СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 021
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 095
При нас и цялата Олимпийска божественост да се събере, пак ще е малко.
И при нас отзива - "Поне 50 точки ще имам, ако даде Зевс може и 70-80."
Сега остана да чакаме 28.06,да разберем дали е дал Зевс. 😀

# 1 096
  • на Мелмак
Моят малкия не е доволен, пренесъл е грешно една задача.
Нищо, здрави да сме Grinning

# 1 097
Племенницата ми бе на матура и тя днес за 7.клас, казала на майка си, че болшинството деца са разочаровани как са се се представили, някои са плакали, а тя е споделила, че от всички пробни, на които беше, този изпит е бил най-труден.
Питам се аз- това ли е проверка на знания или чиста доза стъкмистика заради големия набор и наплив в шепа училища.
Не трябва ли всички училища да имат ниво, за да не не се допуска тази истерия.А колко бизнес се завъртя около матурите.

# 1 098
Моята е на рожден ден след изпита. Обади се, че е свършила. Доста весело звучеше, но 19 и 22 я били затруднили. Заради 22 не останало време за последните две подточки на 23, но 22 я била решила в крайна сметка. Дано й е вярна, да си е струвало. На 19-та всеки бил получил различен отговор, ама в нейния имало логика Laughing Ще видим. Свърши се вече!

# 1 099
Излезе доволна девойката, писала е по всички задачи, ще видим по-късно следобед.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 12:37 от silvery

# 1 100
Не му е стигнало времето да пренесе едната задача на беловата, това най-много го разстройва.

# 1 101
Дъщеря ми е задраскала нещо и го е преписала. Дали може да й анулират матурата?

# 1 102
  • София
Хайде, и това мина. Повечето деца, които излязоха от училището казаха, че е било лесно. Отивам аз да пия, че вече не се издържа. Joy

# 1 103
И моят е от доволните, каза, че и по-трудни задачи е решавал. Каквото било, било чакаме 28.06 Simple Smile

# 1 104
Хич не е доволен младежът, на първи модул 1 грешка, но на втори само трета е решил цялата, другите две частично. Определя матурата като по-трудна от предходните 2 години

# 1 105
  • София
И моят се обади и каза - "Мамо, нали най-важното е да съм здрав?" Е, да, така е. Каквото беше, беше - каза да се надявам най-много на 50 - 60т

# 1 106
Някъде няма ли го варианта вече?

# 1 107
  • София
Не мисля, че за задраскване и преписване анулират. Дидева веднъж беше обяснявала при какви ситуации се случва анулиране и на мен ми се сториха доста по-драстични неща от едно задраскване.

# 1 108
  • София
Най-добронамерен съвет, не залитайте по определението  на седмокласниците "сложен", децата са притеснени, стресирани, уморени вече, всичко може да им се е сторило трудно/гадно. А дори и чувствително по-труден да  е бил, пак не е такъв проблем, бил е по-труден за всички. Ще се влиза в желаните училища с по-ниски балове просто.. Дали си 70-ти в статистиката със сбор от  194 точки при лесни НВО или си пак седмдесети, но със сбор  от 176 е все тая..

# 1 109
  • София
Дъщеря ми е задраскала нещо и го е преписала. Дали може да й анулират матурата?
Няма.

Общи условия

Активация на акаунт