СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 146
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 810
Дами, идвам със спешен въпрос. Пергел необходим ли е за изпита утре? Нашият се оказа счупен. Според дъщеря ми няма да й е нужен, ама аз се притесних и се чудя да ходим ли да купуваме.
Благодаря предварително!

Всички деца утре да се представят блестящо!
Не няма нужда от пергел. На нашите деца класната им събра нещата по математика преди седмица. Пергел няма в тях. Ще им ги раздаде утре пред училището.

Редактирах се!
Наздраве!

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 18:48 от Hope for Two

# 811
Имаме таблица и изображение, оградени в ПОЛЕ. Наздраве! Cocktail

# 812
  • София
Миналата година много деца носеха транспортир, вграден в триъгълник. И ние бяхме взели 2 бр. триъгълници (с и без транспортир). Дъщеря ми каза, че никой не гледа линиите и триъгълниците и на нито едно дете не е била направена забележка.
Все пак правилният чертеж (особено, ако са посочени градуси на ъглите) е 1/2 решена задача.
Успех на децата утре! Късмет и лесни задачи!;)

# 813
Ще падна от смях с тези бивни и фиксирането ви в 1 грешен отговор, а забравяте, че същите тези загубени 4 т. сигурно децата ще са ги компенсирали в преразказа- там са 35 т!

За утре сме готови, спокойни, изпитах като за последно устно детето, да идва утре Изпитът 😂

Пожелавам успех на дечицата ви и на моето!

# 814
Компенсирали или изгубили - никой не знае. Тезата и преразказа са най-зависими от субективизъм.

# 815
Компенсирали или изгубили - никой не знае. Тезата и преразказа са най-зависими от субективизъм.

Дайте по-лежерно, по-положително някак си 😊

# 816
Ок, приключвам, само да уточним това таблица ли е или поле?
Или таблица с поле, или с ПОЛЕ, или може би с полета/ПОЛЕТА Simple Smile

Основното е, че щом се изисква пунтуалност, следва и да се предоставя такава.
Особено когато от едната страна са деца под стрес, а от другата МОН.

# 817
Ок, приключвам, само да уточним това таблица ли е или поле?
Или таблица с поле, или с ПОЛЕ, или може би с полета/ПОЛЕТА Simple Smile

Основното е, че щом се изисква пунтуалност, следва и да се предоставя такава.
Особено когато от едната страна са деца под стрес, а от другата МОН.

Не, не! Нека да поговорим отново дали ще им даваме вафли и сандвичи утре, за да не заслабнат, докато умуват над метафизиката на 2 и 200...

# 818
Сега утре ще слагате ли шоколад, да знам, че да не му се дояде и на моето?
😁

# 819
Аз пък харесах дискусията за бивните и затова ще задам друг въпрос:
Имаме задача по математика включваща уравнение и неравенство.
Трябва да се намерят общите решения на уравнението и неравенството.

Решението на неравенството е отворен интервал.
Решенията на на уравнението са x1 (в интервала) и x2 (на границата на интервала, която НЕ влиза в него).
Детето е написало 2та отговора х1 и х2, а всъщност х2 не е решение, защото не влиза в интервала.

От общо 4 броя точки трябва ли да му се дадат всичките или само част от тях или по-скоро нито една точка?

Не е ли дискусията подобна всъщност? Моето мнение е, че истината е някъде посредата и така или иначе МОН ще решат Simple Smile.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 19:02 от Perpeto

# 820
  • Някъде на край света
Моето от сега крои планове да стана в 6 да правя обилна закуска. Simple Smile

Дала съм му достатъчно шумкащи неща, за да изтормози всички в стаята плюс щракащи химикалки за разкош. Joy

# 821

Дала съм му достатъчно шумкащи неща, за да изтормози всички в стаята плюс щракащи химикалки за разкош. Joy

Дъвки?

# 822
  • Б
След толкова коментари тука , моя не смея да го попитам какво е писал за тези бивни . А и той вече сигурно е забравил.  Каквото е написал , написал го е вече!  А и не мога да знам преразказа , за колко ще го оценят. Там всички са писали и всички очакват някакви точки. За математиката си мисля,  че може да дадат задача с координатна система  и да се начертае някоя фигура по зададени координати в нея.

# 823
  • Някъде на край света
Без тях на къде? С мента и саксия розмарин за памет. Wink

Дъвки?

# 824
Успоредник. И в него дейнотериум. Joy

Общи условия

Активация на акаунт