КГБ = Клуб на Готините Баби - 214

• 42 830
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Вила Великула
Добър ден. Станах рано, разходих кучето, пих кафе и яхнах коня.
Не спах много добре, защото в 1.30 несъобразителна клиентката започна да ми праща съобщения на вайбър, едно след друго. Голямо цъкане. Събуди цялата къща. Накарах и се, но какво от това. Не можах да заспя още 2 часа.
Сега съм на фризьор и после отивам на тръстиката. Графика ми е доста сгъстен. Ще се справя някак.

# 646
Добър  обед ,дами!   Дано е добър и следобедът ви!
Нина,вече има  нов Левски.  Според Соломон  Паси, това е Зеленски.

А за нашия  Левски -  вечна слава!  

Пипи, има решение.Изключваш телефона преди лягане.  Успешен ден ти желая, работарке неуморна!

Касс, и на теб  успешен ден!  И аз предпочитам  "скучните"дни и си ги карам  лежерно.

Другите дами още не са се наспали.Чакаме ги!

Аз спах до късно, после се борих с мравки. Не знам отъде се взимат тези дни. Все отнякъде допълзяват, гадините. Готвих лодки от чушки, пълнени с яйце и сирене, накрая поръсени с кашкавал. Пекат се в момента. Правя за пръв път. Не знам какво ще излезе. Съседка ми даде  идеята.
Хубав ден на всички! Нека ви е слънчево не само метеорологично, но и душевно!

# 647
  • Кубрат/ Пишурка
Аз отдавна съм се наспала, ама все нищо ново около мен. И от сутринта е горещо, та се не диша. На времето децата ме отказаха от климатик. Имам един голям вентилатор. Два дена го пусках и сега целия гръб ми е схванат. Днес съм само на ветрило.

# 648
  • София
Ей ме на и мен в жегата
Сутринта от 7.30 бях на тръстиката. Отидох да яхам коня и да заминавам, а конят не ще да мъцне. Заминал му акумулатора. Та добре че е метрото. На обяд синът се притече на помощ. Закарах коня на автомивка и се прибрах. Похапнах, поспах и сега отивам да си го прибера. Ужасно време!

# 649
Добър вечер момичета!
Днес при нас имаше голям пожар. Ако сте гледали новините може и да сте го видяли. Точно над нас, понеже има и борова гора и си беше доста страшно. Слава Богу за сега положението е овладяно. Има дежурни пожарни, защото все още си тлее.
Ей затова казах аз сутринта, че си обичам сивото, но .....

# 650
  • София
Кас, дано се размине пожара, да го овладеят окончателно.
Чета ви, но нищо интересно за писане. Като пусна климатика се охлажда, но после ми става студено и ме болят костите. Спирам го и пак е жега. Но не ми пречи - толкова месеци си търсихме топлото. Само Скъпия мърмори - седи във вътрешната стая, там трудно се охлажда. Днес уж лежах и си писах в месинджър с приятелка  от тук и неусетно съм заспала. Сега тиквата ми е като след 5 водки/ракии, уиски.

# 651
  • Вила Великула
КАГ, никога не изключвам телефона заради майка ми основно.
Кассс, дано да изгасят проклятия пожар. Много е страшно. Преди години си спомням, че доста близо до нашата къща бяха запалили стърнищата и ме беше много страх.
Утре няма да пътувам до Сф. Ще работя в къщи.
Ще пиша повече тогава.

# 652
Пипилота, имай служебен телефон и  за близките си отделно. Майка ти , децата ,да имат достъп нонстоп ,но не и клиентите. При тях нищо спешно няма. Особено като не им се спи като на мен и  тракат .
 Когато в началото ми пускаха компютъра и интернет, в скайп ,дето сега нямам дори, мислех ,че зеленото свети за мен ,да  се обадя ,напиша.  Не знаех ,че може да го остави човек незатворено.  Както и сега в месинджер ,че нямам вайбър, понякога се обаждам, но гледам  да е скоро включен човекът,   в смисйл буден,  не заБравен отворен .
  То толкова залюхани няма вече, но  несъобразителни - бол.
 Жега ,в 19 беше 39 градуса, сега е 32. Чак сутринта може ад има човешки температури -24 например. И тъй ше   е дълго време.
 Пожари - никой не мисли като хвърля  и пали ,но и стъкло може да направи лупа и пожар. Дано не е нарочно , че щетите са големи,  освен страха.
 Жега , рине ми се сняг и новото меме
 Забравих да ви кажа ,че слепокът е прибрал картофите в онзи двор,  оставил ни  е две касетки, поне 6 трябваше да са  или повече, разкошни са, ама дето не се е добрал. Нямаеш  до сега, та не сме внимавали ,вади синът, че си прави чипс от един сорт, но  не е стигнал до звяра дето е ровил. Пикасо  оставил една купа, явно е сладък ,като за подземни гризачи. 6 години един съсед   си гледа люцерна там и  отвъди такива, после ние , ето че пак се появи гада. Преди люцерната имаше. Като няма помощ се отказах да ходя ,  сега малко време отделям за там.  Повече е дървета. Окрадоха  на чешмата  каквото можаха ,вода няма там. Мързи ме вече.  Имаме достатъчно , но нали за това се трудим, да приберем нещо.

Последна редакция: вт, 18 юли 2023, 22:41 от Бор_яна

# 653
Не помня дали ви казавах, че в края на май си отрязах косата и я пратих заедно с една стара плитка в едно перукерско ателие. Така и не ми върнаха отговор дали са я получили и дали ще я ползват. Реших, че не им е по стандарта. Но преди няколко дни получих благодарности от едно момиче, за което ще направят перука. Стана ми много мило. В същото време ми дожаля за това младо дете. Още не съм решила категорично, но може пак да  се пробвам с опашка за 2-3 години, ако съм жива и здрава.
На мен жегите не ми бяха никакъв проблем до миналата година. Напротив - все ми беше студено.През пролетта бях за няколко дни в болница и ми слагаха някакви много болезнени инжекции. От тогава постоянно ми е топло и се потя като запалена свещ. Имам чувството, че ми промениха ДНК-то.
Прохлада ви пожелавам за нощес, а за утре - крийте се по сенките!

# 654
  • Вила Великула
Тану, в Крез във Варна ли изпрати косата? Много са отговорни. Аз след моите операции и отказът ми от химиотерапия, напук на болестта отгледах дълга коса и я дарих там. После изпратих и детската ми плитка. И двата пъти ми се обадиха хората, които са получили перуки с частица от косата ми.
Борянка, с два телефона съм и няма как вече да ги разделям на личен и служебен. Навремето когато беше по-скъпо да звъниш от един оператор на друг, ги взех. Единият е йетел, а другият на Виваком.

# 655
  • София
Добро утро!
Не пиша, понеже жегите са ми изпили мозъка. Имам нужда от много повече сън отколкото в нормална ситуация. Явно организма се изтощава от топлината.
С нов телефон съм от 2-3 месеца. И този нов телефон през нощта се включва на режим спане, като отклонява телефонните обаждания и другите съобщения. Вече при повторно позвъняване звъни. Мисля, че е удобна опция, часовете се нагласяват според предпочитанията от колко до колко да е този интервал на спокойствие. Но не зная кои телефони го имат. Моят е Хуавей редми.
Касс, гледах в новините за пожара. За съжаление в тая жега ще е така. Дано не сте пострадали.
Боряна, няма ли начин да се справите с гадинката. В интернет има лек за всичко, само трябва да се потърси.
Тази сутрин беше 17 градуса на спирката. Поне сутринта хладничко. Да ви е хубав деня и не се презорвайте, и утре е ден!

# 656
  • София

Да започнем деня с песен и пожелания! В нашата компания имаме рожденичка!

МИЛА ДИДИА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА ИДВАЩИТЕ ГОДИНИ ТИ НОСЯТ ЗДРАВЕ И РАДОСТ. БЪДИ ЩАСТЛИВА С ГОЛЯМОТО СИ СЕМЕЙСТВО. РАДВАЙ СЕ НА УСПЕХИТЕ НА ДЕЦА И ВНУЦИ.

# 657
Фло,благодаря за прекрасната песен и пожелания.
              Виртуално да вдигнем чаша шампанско за здраве и късмет за мен  и за всички нас!

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 12:10 от Didia

# 658
  • София
Еха, от сутринта да почнем с почерпката!
Дидия, желая ти много здваре, щастие и късмет! И много хубави моменти с любимите ти хора! Наздраве! Tropical Drink

# 659
  • София
Привет, момичета!
Днес е хубав ден! Имаме рожденичка!
Дидия, поздрави от мен и бъди благословена!
Всичко добро и хубав ден на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт