Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 962
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Привет. Това какво ще рече " Обилно лактобацили и плоски епителни клетки, голямо количество левкоцити.
Резултат от посявка: Не се изолират патогенни аеробни бактерии. Не се изолира кандида."
Че има инфекция ли щом има много левкоцити?

Кате, успех ,дано са добри резултатите!

# 556
Yan25
Благодаря!

Така резултатът
На 10 ден след трансфер
ЧХГ 226,6 Прогестерон 39,26ng/mL
На 12 ден
ЧХГ 674,7 Прогестерон 38,59ng/mL

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 11:54 от Kateto M

# 557
Чхг си е добре,защо си се уплашила... Ама за прогестерона не знам, моя като почна така леко да пада и почнах утрогестан.

# 558
  • Замък сред облаците
Левкоцитите може да са увеличени заради хормоните.

На Катето й е ок прогестерона, тя е в ng мерки, не в nmol като при теб. Тук половин пункт не е никаква разлика.

# 559
А,ясно..само цифри имаше и затова. Не знам с двуплодна бременност дали искат да е повече прогестерона, по към горни граници. Но то ето,че всеки АГ с мнението си . Нали ви писах за първата ,при която бях ,според която имало жени с нормална бременност и под минимума прогестерон... На мен ми остават около две седмици още утрогестан и ще го намалявам, но пак ще го изследвам за всеки случай.
За повишените левкоцити не би трябвало да ми дават лечение ,нали?

# 560
  • На изток от Ада
Kate мисля че прогестерона е нисък

# 561
  • Замък сред облаците
Стига с това нисък! Следете постовете!!!

38-39ng/ml е над 120nmol/l. Нищо ниско няма, а прогестеронът при двуплодна бременност не е по-висок от едноплодна.

# 562
  • На изток от Ада
Уж за хубаво АА!
Аз реално не знам никогаа не съм го изследвала , а са ме тъпкали превативно

# 563
  • София
Ама как решихте че е двуплодна? Чакайте те първа прегледи ще има. Супер Кате! До до финал да е!

# 564
  • Варна
Бях днес при израждащия АГ, пуснахме чернодробни за всеки случай, но каза че истинското изследване за холестаза се праща някъде ви извън България и се чака две седмици.

# 565
  • Замък сред облаците
И все пак са супер! Пу, пу, да нямаш други притеснения до края!

# 566
АА, при инвитро два ембриона си се водят близнаци, няма значение, че реално те са брат и сестра или двама от един пол поставени заедно. Може да са двуяйчни или еднояйчни. При двуяйчните се разчита, че единия ембрион може да подпомогне развитието на другия, но може и да го завлече, а може и заедно да си се развиват. Това след преглед и пулс, по-опасно е при еднояйчните. А иначе една приятелка й сложиха 2 ембириона като единия се разцепи и станаха 3. Щяха да правят редукция, но третия сам си изчезна. Роди живи и здрави близнаци.

# 567
  • Варна
И все пак са супер! Пу, пу, да нямаш други притеснения до края!
Надявам се, че тия дни направо съм кълбо от нерви. Не мога да спя, постоянно сърбежи. Детето си не мога са прегърна щото нищо не искам да се докосва до мен. Снощи мазах тоя кортикостетоид и успях да поспя, днес уж са малко по-добре нещата. Ще мажа явно, не се издържа. Поне бебчето се е наместило вече, не е косо главата и ми дават шанс до 21ви за VBAC. Ако не тръгне, на 22ри ножа.

# 568
  • Замък сред облаците
АА, при инвитро два ембриона си се водят близнаци, няма значение, че реално те са брат и сестра или двама от един пол поставени заедно. Може да са двуяйчни или еднояйчни. При двуяйчните се разчита, че единия ембрион може да подпомогне развитието на другия, но може и да го завлече, а може и заедно да си се развиват. Това след преглед и пулс, по-опасно е при еднояйчните. А иначе една приятелка й сложиха 2 ембириона като единия се разцепи и станаха 3. Щяха да правят редукция, но третия сам си изчезна. Роди живи и здрави близнаци.

Ясно 🤗 Аз се замислих после че всъщност два или повече бластоциста са като разнояйчни близнаци.

# 569
Ох,не мога да спя, мъчи ме един въпрос. Ковачев видя , че едната артерия не пропуска добре. Сега е ред да ходя при АГ по каса,но не я познавам,ще е първо ходене. После на 19.07 съм пак при Ковачев. Нооо зацепих,че ще е минал месец откакто гледа артерията,а тази АГ по каса хич може и Да не раЗбира и да не гледа такива неща... И естествено сега лежа и мисля дали не е много време този месец, дали може да стане нещо през това време, не ме хваща сън..

Общи условия

Активация на акаунт