СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 107
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 870
Чудесно би било да са събрани в един ден дори.
.                                                                             Като КСК Медицина. 😅

# 871
  • София
Аз също съм За изпити едно след друго . Днес и утре. Не в един ден.

# 872
Ако детето е използвало и преизказна глаголна форма, като допълнение на сегашно историческо време дали ще се приеме за грешка? Според определението за трансформиращ преразказ от името на неутрален разказвач се допускат спомагателни глаголни времена, но учителката по БЕЛ е казала, че не е сигурно и че комисия ще преценява.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 08:53 от Някой_23

# 873
Ох, извинявам се, че досаждам, но може ли вместо с молив да чертае с черната химикалка на беловата. Изрових всички моливи и ми се струват много светли 😅

# 874
Чудесно би било да са събрани в един ден дори.

Или направо в един изпит? 
Лека полека ще харесаме интергирания изпит, който ни се печеше до неотдавна. Само не знам на каква дрога трябва да се мине тогава...

# 875
Като чета днес темата, тежка ще да е.

# 876
Катнис, слагай молив с който обикновено чертае - в клас, на школа... Все има някой по несесерите, който е удобен. Не се вкарвай в приключение да чертае с химикал!

Моля ви да спрем с анализ на изпита по БЕЛ Hands Pray
Кой както го е написал преразказа, написал го е, каквото имал да каже, казал е, каквото забравил, забравил... Чакаме оценки е да видим работите (евентуално).

Успех на децата утре и да си реши всеки което може, да не се стегнат и да могат да мислят Kissing Face

# 877
Ох, извинявам се, че досаждам, но може ли вместо с молив да чертае с черната химикалка на беловата. Изрових всички моливи и ми се струват много светли 😅
От инструктажа.
Пише с черен цвят на химикалката, чертае с черен молив, а за изпита по математика може да
ползва линия, пергел, триъгълник.

Но предполагам, че няма да го санкционират, ако чертае с химикал. Вероятно след сканирането всичко е еднакво черно.
Всъщност мисля, че акцентът е върху думата ЧЕРЕН, за да се откроява при сканирането и да не се използват цветни ( шарени) моливи.
Или направо в един изпит?  
Лека полека ще харесаме интергирания изпит, който ни се печеше до неотдавна.

Възможността за интегрирани изпитИ е нормативно регламентирана. Но, както писах вчера в една друга тема:
Е, тя математиката си е интегрирана. Туй движение, туй капитал и лихва, туй смеси, сплави, разтвори....какво е според вас? Ако се замисля, кой знае още колко нАуки има вътре. Joy

# 878
Ако вземе да сбърка...? Трудничко ще трие химикал...

# 879
Успех на децата, утре!
Колкото повече се замисляме, толкова ги объркваме и тях!!
Да вземат каквото преценят, цяла година се готвеха и имаха и с какво да пишат и чертаят!
Големи са вече, като искат транспортир да носят, като ще чертаят да вземат молив, само да го използват него, а не химикала по погрешка!!!
Лека вечер и Успех на децата, и да са спокойни!!!!

# 880
  • Б
https://www.facebook.com/reel/7141302515886263/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v. Ето нещо и от мен. Успех утре на децата!

# 881
  • Сф
Успех и късмет на децата! По моята скала ,това е по- гадния изпит 😁
Ще пожелая и по- лесни задачи 😛!

# 882
Олееее, малко ви е пиенето Simple Smile
С /без транспортир с/ без пергел все тая. Моя половин година прави чертежите на ръка с химикалка и пак му се получават задачите.
И с яденето да кажа Simple Smile иска утре да му сложа нещо, един съученик ял бонбини Линд по БЕЛ - "Ей така цели ги лапаше".
Явно съм била права, че децата гледат и им текат лигите Simple Smile

Желая късмет на децата и здрави нерви на майките утре!

# 883
Успех, ще се справят и ще са доволни! Моят е върха на спокойствието, аз съм на 90% Simple Smile.

# 884
  • София
Ох, бе! Joy Да, това имат предвид. Да  не извадите черните моливчета от комплекта с цветни моливи. Laughing
Аз вече мисля да отговарям само на всеки шестнайсети въпрос. Joy
Скрит текст:
Успокойте се. Всичко ще е наред. Най-много да им приберат транспортирите. Децата вече минаха през един изпит. Ще се справят.

При следващото обсъждане на Наредба 11 ще предложа между двата изпита да няма два дни. Ако днес беше минала математиката, познайте дали още щяхме да си говорим за животни, транспортири, пергели и друг подобен инструментариум за реализиране на математически цели.
Joy Добре, че влязох за лека нощ да почета тук!. Оправихте ми настроението от раз. С глас се смея!
Дидева, +1000 за подчертаното. Още като обявиха графика се чудех защо така решиха тази година. Даже помня, че писах в една тема, но не стоеше като някакъв видим проблем за мнозина тогава. А докъде стигнахме вчера и днес Joy  МОН да го пишат този експеримент за неуспешен, моля, че ме чака още един път след 3 години същата емоция.
Стискам палци дъждът да се укроти, всички деца утре да стигнат безпрепятствено по училищата си, по вода да им върви решаването на задачите! Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт