Къде в Бургас? 61 тема

• 66 515
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 810
За солниците-не се ходи Laughing стиска се Laughing

# 811
  • Бургас
Често ходя пеша до там да си пия следобедното кафе на морето съчетавайки го с малко километри ходене. От Славейков до там и обратно и на връщане съм като торпила притичвайки до нас JoyJoyJoy  Това, като съм в отпуск де, иначе съм почти целодневно из морската и гледам да имам вариант за тоалетна, че иначе лошо...

# 812
Имате ли мнение за тази школа по английски : bridge language school. Смятам да запиша детето си, но малко ме учуди факта, че няма никакви отзиви в интернет.

# 813
Днес си пътуваме с детето на 4 г с б2 и ново 20 да й вадим карта 🫥и защо е нужно като не се таксува

# 814
  • Бургас
Като вид застваховка

# 815
А те чекират ли се

# 816
  • Бургас

Не, показват се при поискване от кондуктора

# 817
  • Бургас
Не, не се чекират. Поименни са, без снимка.

# 818
Моето нямаше и 2 години, когато една кондукторка ме посъветва, без да се заяжда,  да извадя карта. Направих го и оттогава всяка година я подновявам, а и тя се гордее, че има карта.

# 819
  • Бургас
Днес си пътуваме с детето на 4 г с б2 и ново 20 да й вадим карта 🫥и защо е нужно като не се таксува
Един вид така доказваш, че е на необходимата възраст за безплатно пътуване, защото нали за издаването ти искат акт за раждане. Но като цяло е тъпо, да.

# 820
Да и при мен НЕ се заяде жената,информативно просто

# 821
  • Бургас
bradata, на пристанището има.

# 822
Мими и  на моето преди 2та годинка му изкарах карта но аз не съм шофьор  и придвижването ми е или пеш или с автобус така че си ми трябваше ...

# 823
И моята дъщеря имаше - още като беше на 2 месеца й извадих, пътувахме тогава с количката от време на време с автобуса. Помня, че важеше една година и така и не отидох да я преиздам. Покрай ковид спряхме да се качваме по автобусите, а и не ни се е наложило повече от веднъж годишно, за да реша да й извадя карта.

# 824
Мими и  на моето преди 2та годинка му изкарах карта но аз не съм шофьор  и придвижването ми е или пеш или с автобус така че си ми трябваше ...
Същата работа сме

Общи условия

Активация на акаунт