Къде в Бургас? 61 тема

• 66 603
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 390
Пици поръчваме от Мерси в М.рудник.

# 391
За фотограф: Венета Колева в зала Бойчо Брънзов

# 392
https://www.facebook.com/fotoBurgas
Славейков,доволна съм,млада и работи бързо,помага как да застанем,беше пуснала детски песни за детето 🌞

# 393
Бела мия в меден рудник   поръчваме често не сме имали проблеми.  По хубави са от мерсито
Фотограф - Видин Стоянов

# 394
Откъде мога да купя цветни детски обикновени тениски? Които се използват за физическо- трябват ми жълти.

# 395
  • Бургас
Откъде мога да купя цветни детски обикновени тениски? Които се използват за физическо- трябват ми жълти.
не съм сигурна дали има точно жълти, но аз купувам едноцветно от K&K -има на центъра над магазин Била и в стария МОЛ . За другаде не се сещам да има магазини

# 396
Търся препоръки за добър маникюрист в Центъра или Възраждане

# 397
Юлия Златева в Нефертити.

# 398
  • у нас
За леене на куршум координати да ми дадете?

# 399
От къде можем да си купим маса и да я вземем директно освен практикер. Почти навсякъде е с поръчка по месец а ми трябва веднага

# 400
# 401
  • Бургас
Момичета, къде и в какви магазини продоват диатомична пръст. Искам да я пробвам против хлебарки.

# 402
За диатомична пръст Гугъл ми дава биомагазини. Евентуално БиоБургас на ул. "Цар Симеон"№ 47, по-голям и по-добре зареден магазин, или в Здравословна бакалия на Шар планина срещу бившия Тандем.
Иначе - онлайн.

# 403
Здравейте, къде продават книги втора употреба, освен този на Богориди?

# 404
  • Бургас
Здравейте, къде продават книги втора употреба, освен този на Богориди?

Има едно магазинче, по скоро гаражче, на улица Кирил и Методи, но не ви препоръчвам да вземете каквото и да било от там, защото хигиената е покъртителна, освен това всеки път като вали се наводняват и книгите им миришат на мухал.

Има и едно магазинче около клиниката Света София, не помня точно в коя пресечка се пада. Магазин Книжко, можете да видите адреса онлайн, но там няма чак такова разнообразие. Все пак зависи какво търсите.

Общи условия

Активация на акаунт