СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 092
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 915
  • ВАРНА
Интересно ми е, ако наистина се теглят вариантите, как предни години все бяха вариант едно, а тази година все е вариант 2..
Като ги видя нахилените лели от мон на снимка с листчето "вариант 2" и ме избива на агресия. Мечтая за деня,  в който детето ми ще е далеч от мон и всичката му глупост.

# 916
  • София
Ние стигнахме, но имаше задръствания.

# 917
  • Sofia
Интересно ми е, ако наистина се теглят вариантите, как предни години все бяха вариант едно, а тази година все е вариант 2..
Успех на всички деца! Да покажат най-доброто на което са способни!

Като съобщих варианта на дъщеря ми, реакцията беше "Пак ли? Всички казват, че вариант 2 е най-трудния". От къде ли някой има наблюдение, за да твърди подобно нещо?
Късмет все пак!🍀

# 918
Като съобщих варианта на дъщеря ми, реакцията беше "Пак ли? Всички казват, че вариант 2 е най-трудния". От къде ли някой има наблюдение, за да твърди подобно нещо?
Глупости на търкалета. Simple Smile Естествено, че е най-лесният!

# 919
Успех на децата днес. Дано всички се справят и са доволни от това, което са направили.
За моето това е Страшният изпит, очаквах, че ще е на крак още в 6:30, а тя се поуспа малко, което беше добре - паниката: "Нищо няма да направя", беше заменена от павиката: "Закъсняхме, няма да ме пустат в училище".

# 920
Успех на децата днес! Ще им върви по вода! Каквото такова,аз се моля на първи да няма грешки,а втори каквото дойде!Живи и здрави!

# 921
  • София
Успех на всички деца, да дадат всичко от себе си днес! Аз се моля моят да "бърза бавно", че по принцип е много бърз, което е съпроводено с тъпи грешки. Но каквото стане, да са живи и здрави:)!

# 922
  • София
Тези варианти се знаят от сума ти хора. Съставители, секретарки, компютърните специалисти в МОН и т.н. Дори и да не искат да разпространяват информация сигурно поне на детето на сестра си или на своето ще  кажат. Чудя се колко ли близки дечица имат предварителна информация.

# 923
Няма нужда от такива мисли. Който трябва да го вкарат по другия начин, няма никакво значение колко ще изкара на изпита.
Вие мислете вашите деца как да се представят!
По вода да е!
П.С.
Някой знае ли колко са вариантите? Само два ли са, че или 1, или 2 се пада? Thinking

# 924
Успех на всички деца! Да покажат най-доброто на което са способни!
невинна монска ръчичка.

# 925
  • Бургас
То ние вече минахме, но ако трябва да се решава аз съм за дати на матурите през юни.
Тази година децата са много, това също ще окаже влияние на бала.
Мернах някъде, че не е чак толкова голяма разликата в броя на децата кандидат-гимназисти! Само около с 3000 деца повече са тази година, отколкото са били през 2022г.

# 926
Ние сме по-спокойни. След изпита по БЕЛ претръпнахме. 😀

# 927
  • Силистра
Тази година балът определено ще е по-висок, БЕЛ беше на по-ниско ниво от миналата година.
Аз за друго се замислих, гледахте ли как теглиха варианта за БЕЛ преди 3 дни? Една кака отиде до една купа и си взе листчето което беше откъм нея, без да бърка и т.н., т.е. тя си знаеше какво да вземе. Хич няма да се учудя ако и днес е било така ...
Ще се види по оценките, ако има много над 95т. ще е очевидно ...

# 928
  • София
Хайде, да им е на късмет на децата днешният ден! С тоя порой трябва по вода да им върви!
Моето тази сутрин беше несравнимо по-спокойно, по- уверено. Аз... не точно. Но математиката му е стихията, дано има и късмет и всичко ще е топ.

# 929
Тази година балът определено ще е по-висок, БЕЛ беше на по-ниско ниво от миналата година.
Как по-точно го разбрахте това? Напротив, пъровначалните прогнози към момента сочат точно обратното, защото изпитът по БЕЛ беше по-труден от предходните две години.

Общи условия

Активация на акаунт