СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 137 954
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Вие смятате точки, а аз чакам МОН да ги публикува, защото синът ми не дава да правим проверка.

# 1 231
Аз още преди изпита си знаех силите на момъка. Бях казала така в най- лошия случай 2*70, в най- добрия  2* 80- средно от двете матури 2* 75, и май ще позная . Толкова някъде чакаме бал 400. Да видим за къде ще стигне.

# 1 232
  • Sofia
За чертеж на 23 задача ще дадат ли 1 точка. В отговорите не е посочено.
До колко ги докара точките?

77 т. Иде ми да рева , явно излизам от шока.
Няма ли да стигнат? То детето беше с висок по география резултат.
Абсурд. Отделно ,че остава с 5 от училище. При отлично НВО можеше да му пише 6. Сега още 11 т надолу. Абе трагедия.

# 1 233

Абсурд. Отделно ,че остава с 5 от училище. При отлично НВО можеше да му пише 6. Сега още 11 т надолу. Абе трагедия.
Отивай да се молиш за шестица в училище. В понеделник да си на килимчето. Няма да оставяш така нещата!

# 1 234
  • София
Не се настройвате негативно. Аз ще съм арбитър и в понеделник ще получим подробни разбивки на точките. За всяка вярна стъпка се дават точки, техническа грешка се наказва само един път.

# 1 235
  • Sofia

Отивай да се молиш за шестица в училище. В понеделник да си на килимчето. Няма да оставяш така нещата!
Ходих, ама не писах какво стана. Направи ме на две стотинки. Изгърмях всички патрони. Това беше. Никой не ни е виновен.

# 1 236
И е нашето училище обвързват срочните оценки с матурите, което е супер грешно за мен, но…И моят ще остане с 5…:
Учителите ги е страх да не бъдат обвинени е завишаване на оценки.

# 1 237
Моето дете реве, та се къса. Направихме проверка какво е решавала. По спомени. Е, има 10т. Дано задачите, които не си спомня да са й верни, та да забута поне до тройката. При нас това е много важно, защото каквато оценка има на матурата, такава ще има и за годишна по предмета.

# 1 238
  • София
И е нашето училище обвързват срочните оценки с матурите, което е супер грешно за мен, но…И моят ще остане с 5…:
Учителите ги е страх да не бъдат обвинени е завишаване на оценки.
Интересно ми е над колко точки пишат 6-ца като отдавна няма скала...? И оставят ли всички с под 85 точки да кажем с 5?

Елена също ще е с минус -11 точки за отскок от мат, надявам се за БЕЛ поне да се пребори за шест, там учителката поне реагира нормално на молбата и за повишаване на оценката. Предстои последно контролно и то ще е решаващо, ако се справи има шанс за 6.
Аз и след публикуваните точки за всяка подточка не мога да сметна резултата на Ели по мат, защото не съм сигурна как ще се оценят и уж решените текстови. По БЕЛ пък не мога да прогнозирам на теза и преразказ, затова ще си чакам реалните резултати.
По математика съм доволна от представянето и, не съм очаквала повече, единствено ме е яд за сгрешеното неравенство, защото вчера го преговаряхме уж и няма обяснение защо го е сбъркала.

# 1 239
Страх ги е да не ги обвинят в завишаване на оценки, но не ги е страх, че нарушават наредба.

Интересно ми е над колко точки пишат 6-ца като отдавна няма скала...? И оставят ли всички с под 85 точки да кажем с 5?
Най-вероятно използват скалата за четвърти клас и ДЗИ.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 08:57 от Анонимен

# 1 240
Хора, успокойте се! Каквото, такова! Сега не е ясно какво си спомнят децата, какво и как са разписали. Като излязат точките, евентуално ще има защо да се ядосвате( дано не).

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 18:14 от Fancy

# 1 241

Ходих, ама не писах какво стана. Направи ме на две стотинки. Изгърмях всички патрони. Това беше. Никой не ни е виновен.
Слагаш едно перде и в понеделник отново там. И да те гърмят и да те плюят ще го изтърпиш.

# 1 242
И моята госпожица ще е с 5 за срока, но се надявам да и пишат 6 за годината.
Досега си смята точките - 60 от първи модул, за втори също ще има точки, ама колко ще  разберм явно като излязат резултатате.

# 1 243
Дидева, коя наредба? Я кажи, че аз като нищо ще се впусна в бой.

# 1 244
  • София

Слагаш едно перде и в понеделник отново там. И да те гърмят и да те плюят ще го изтърпиш.
Аз лично няма да си го причиня това. При една и съща учителка са децата ни.

Общи условия

Активация на акаунт