Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Мен ми е интересно дали Мерт ще го съди този, или ще подмине?

# 181
Добро утро

# 182
Добро утро.
Въпросът е дошъл от журналист, дето бил приятел на другия Мерт.

Обаче Акиф се извинява на Мерт
Те всички са навързани
Даже не разбирам защо им се връзват
Едва ли не знаят какво ги очаква след този бум на сериала
Според мен сега,след случилото се на партито предизвикаха още повече и по-негативни отзиви,отколкото ако си бяха казали две-три думи двамата

# 183
Добро утро,момичета!

Грозно беше това снощи !  Според мен ,удара беше насочен ,не само към Мерт , но и към Афра. В такава специална вечер за нея , да отклонят внимането от успеха и.. Да омаловажат това ,което е постигнала. Да я засегнат ,чрез близък приятел. Тя обаче се справи блестящо , като не отрази въпроса им , а не се подведе да отговаря.
Мисля, въпроса тук не е само до Акиф. Тук за мен си  има чиста "поръчкова" журналистика , независимо от кого. Не могат да преглътнат мирно и тихо успеха на двамата сладури. Това че се оказаха чудесен тандем , не понася на някой.
Надявам се Мерт да съди този "журналист" до дупка.
Колко ли още небивалици ще чуят и прочетат за себе си  в този бизнес на  акули.  Афра почти се е научила как да се справя , но Мерт още предпочита да бяга. Това нахъсва още повече "преследвача".
Има си крушка  опашка , и се надявам да се разкрие откъде идва тази злоба.
И това как се държаха на партито , едва ли има чак такова голяма значение за снощното събитие. Според мен е било планувано отдавна. Просто са чакали момента , хиените !

# 184
Мерт няма на базата на какво да го съди, защото този задава въпрос, не го констатира като факт.
Еве беше сложила много показателна снимка. Наистина Акиф не задава въпроса, но дава знак точно кога и онзи стреля, а Акиф се подсмихва.
И Бирсен си има любимци и хейти яко определени актьори, а Акиф е турската Албена Вулева.
Изобщо не очакваха обаче такава реакция след въпроса и сега ще мажат яко.

Реално обаче след такъв успех и популярност няма начин да се разминат с такива идиотски интервюта и въпроси, даже и да се крият, и да не отговарят, на тъпите журналисти нищо не им пречи да си съчиняват.
Ето, Афра как не му влезе в тона, пролича й, че се шокира от въпроса, може да й е идвало да го отвърти на място, но запази самообладание, благодари и си тръгна. И тези останаха с пръст в уста. А мрежата закипя и ги размазаха от обиди "журанлистите"

Ето го и цялото "интервю"
Скрит текст:
Ж: Не видяхме господин Мерт с вас тази вечер, обикновено вие се съгласявате да присъствате заедно на такива събития
А: Обичайно не сме заедно
Ж: Вие заедно се разхождате и почивате, за това очаквахме, че ще дойдете заедно
А: Не, аз дойдох сама
Ж: За Мерт говорят, че той е гей
А: Благодаря, момчета. Дошли сме на толкова класно парти. Благодаря.

# 185
На Арфа не й беше приятно на въпросите за Мерт още от самото начало. Без да знам какво говорят, личеше по лицето й.
После като преведохте стана ясно, че физиономията й се променя в момента, в който й казват, че обикновено излизат заедно.
Обаче има логика в това, което я питат за Мерт и обяснява много неща. Не бях погледнала от тази страна аз.

# 186
На Арфа не й беше приятно на въпросите за Мерт още от самото начало. Без да знам какво говорят, личеше по лицето й.
После като преведохте стана ясно, че физиономията й се променя в момента, в който й казват, че обикновено излизат заедно.
Обаче има логика в това, което я питат за Мерт и обяснява много неща. Не бях погледнала от тази страна аз.

Точно и аз забелязах промяната в лицето й , но не разбрах защо реагира така.Дали се притеснява , че ги разкриват , дали пък защото наистина не е така както твърди журналиста.
Предния пат като я излови Акиф на летището отговаряше на тези въпроси с такава усмивка , а сега .. все едно е забранено.

Щом Мерт се е върнал в Мугла , значи са му секнали почивката и може и за това да е бил нервен , но това не оправдава поведението му към Афра.А самото завръщане на почивката на мен ми говори още повече , че между тях няма нищо.
Явно са прекрасни актьори.

И последно , голяма част от колегите наАфра я поздравиха за успеха снощи .. Мерт не .. като цяло в последните сторита в които дори тя го тагваше, той не ги споделяше.Надявам се ако тя качи някоя снимка поне да я хареса.

# 187
Добро утро! Днес съм спокойна вече, засега Grinning

Марбела, какво му е било поведението към Афра?
Ясно е, че всичко е поръчково и добре планирано. Акиф няма какво да се прави на умряла лисица, че и той бил изненадан и съжалявал. Тръгнала е кампания. И като навържа нещата, едва ли е тръгнала снощи. Беше ми голям дерт защо Мерт се държа така, просто не беше себе си. Акиф знаеше, че Мерт идва със самолет от Бодрум, сигурно е имало човек и на летището. Не се знае кой, къде го е посрещнал, какво го е питал... Затова беше като градоносен облак.
Нейсе, аз си изясних нещата за себе си и се успокоих.

Еда Едже се шегува на снимката, че с Афра са с еднакъв грим и прически. Много са сладки Heart Eyes
Гьокче Бахадър, която връчи наградата на Афра, каза много хубави, емоционални думи за нея Heart

И аз последно Grinning Мерт едва ли ще реагира със споделяне на стори и прочее. Тези работи не са за него. Вероятно вече е поздравил Афра. Нека си почива и да събира сили за новия сезон.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 08:47 от Еванджелин

# 188
Говоря за поведението на вечерята , то беше взаимно де.Колкото и да е бил ядосан , да не си говорят главните актьори е просто.. тъпо.От професионализъм трябваше да постъпят другояче.Една снимка поне , феновете ги умоляваха.
Както и да е.. ще мине и замине и това.

# 189
Аз идвам с едни ранни размишления .. как зъбите на Афра и Мерт са им толкова бели, а пушат като комини 😂

# 190
Сера пак като парцалеса😂😂😂 Направо нямам думи, а колко е бездарна не ми се коментира просто🤮

И да се извиняват журналистите, беше грозно. Особено, ако имат връзка. Да те питат на някакви награди дали гаджето ти е гей 😱😂

# 191
Марбела, не си говореха, но се гледаха тайно цяла вечер, свиваха си цигарки от общ пакет...
Чудех се защо Афра го гледа така, някак мило и съчувствено, когато бай Онур гледаше на другата страна.
Ще сложа точното видео, като ми падне подръка. Или някой друг да го сложи, ако го намери преди мен.

Сетих се, че такава мръсна кампания провеждат и срещу другата ми любимка Неслихан.
Точно в много важни и специални за нея дни, например получаването на наградата DIAFA през 2021, избухваха разни скандали за Кадир.

# 192
Студено му беше отношението към Афра онази вечер. Не мисля, че има нещо общо с продуцента.
Marbella, точно. Този път сякаш я заболя от въпросите.
Не вярвам да имат връзка. Може някаква закачка да е имало.

Къде четете клюките, че ми стана интересно?

Не е сигурно дали са се гледали, нито, че Мерт й е дал цигарите. Просто така ни го представят. На мен  не ми се вижда ясно от клиповете кой къде гледа и какво дава.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 09:05 от stasha_s

# 193
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart, рано е още, денят тепърва започва, кой знае още какво може да чуем, да прочетем... Wink

Мацки, съдим за вечерта в понеделник от няколко клипчета от по 10-на секунди най-много. Ясно е, че Мерт не беше в настроение, но Афра седеше срещу него, не се отдели от масата. А можеше да стане да си танцува и изобщо да не се ангажира с неговото настроение. Има нещо, те си занят какво.

Според мен се учуди на думите на жълтура, че обикновено излизали заедно и ходели по такива събития заедно, което наистина не е вярно. Те си знаят какво има между тях и се радвам, че не се обясняват. Казаха вече - приетели сме и толкова. Ако има нещо повече, пазят го за себе си.

И все пак, това е нейната вечер, да я питат нещо за нея. Веднага се хванаха за Мерт - що не е с нея, ще ходят ли заедно на почивка, Мерт гей ли е?

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 11:24 от Reni 🧿

# 194
Сега ще дебнем Мерт дали ще хареса снимка на Афра, ако качи ли? Grinning Той май не е много по социалните мрежи.
Тази не видях да е качвана

Зъбите, ако не са им фасети, много лесно се избелват на зъболекар. Има и комплекти за избелване в домашни условия.

Този журналист наистина ли е приятел на бившия Мерт?

Общи условия

Активация на акаунт