СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 115
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 840
Ама че е странно това, че не им дават транспортир. Чудно ми е каква е логиката - че ще препишат от него?

# 841
Здравейте,аз за утрешния изпит съм притеснена,защото математиката и е по слаба!
На втори модул ще се радвам и на една решена  задача.Незнам какъв съвет да и дам относно тава дали да пише директно на беловата или да решава на чернова,а после да прехвърля...незнам ще и стигне ли времето въобще. Абе в тих ужас съм!Ама каквото такова!
На първи модул прави тъпи грешки от бързане и смятане на ум.Неразписва задачите,защото нямала време. Бърка знаците понякога .Направо се моля и стискам всички палци!

# 842
Аз съм на розово джинче с тоник и лимонче, много помага, да знаете!

.                                                       И аз така! Моето питие е в промо чаша.

# 843
Здравейте, има ли изискване дали чертежите на беловата да се правят с молив ил черен химикал? Благодаря!

# 844
Мисля, че е по-скоро предпазна мярка за самите деца. Чертежите са само за илюстрация и не са предназначени за директно измерване, но предполагам, че все някой би се изкушил. Стандартните триъгълници, които продават в книжарниците, могат да помогнат. Скоро не съм стъпвала в подобно свещено място, но едно време ( по времето на онова мило животинче от 16. въпрос Joy ) бяха два вида правоъгълни. 30-60-90 ( аз го наричам манекенски триъгълник) и равнобедрен ( 90-45-45). С тяхна помощ, пергел и малко въображение доста ъгли могат да се получат.
Здравейте, има ли изискване дали чертежите на беловата да се правят с молив ил черен химикал? Благодаря!
От инструктажа.
Пише с черен цвят на химикалката, чертае с черен молив, а за изпита по математика може да
ползва линия, пергел, триъгълник.

Но предполагам, че няма да го санкционират, ако чертае с химикал. Вероятно след сканирането всичко е еднакво черно.

# 845
Здравейте,аз за утрешния изпит съм притеснена,защото математиката и е по слаба!
На втори модул ще се радвам и на една решена  задача.Незнам какъв съвет да и дам относно тава дали да пише директно на беловата или да решава на чернова,а после да прехвърля...незнам ще и стигне ли времето въобще. Абе в тих ужас съм!Ама каквото такова!
На първи модул прави тъпи грешки от бързане и смятане на ум.Неразписва задачите,защото нямала време. Бърка знаците понякога .Направо се моля и стискам всички палци!
И аз съм много притеснена. Чак ме е страх да не го предам на детето. Задачите от движение са й много трудни на моята, ще видим. Трябва да се стегнем. Ще се справят, вярвам!

# 846
  • София
Така...аз толкова седмокласни теми съм чела и този въпрос го задаваха във всяка от тях през годините. Бях сигурна, че аз никога няма да го задам, защото е пределно ясно...И все пак....Под "черен молив" имат предвид нормален графитен молив, нали? Joy

# 847
  • София
Ох, бе! Joy Да, това имат предвид. Да  не извадите черните моливчета от комплекта с цветни моливи. Laughing

# 848
Дидева, благодаря за отговора!

Инструктажа къде мога да намеря? В гугъл не успях.

Така...аз толкова седмокласни теми съм чела и този въпрос го задаваха във всяка от тях през годините. Бях сигурна, че аз никога няма да го задам, защото е пределно ясно...И все пак....Под "черен молив" имат предвид нормален графитен молив, нали? Joy

Моето питане е за молив (т.е. би трябвало да се подразбира стандартен графитен НВ) или черен химикал (нали на НВО ползват черен). Simple Smile

# 849
Под "черен молив" имат предвид нормален графитен молив, нали? Joy
Sunglasses стягайте се, ей! Че какъв черен подлежи на прилично изтриване при нужда Joy HB или най- много В да е "чернотата" да не си омажат чертежа Simple Smile

# 850
Ох, бе! Joy Да, това имат предвид. Да  не извадите черните моливчета от комплекта с цветни моливи. Laughing
Тъкмо ми липсваше и се чудех къде си! Heartbeat

П.П. Молив за очи?!

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 20:39 от 50 Shades of Purple

# 851
Ако четете последователно, ще видите, че въпросът ви е получил отговор.
Санака да не мърда оттук! Всяко подкрепление е добре дошло! Joy

# 852
Чертежът с молив, а означенията и градусите с химикала ли?
Дъжд се лее над София, ще им върви по вода на децата.

# 853
  • София
Ааа, Дидева, Хоуп ще подкрепя тази година. Тя всичко знае  - ще отговаря на въпроси, прогнозни балове ще сметне. Включих се само защото Лейдито си я обичам и ме усмихна с въпроса. Simple Smile

# 854
Нещо през телефона не се оправям в сайта, та и в последователността на  отговорите Simple Smile

Мога ли да помоля за линк към инструктажа?

Общи условия

Активация на акаунт