СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 139 203
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 315
Моята дъщеря не ми е казвала отговори. НВО мина, настройва се за следващото, т.е. разтоварва. Wink

# 316
Леле, 200отговора! Няма как да ги прочета!
Коя е тази Ева, дето расте и се смалява? Имате ли го текста?
  https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/786197?fbclid=IwA … 5iyQz8z0GmYhYnJxY

# 317
  • Пловдив
Следя темата, заради много близко детенце - ще имам седмокласничка наесен и се вълнувам отсега Simple Smile

И аз реших теста като Дамасцена, само на 5 въпрос според мен е Б Simple Smile

Успех на всички дечица и дано са показали максимума от себе си!

# 318
  • Бургас
Моят син каза: “Тестът като цяло беше добре, но преразказът…Не ми хареса много…”

# 319
Следя темата, заради много близко детенце - ще имам седмокласничка наесен и се вълнувам отсега Simple Smile

Само на 5 въпрос според мен е Б Simple Smile

Успех на всички дечица и дано са показали максимума от себе си!
А) е, защото не негов ученик го казва, а той самия (заедно с ученика) го вижда.

# 320
Дано да случи на проверяващ, че са ми толкова субективни тези неща.
Доколкото знам проверяващите са двама и ако оценката се различава, работата се предава на арбитър. Не е само един човек.

# 321
Леле, 200отговора! Няма как да ги прочета!
Коя е тази Ева, дето расте и се смалява? Имате ли го текста?
  https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/786197?fbclid=IwA … 5iyQz8z0GmYhYnJxY
На стр.16 го има.

# 322
  • София
Я кажете има ли друго дете, да е прескочило страница от беловата при преразказа и това дали ще е проблем?

# 323
По скромното ми мнение - няма да е проблем, ще сканират изписаните страници. Но все пак не съм проверяващ, може би да се консултирате с такъв.

# 324
Я кажете има ли друго дете, да е прескочило страница от беловата при преразказа и това дали ще е проблем?
Сложили ли са Z квесторите на празната страница? Ако не са не би трябвало да е проблем-

# 325
  • София
Няма проблем. Работата се сканира.

# 326
Голямо притеснение имах като видях теста, но човечето е доволно и спокойно. Каза също, че и квестотите са били добре и са им помагали много с листи, пликове, нещо което също ме разклащаше, че може да има проблем и да не се справи. Както има една приказка :  „Да не ти се случва това, дето майка ти ти го мисли“. Simple Smile))

# 327
В стаята, в която е била дъщеря ми след първия модул на едно от децата са сложили Z на страниците за преразказа, и чак после са осъзнали, че не трябва. Моето много се е притеснило защото са близки приятелчета. Дали ще анулират работата на въпросното дете? Квесторите били млади и явно без много опит. Пак някой е блял в телефона докато са му провеждали инструктажа.

# 328
  • Бургас
... мисля, че цялото заглавие се очаква да бъде изписано "Отечество любезно, как хубаво си ти!"
Да, и то с удивителната (!) - тя е част от заглавието.
Моята девойка ме учуди, че се е сетила да сложи и запетайката и удивителния знак, а тя се сетила, че във въпрос по-нагоре е изписано цялото заглавие и тя го приписала дословно Joy

# 329
Моята дъщеря е със смесени чувства, но тя избягва да говори предварително, дори не иска да гледа верните отговори, Чаках я пред училището, повечето деца коментираха, че било лесно...

Общи условия

Активация на акаунт