Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 22 936
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ян какъв съвет търсиш сега? Не знаем коя е лекарката, дали е добра, в коя болница е, на 2 седмици до кога следи? До 12та ли?

# 646
Не, приказки от този тип не са за добро. От страни изглежда, че целта е да се уязви другия, да му се насади чувство за вина и да се покаже превъзходство, колко е по-зле от другия и не се бори за висшата си цел. Хубаво щеше да е и да прочетеш постовете ми с разбиране.

Прочетох и прочетох и на момичетата коментарите. Нито една не усетих да го казва с цел да се покаже по-добра. Това е твоя преекспонация. Точно отстрани погледнато не видях друго освен желанието на другите да ти дадат кураж, давайки ти личните си примери, че можеш да се справиш с кофти навика.

# 647
Маце, само следи в кабинета си, не е към болница. По- скоро дали ако наистина ходя три пъти месечно ще е много? Има ли някакви опасности от УЗ при честото преглеждане? Някак май трудно се намират лекари, които да са съгласни да ходиш и другаде. Това си е личен избор, но като изискват през две седмици така те ограничават дефакто.... Може би ми трябва някой съгласен да ходя по- рядко , защото съм и на друго място

# 648
  • София
Ян, мен почти всяка седмица ме облъчват, не виждам някой да е казал че е опасно. Току, за какво ще ти е АГ която не работи към болница и преглежда кабинетно само? След 12та се почват прегледи 1 път на месец ако няма притеснения от нещо, та не виждам смисъл честно аз, ако ще търсиш втори, поне да е към някоя болница, че Ковачев е към Шейново май, ама не знам как стоят нещата ако не е за раждане?

# 649
Да, той е към Шейново. Аз си исках Токуда,но като има час след два месеца....

А някой от тази тема ли беше писал за Нур Алсалех нещо....?

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 15:00 от Yan25

# 650
  • На изток от Ада
Ян , по -добре в болница д работи Аг . Ако ти се наложи да лежиш  ще има кой да те погледне.
За   докторката ако й  кажеш името ще е по -добре за отзив.
Кате ., добре е да слагаш нещо с прогестерон

# 651
  • Замък сред облаците
Доплер всяка седмица не е ок. Обикновен УЗ е ок.

# 652
Някак май трудно се намират лекари, които да са съгласни да ходиш и другаде.

Просто не им казвай. Аз мисля на тая схема да играя... Евентуално. Въобще не си длъжна да се обясняваш къде и при кого ходиш. Отиваш, плащаш си за консултация и дотам.

# 653
Е и аз така мислех, но като искат през две седмици то ми иде много на мен самата, и да не кажа пак си е често....

# 654
Кате, прием на прогестерон?
2х1 Циклогест и 2х1 Дуфастон

# 655
  • На изток от Ада
Е и аз така мислех, но като искат през две седмици то ми иде много на мен самата, и да не кажа пак си е често....
а Жк при тази док не можже ли?
Кате , дуфастон не е ок при тромбофилия

# 656
Скрит текст:
Не, приказки от този тип не са за добро. От страни изглежда, че целта е да се уязви другия, да му се насади чувство за вина и да се покаже превъзходство, колко е по-зле от другия и не се бори за висшата си цел. Хубаво щеше да е и да прочетеш постовете ми с разбиране.

Прочетох и прочетох и на момичетата коментарите. Нито една не усетих да го казва с цел да се покаже по-добра. Това е твоя преекспонация. Точно отстрани погледнато не видях друго освен желанието на другите да ти дадат кураж, давайки ти личните си примери, че можеш да се справиш с кофти навика.
Да, имаше момичета, които искаха да ми дадат кураж и да помогнат със съвети и съм им благодарна.
Твоят коментар и другите в твоя стил визирам в текста, който си цитирала.
Кофти навика беше засегнат с една единствена причина и ако беше прочела с разбиране, щеше да си разбрала.
Не е продуктивен този разговор и аз приключвам с него.

Да, той е към Шейново. Аз си исках Токуда,но като има час след два месеца....

А някой от тази тема ли беше писал за Нур Алсалех нещо....?
Ян, съфорумка се беше оплакала от тази лекарка. Не ставаше въпрос за бременност, но все пак. Повече подробности не мога да кажа, защото все пак историята е чужда и нямам право да я споделям.

# 657
Нещо яко ни перат хормоните, затова рязко сменям посоката на разговора Grinning
Както знаете, тези девет месеца са най-прекрасните в живота на една жена... Особено първите три. То не е гадене, повръщане, умора все едно всеки ден ходя на Витоша 100... та в този ред на мисли, мога ли да приемам натриев цитрат за гаденето?

# 658
Кате, утрогестан е по- добрия вариант.
Наси, точно за ЖК иска през две седмици. Карай, ще си измисля вариант, не исках да ви занимавам толко много, просто ме интересуваше някой ходил ли е Толко често и има ли рискове... Благодаря на всички!

Няма смисъл, пробва ли с лимони, бонбони, солети, нещо такова? Ти хареса ли си друг АГ?

# 659
  • Замък сред облаците
Циклогеста си е най-добрия, тоя дуфастон за чий са го дали….

Общи условия

Активация на акаунт