СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 144
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Добре, де, защо учителката е решила, че няма да трябва пергел? Щом в инструкциите пише - пергел, значи носиш пергел. Пък ако ще да не ти потрябва, щото е по-лошо да ти потрябва, а да нямаш. Не знам, аз така разбирам нещата.

# 826
Някой питаше за пергел. Детето е на урок и ми пише, явно госпожата е напомнила за него, та да споделя и изместя малко фокуса. 😄

# 827
Ако бях седмокласник, бих си взела пергел. Помага за симетрала, ъглополовяща, равнобедрен и равностранен триъгълник и разни други подобни дреболии, ако са ти важни.

# 828
Моето от сега крои планове да стана в 6 да правя обилна закуска. Simple Smile

Дала съм му достатъчно шумкащи неща, за да изтормози всички в стаята плюс щракащи химикалки за разкош. Joy
В една стая ли ще бъдат, за да дам едно дървено за нацелване на топче.

# 829
Вярно ли е, че им дават формули да ползват? И ако да - раздават ли им ги или те си ги носят? Благодаря Heart

# 830
  • София
Нали знаете - ако пиете чай с ром/ракия за успокоение
Аа, чайчето - утре следобед.  Денят петък, 16.06.2023г ще се усеща като 8 март, някъде от времето на късния соц. 😁
Ама чайчето е с ром, нали разбра? Или направо да минаваме на твърдо гориво, йо-хо-хо и бутилка ром
И ако да - раздават ли им ги или те си ги носят?
Раздават им ги.

# 831
А дали ще има вътре формулите за съкратено умножение и ако няма , защо ги няма?

# 832
  • Някъде на край света
Рони, дай на детето да си има, пък може да потрябва.

Mimimost, дават им всичко само за писане и чертане си носят неща.

Дидева, да не си сънувала теста, сподели. Simple Smile

# 833
Аз викам да минем от бело на нещо по-твърдо.

Формулите за съкратено само наизуст! Simple Smile Imp

# 834
  • Някъде на край света
Може, но с мярка. Утре с дейнотериум ще пътуваме и някой трябва да го навигира. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 835
Fancy , ама и ти не преставаш....Разбрахте те всички вече, хайде стига.

# 836
На сайта на МОН - https://web.mon.bg/bg/100465 - НВО МАТ 2022 - на края след отговорите са дадени страниците с формулите.

# 837
Аз съм на розово джинче с тоник и лимонче, много помага, да знаете!

# 838
Е, ами ние вече се забавляваме мисля. Не вярвам някой да се сърди, пък и аз питам глупости да убивам време. 😁
Оф, ама аз не пия какво да си сипя? Чай от джоджен става ли?

# 839
Фенси, така я браниш тая задача, сякаш лично си я писала ("Абсолютно ясна е, абсолютно коректно зададена.") Simple Smile

Като ти гледам правописа, може и така да е Simple Smile

Много ти се иска, да им вземат на децата всичките точки, но няма да стане баш така Simple Smile Ето тук приключвам окончателно, дишай Heart Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт