Къде в Бургас? 61 тема

• 66 531
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 435
И в уличката на кафе Малибу,има магазин Понки, с обувки от естествена кожа за прохождане и за големи деца,дори и за майки .

# 436
Здравейте! Моля някой да ми препоръча химическо чистене, на което мога да занеса компонентите от бебешката количка. Благодаря предварително!

# 437
  • Бургас
Виждали ли сте някъде да се продават лакове за нокти SNB? Търся цвят на лак, който вече не се предлага и се надявам да го намеря някъде  прашасъл.....

# 438
Освен в книжарниците на Тройката, Галерия и в "Славейков" до Била, къде другаде продават учебници? Може и втора употреба.

# 439
  • Бургас
До новата поща има едно павилионче, на ул Левски срещу паркинга до съда има една книжарница "Апис", книжарница Делфин , на ул.Любен Калавелов

# 440
  • Бургас
В уличката до "Трия"?

# 441
Благодаря, намерих го учебника на старо до Новата поща. Всичко около Тройката - до Трията, до Левски - бях обиколила.

# 442
  • Бургас
Ако е за нови учебници аз взимам от Озон. Спестявам си обикалянето.

# 443
И в Озон го нямаше, спрян е от тираж. Както и да е, купих го вече, благодаря!

# 444
Момичета, много моля за телефона на Добрин за ремонт на пералня.
Не мога да го намеря с търсачката!

# 445
Здравейте!
Някой знае ли откъде мога да купя няколко чувала от зебло, коноп, юта...  без да поръчвам от нета?

# 446
  • у нас
Здравейте!
Някой знае ли откъде мога да купя няколко чувала от зебло, коноп, юта...  без да поръчвам от нета?
Преди няколко месеца имаше бели чували от сезал в Деплан. Ако ви вършат работа, може да проверите там.

# 447
Момичета, много моля за телефона на Добрин за ремонт на пералня.
Не мога да го намеря с търсачката!
   Добрин тел. 088 819 7789

# 448
  • Бургас
Здравейте!

В "Мастерхаус", "Практикер", "Бриколаж", "Хоуммакс"...

# 449
Благодаря, момичета, но търсила съм - няма.
Не ми вършат работа от тези белите за строителни отпадъци и др., а точно такъв бежов, с декоративна цел ми трябва. Онлайн намирам този в Баухаус, но ми се искаше да спестя доставка. В крайна сметка сигурно ще поръчам, ако нищо не намеря наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт