Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 840
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Искам да го видя в цял ръст  Рамо  ! Какви са тези половинчати  работи. Като Сейран искам да му видя корема !
После може и да  ахкам в тон с останалите.
Иначе си е сладур !

# 376
На момчето профила направо избухна.. исках да видя колко харесвания има и то просто бъгна и не ме допусна 😁

# 377
Ксения Бородина много отдавна е фен на турските сериали. Знам я от времето на Кара Севда.

Момичета, големи сте сладурани GrinningKissing Heart

Николета, 754 хиляди харесвания има

# 378
Ксения Бородина много отдавна е фен на турските сериали. Знам я от времето на Кара Севда.

Момичета, големи сте сладурани GrinningKissing Heart

Николета, 754 хиляди харесвания има

Хахах... благодаря
Чудя се до къде мога да стигна още ... мога и да му напиша някое съобщение, но още не съм се побъркала толкова 😂 някой ден може... хахах

# 379
  • Дубай
Ксения не е ли тая къде се мазнеше на Бурак, та Фахрие уж ревнуваше и от нея... Опасна е тя, дикосвала се е до такива мъже, да и завиди човек

# 380
Дишайте, дишайте Stuck Out Tongue Winking Eye

36,5

# 381
  • Дубай
Какви са тия работи сега? Може ли такова нещо?!

# 382
  • София
От ВК -  "Вчера стартовали съёмки нового фильма #ГорькоеКофе, в котором снимается Буче Бусе Кахраман. Фильм будет представлен на фестивалях, затем предстанет перед зрителями."

# 383
Към всички мераклийки за Мерт

# 384
Охх така се надах Буче  да я вземат в някой нов сериал.  Тя пък във филм ще участва:joy:
Ще взема аз да се самоубие.Няма отърваване от нея.

Мерт е много красив. Как ще се опази от фенките? Heart Eyes

# 385
  • Дъблин
Знам че Афра и Мерт са професионалисти, но си мислех нещо. Ако си намерят някой докато снимат сериалчето, дали ще се промени химията помежду им ?
Все пак епизод 34 бешееееееееееееееее...........там няма описание. Дали ще видим нещо такова пак ? Хм х хм

# 386
Мерт вече на море

Афра, прекрасна,красива и естествена

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 06:48 от azisiq

# 387
Не знам спам ли е.
Не мога да разбера защо винаги едно и също - снимки се повтарят от нечетящи предни постове. Но е дразнещо, поне за мен.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 07:56 от janakrasi

# 388
Добро утро, гайс
Вълнението от вчерашните снимки на Мерт все още ме държи 😁
В Т коментират, че за 8 часа снимката му е събрала 1 милион харесвания, значи не съм само аз която следи... 🤭

# 389
  • Бургас
Здравейте групичка!
Петък е....и първи без нашето Рибарче!
Аз, за разлика от някои посетители тук, ви чета и се забавлявам с дискусиите около ежедневието на нашите патрони! Млади, красиви, всеки с изяви на характера си, кой както разбира живота, или пък както му е наредено от менаджери, продуценти и всичките там залепили се за новите "златни кокошчици"!
Дано поне, успеят да се покрият за тези два месеца, наистина да си починат, за да ни радват есента с пълноценната си игра и продължението на Чапкъновата история!
Интернет "ври" от инфо за Мерт и Афра, вече втора седмица са най-обсъжданите актьори, но летните сериали сериозно настъпват и ще изместят центъра на обсъжданията.
Затова ви желая едно приятно, лежерно и спокойно лято, с много нови предизвикателства и емоции!

Общи условия

Активация на акаунт