Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Рутаскорбин и за какво се предписва?
Какво е осцилококцинум и за какво се препоръчва?
Какви са рисковете при бременност с обърната матка назад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Рутаскорбин и за какво се предписва?
Рутаскорбин е витаминна добавка, която се предписва за подпомагане на бременността и облекчаване на болката. Въпреки че опаковката твърди, че не се препоръчва за бременни жени, някои жени го приемат. Въпреки това винаги е препоръчително да се консултирате с лекар преди да започнете приема на каквито и да било лекарства по време на бременност.
-
Какво е осцилококцинум и за какво се препоръчва?
Осцилококцинумът е хомеопатичен препарат, който се използва за лечение на различни състояния, включително грип. Този препарат се препоръчва поради своята безопасност и ефективност при лечение на грипни симптоми. Въпреки това, винаги е добре да се консултират с лекар преди да започнете приема на каквито и да било лекарства.
-
Какви са рисковете при бременност с обърната матка назад?
При бременност с обърната матка назад, рисковете включват по-голяма вероятност от коремна болка, болки в гърба и бедрата поради повишено натоварване на тези области. Въпреки че това не представлява значителен риск за самата бременност, важно е да се консултирате с лекар за подходяща информация и съвети за справяне със симптомите.
-
Какви са обичайните неразположения по време на бременност?
-
Как се изчислява бременността според лунните месеци?

, ето ще се разпиша първа, с добрата новина, че тази сутрин не ми е
или поне не много
....
и това без да съм яла или пила особенно много, тъй като напоследък не ми се отдават тези удоволствия..

ама сега си го пъча гордо 

,а и аз не съм наясно. Иначе ходих на частно и мисля да продължа да ходя при този доктор и след като се запиша в ЖК, защото им нямам доверие нещо на тези който работят със ЗК все гледат да те изпратят по бързата процедура и да те претупат, че следващия чака. Тука имат по 15 мин на пациент и довиждане.

а то се е криело...