СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 104
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Нямат право на калкулатор, нали?

# 856

Дъжд се лее над София, ще им върви по вода на децата.

А ако забие градушка?! Днес дърво паднало на главата на едно дете...
Хай, наздраве - червено вино отворих аз, зер атмосферата се сля температурно със стратосферата (хванало ме е вече Rocket).

# 857
Нямат право на калкулатор, нали?
Нямат

# 858
Фенси, така я браниш тая задача, сякаш лично си я писала ("Абсолютно ясна е, абсолютно коректно зададена.") Simple Smile

Като ти гледам правописа, може и така да е Simple Smile

Много ти се иска, да им вземат на децата всичките точки, но няма да стане баш така Simple Smile Ето тук приключвам окончателно, дишай Heart Simple Smile

ОХ, бе Миме, как ме разконспирира?!?! Аз я писах. Хахахаха.
Искам да им вземат една точка, заради всички други деца, които са разбрали задачата и са я направили вярно.

А моят правопис е бг-мамски. Бърз и недогледан. Гледай детето ти да е с по-добър на НВО. И да е успяло по-добре от теб да прочете с разбиране тази пуста мамутска задача. Мен не ме мисли и не се издавай, че забележките ми ти влизат вътрешно. Стартирайки нападки на лична основа се излагаш и издаваш. Wink

ДИШАЙ! Последна дума имат МОН и може да пуснат гювеч, в името на по-високи отчетени резултати.

# 859
Последно транспортир да носят ли, като не го пише!!!! моето иска да го носи и си го е сложило в раницата, каза, ако аз не искам няма да го изважда, ама после аз виновна?!
Графитен молив за чертежи, а букви и градуси с химикал, така ли?

# 860
Последно транспортир да носят ли, като не го пише!!!! моето иска да го носи и си го е сложило в раницата, каза, ако аз не искам няма да го изважда, ама после аз виновна?!
Графитен молив за чертежи, а букви и градуси с химикал, така ли?

Транспортир не е описан в допустимите помагал. Но нагоре казаха, че на места не са отнемали миналата година триъгълници с вградени транспортири.

# 861
И аз сложих транспортира, иска си го.

# 862
Ох, ами ще ни побъркат искат, не го пише, не знае за какво ще е, ама да го носи, ако анулират работата, какво правим?!
Няма триъгълник с вграден транспортир?!?

# 863
Сложете им и по 2 кебапчета Simple Smile
Ох, избива ме на лиготия...

# 864

Много ще им е рано за обяд Simple Smile)))!
Но вода сложете!!!

# 865
  • София
Ох, ами ще ни побъркат искат, не го пише, не знае за какво ще е, ама да го носи, ако анулират работата, какво правим?!
Няма триъгълник с вграден транспортир?!?
Със сигурност няма да му анулират работата, защото носи транспортир. Най-много някой пунктуален квестор да му го вземе.

# 866
Аз живея на 16-ти етаж... То вече избива на какво ли не... Joy

# 867
Ох, дано!

# 868
Аз вече мисля да отговарям само на всеки шестнайсети въпрос. Joy
Успокойте се. Всичко ще е наред. Най-много да им приберат транспортирите. Децата вече минаха през един изпит. Ще се справят.
При следващото обсъждане на Наредба 11 ще предложа между двата изпита да няма два дни. Ако днес беше минала математиката, познайте дали още щяхме да си говорим за животни, транспортири, пергели и друг подобен инструментариум за реализиране на математически цели.

# 869
Чудесно би било да са събрани в един ден дори.

Общи условия

Активация на акаунт