След прегледа при моя АГ ми изписа аспирин протект за 2 месеца и след това ни даде зелена светлина. Каза, че задължително от + тест ще съм на Фраксипарин, но като го питах до кога каза до 32 г.с. , а като ви следя виждам, че вие го слагате до края?
Искам да ви попитам и къде е най-добре да си поставя, освен в корема ( там ме е страх)?
Изписа ми и комбинирани витамини на Елевит още от сега по 1 на ден. Какво мислите за тях, че аз с първата бременност пиех само фолиева и нищо друго.
Аз бих в корема и после като стана невъзможно там, минах на ръце (в задната мазна част) и крака (леко в страни във външната част) . В паласките не ми се получаваше. Относно Елевита - по - добре си вземи някакви хубави несинтетични витамини.
НямаСмисъл, това са супер новини. Относно кортикостетоидите... Не съм компетентна да дам мнение, но и аз сигурно нямаше да искам да ги пия.

# 397
Момичета, преди малко ми се появи кафяво зацапване,направо изстинах. Така миналия път почна всичко CryCry оня ден бях на преглед, каза,че няма данни за отлепване, няма хематом,всичко върви добре. Слагам утрогестан... Какво ли става Cry къде да отида на спешен кабинет?!

# 398
  • София
Момичета, преди малко ми се появи кафяво зацапване,направо изстинах. Така миналия път почна всичко CryCry оня ден бях на преглед, каза,че няма данни за отлепване, няма хематом,всичко върви добре. Слагам утрогестан... Какво ли става Cry къде да отида на спешен кабинет?!

Ковачев няма ли да те вземе извънредно? Спокойно кафявото не е страшно

# 399
  • Замък сред облаците
+1 за Мацето.

# 400
Сърцето ми слезе в петите Cry не ми вдига, пак ще му звъня.. миналия път с миседа така и нямах червено, само кафяво цапаше Frowning1

# 401
  • София
Сърцето ми слезе в петите Cry не ми вдига, пак ще му звъня.. миналия път с миседа така и нямах червено, само кафяво цапаше Frowning1

звънни в клиниката и питай

# 402
  • София
Не изпадай в страшни мисли,много жени имат зацапвания и кървене и си раждат живи и здрави деца.
Дано си те види Ковачев.

Няма смисъл , пий ги Гардъна след 12 г.с според мен,до тогава може да пиеш Неофолика.

# 403
  • На изток от Ада
Значи това е изследването Хетерозиготно носителство е това за жени с много аборти когато кариотипа е ок се пуска това

# 404
  • София
Т.е не е ПИД Наси?

Общи условия

Активация на акаунт