СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 226
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Младежът се обади - като цяло доволен. Открил си е една грешка на текста за редактиране, много ме е яд, че на толкова лесен текст ще загуби точки, но това е положението.
Тезата я е написал, преразказът не бил труден. Дано да случи на проверяващ, че са ми толкова субективни тези неща.

# 271
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте дами! Знаете ли кога ще бъдат публикувани отговорите на НВО-то по БЕЛ за 7 клас?
Днес следобед

# 272
На 24 въпрос при нас е тотално щета

# 273
Защо изтрихте теста?!
Дайте някакъв линк къде е качен, много моля!

# 274
Моята също е доволна. Каза, че текста не е бил толкова лесен за преразказване. Тезата, също не е от най-любимите, но като цяло се е справила.

# 275
  • София
Здравейте дами! Знаете ли кога ще бъдат публикувани отговорите на НВО-то по БЕЛ за 7 клас?
Обичайно към 15-16 качват на сайта на МОН самата изпитна тема и отговори.
Моята доста е треперила първите 10ина минути. Явно напрежението си е казало думата. За теста е със смесени чувства - и лесно, и трудно имало, включително на един от отворените нищо не е писала. Тезата не ѝ е харесала и не очаква много там. За преразказа е по-уверена. В училище винаги ги е правила повече от добре, но ще си чакаме.
И на тях им казали да напишат на преразказа задачата, но тя си държеше на инструктажа и каза, че не го е преписала от дъската. Инак квесторите били много мили. Успокоила се е по цялата галимация с пликовете и това поне няма да го мисли в петък.

# 276
  • София
Защо изтрихте теста?!
Дайте някакъв линк къде е качен, много моля!

Не е изтрит, на стр. 16 си стои целият тест и преразказ.

Моят е ужасно ядосан на себе си за 24-ти въпрос, писал е мотив, а не заглавие на творба. Другото май една грешка намери, за преразказа не смея нищо да мисля, стискам палци на всички!

# 277
  • Sofia, Bulgaria
И моята дъщеря каза, че е оплескала 24 въпрос с таблицата. Той май е за 4 точки, или бъркам? На останалото смята, че се е справила. Харесала текста за преразказ. За тезата каза, че не е очаквала това да се падне, но от курса са правили теза на тази част и си е писала.

# 278
  • София
И моята дъщеря каза, че е оплескала 24 въпрос с таблицата. Той май е за 4 точки, или бъркам?
4 точки е, да. И моята там е тотал щета - здравата ги е омотала. Сънчо, дано не му е препъни камък на сина ти тази задача. Hands Pray

# 279
  • Once there was a Hushpuppy...
И моя син на 24 едната подточка е объркал.
Тезата само две изречения, не се е сетил какво да пише, даже едвам толкова.
Разказът му е харесал.
Дано другите неща са да ок.

# 280
Кои са отговорите на 24.

# 281
а) "Косачи"
б) " По жицата"
в) " Опълченците на Шипка"
г)" Отечество любезно"

# 282
някъде има ли качени всички отговори?

# 283
  • Sofia
Въпреки притесненията ми относно тезата, дъщеря ми каза че се е справила добре. На 24въпрос не е познала Опълченците, граматическите грешки ги е открила всички. Преразказа обаче каза, че е бил ужасен защото имало прекалено много подробности

# 284
При нас всичко е минало ОК!
Доволно детето.
Текста бил лесен за преразказ.
24 въпрос също Simple Smile!
Тезата също е от добре познато произведение 😜!!!
Баба Илийца също любима Simple Smile!!!
Ще видим като излезнат резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт