СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 037
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз не бързам за задачите, нищо не им разбирам Simple Smile Но ще ми е важна реакцията на сина ми , като излезе. Просто си представям как ми казва, че не е направил нищо, и ми прималява.
Според мен ако каже- “беше много лесно”, опасността е по-голяма, от моя опит досега 😝

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 11:19 от ДХ3

# 1 036
Информация от дете , излязло от матурата - Първият модул бил лесен , но си излязал на втория, тъй като той бил много труден Simple Smile

# 1 037
Аз не бързам за задачите, нищо не им разбирам Simple Smile Но ще ми е важна реакцията на сина ми , като излезе. Просто си представям как ми казва, че не е направил нищо, и ми прималява.
Според мен ако каже- беше много лесно, опасността е по-голяма, от моя опит досега 😝

Като ми каже "Супер! Беше много лесно! Всичко си направих." - Край! Знам, че нищо не е направил. Smiley Smiley

# 1 038
Информация от дете , излязло от матурата - Първият модул бил лесен , но си излязал на втория, тъй като той бил много труден Simple Smile
Нали нямат право първия час да излизат, ако са останали на 2 модул?
Ако решат да не остават, въобще не им дават задачите.

# 1 039
Според мен ако каже- беше много лесно, опасността е по-голяма, от моя опит досега 😝

Като ми каже "Супер! Беше много лесно! Всичко си направих." - Край! Знам, че нищо не е направил. Smiley Smiley
И ние сме така за съжаление. Чуя ли "Всичко реших" и знам, че ни чака бедствие Grinning

# 1 040
  • Sofia
Аз току що преживях шок. Някой звънна на вратата и тъй като няма кой да звъни по това време, реших, че синът ми се прибира. Честно ви казвам- бях пред припадък за секунди. Още треперя....Оказа се съседката, иска да ни каже, че сме си оставили ключа отвън.

# 1 041
Нали нямат право първия час да излизат, ако са останали на 2 модул?
Ако решат да не остават, въобще не им дават задачите.

Нямат право да излизат първите 60 минути, но само до тоалетна.
Ако предадат работат си и запечатат плика, може да излязат.

# 1 042
Привет и от мен! Защо изтрихте задачката, много е готина! Реших я, отговорът на подточка б) е 390 км Simple Smile
Ами подведе се някой, че била задача от НВО-та и за да не всявам паника я махнах. Може ли да споделиш как намери времето, че още се мъча?

# 1 043
И аз съм в отбора на майките, дето нищо няма да направят, ако се явят сега на математика.

# 1 044
Пак добре, че не ви е заключила отвън 😂

# 1 045
малей

# 1 046
Конспиративни теории ми хрумнаха Joy ама не и че ще се опитат да прецакат моето дете. На нея и решен тест да и дадат да погледне преди изпита, няма да е конкурентноспособна. Избрали сме училища с 3 х БЕЛ. Ако все пак има приятна изненада с добър резултат по МАТ, тогава тя ще е много щастлива - истински щастлива.
Преди 3 години каката беше 7 клас, но не съм разбрала, че толкова рано се тегли варианта, както и че е разписано, че изпита започва в 9:20. Видях инструктажа за това, което остава скрито и освен притеснение някъде да не се получи имейла до 8:45, друго не се досещам.
 Моята дъщеря каза, че с нетърпение ще очаква да види решения тест и да си свери отговорите, както и да види решението на задачите. Иска да се ориентира, колкото се може по-рано.
Момичета до колко часа е изпита?
Чакам да се обади детето и да разберем как се е справила…
Зависи в колко започнат. Изпитът по БЕЛ на дъщеря ми е започнал в 09:26. Когато нетърпеливо се обадих в 12:10 все още не беше излязла.

# 1 047
Привет и от мен! Защо изтрихте задачката, много е готина! Реших я, отговорът на подточка б) е 390 км Simple Smile

Една задача от матурите 2016  за работа , ми се стори неразбираема , но се оказа всъщност много логична , стига да знаеш метода на решаване . Та така от 19ч. до към 22 часа вчера ,опатках де що видях указания за решаване на задачи от работа , сплави , движение и т.н. Тъкмо си мислех ,че вече няма какво да ми се опре  , а публикуваната от simeto83 задача взе ,че ме затрудни от пръв опит . Върнах   се да прочета още веднъж условието - пък то изтрито.  Може ли поне решението да споделите ? Не знам къде да търся групата за решаване на задачи ./може на лични /

Моето мнение е , че задачите от "сплави" са най-лесни .Не знам дали някога са се падали такива на матурите .

# 1 048
  • София
малей
Спокойно, бе, хора! Ако е труден, е труден за всички. Няма да ви приемат с бал 500, а с бал 450. И к'во? Joy

# 1 049
Конспиративни теории ми хрумнаха Joy ама не и че ще се опитат да прецакат моето дете. На нея и решен тест да и дадат да погледне преди изпита, няма да е конкурентноспособна. Избрали сме училища с 3 х БЕЛ. Ако все пак има приятна изненада с добър резултат по МАТ, тогава тя ще е много щастлива - истински щастлива.
Преди 3 години каката беше 7 клас, но не съм разбрала, че толкова рано се тегли варианта, както и че е разписано, че изпита започва в 9:20. Видях инструктажа за това, което остава скрито и освен притеснение някъде да не се получи имейла до 8:45, друго не се досещам.
 Моята дъщеря каза, че с нетърпение ще очаква да види решения тест и да си свери отговорите, както и да види решението на задачите. Иска да се ориентира, колкото се може по-рано.
Момичета до колко часа е изпита?
Чакам да се обади детето и да разберем как се е справила…
Зависи в колко започнат. Изпитът по БЕЛ на дъщеря ми е започнал в 09:26. Когато нетърпеливо се обадих в 12:10 все още не беше излязла.
къде взимат 3 бел

Общи условия

Активация на акаунт