Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 16

• 70 551
  • 829
  •   1
Отговори
# 120
О моля ви, престанете с това добре си е паркчето, заради такива примиренчески твърдение правят такива "паркчета". Какво щеше да е ако цялата зона  от 3 март до сливница беше станала зелена зона както беше планирано?

# 121
  • Варна
Щяхме да си имаме Central Park във Възраждане, сто процента. 😂

Всеки иска паркове, но ако може да не са върху неговите парцели.

Вместо да мрънкаш, че паркът не е по твой вкус, можеш да се зарадваш, че го има.

# 122
Непоправима си...Няма как да се зарадвам да две алеи, дето бабите се надпреварват кой да седне на пейката Чак толкова не съм  паднала. А твоите уста само парцелчета и доларчета има.

Ще предприема тактиката на Лъки, тя винаги деликатно смълчава след един момент.

# 123
Тук ще надвия себе си и ще дооълня. Simple Smile
"Добре си е паркчето" може да каже, човек който е ходил един път, деца няма, не живее в близост и грам не го вълнува.
Това което е сега парка, спрямо това което трябваше да.бъде, е една подигравка.
Да не забравяме, че строиха с европари, и окрадоха доволно. Не им стигна, та орязаха от парцела за да има още за. Партийни облажване.

Дали е по добре да го има или няма, спор няма. Но не очаквайте да пляснем с ръце, след като сме виждали първите табели, и реализацията след това.
Паркче е точната дума.

# 124
  • Варна
Чак се чудя за едно и също паркЧЕ ли говорим. Наистина не разбирам. Посочете друг по-хубав парк от този, във Варна, освен Морската градина, че сте седнали да недоволствате от този.

Да, нямам деца. И какво? Майките от другите квартали в по-хубави паркове ли водят децата си?

А че са крадени пари покрай строежа е пределно ясно. И изобщо не е обект на темата.

# 125
Тук ще надвия себе си и ще дооълня. Simple Smile
"Добре си е паркчето" може да каже, човек който е ходил един път, деца няма, не живее в близост и грам не го вълнува.
Това което е сега парка, спрямо това което трябваше да.бъде, е една подигравка.
Да не забравяме, че строиха с европари, и окрадоха доволно. Не им стигна, та орязаха от парцела за да има още за. Партийни облажване.

Дали е по добре да го има или няма, спор няма. Но не очаквайте да пляснем с ръце, след като сме виждали първите табели, и реализацията след това.
Паркче е точната дума.
Е добре де имаме семейство то си търси квартал за апартамент. Вие му обяснявате какво можело да бъде. Кажете му къде има по голям парк? В цветния ли в лятно кино ли,  до пазара ли, в Левдки ли къде? Ама парка бил малък явно вие нямате деца, майка с количка ще ходи по 5 км в сентръл парк или какво? Събират се майките, децата си играят те си говорят, всички са доволни, малко по-надолу е парка на Младост. Супер са си кварталите. Намираш една нова кооперация а не някоя изгнила панелка и си живееш живота. А да къде другаде има басейн, ледена пързалка и игрища за футбол във Варна да ни кажете?? щото явно Младост не става?

# 126
  • Варна
Игрища за футбол има на доста места вече, а басейн - остана само Приморски. На мен лично Възраждане не ми допада като квартал, но заради съвсем други причини.

# 127
Игрища за футбол има на доста места вече, а басейн - остана само Приморски. На мен лично Възраждане не ми допада като квартал, но заради съвсем други причини.
То игрища има ама са на бетон а тука говоря за изкуствена трева, с хубави врати професионално направено, има и скейт парк.

# 128
So lucky*  и  _re_ge, все едно сте две бабички (с извинение за сравнението) седнали на пейка в парка и все нещо ви е криво. Имало парк, ама бил малък. Ако беше голям, няма да е хубав. Ако е хубав, що няма макдоналдс.... Дори да си купите парцел и да си направите къща с басейн и красива градина предполагам пак няма да сте доволни.
Ама управниците пък виновни, така най-добре спим нощем - друг като ни е виновен.

# 129
So lucky*  и  _re_ge, все едно сте две бабички (с извинение за сравнението) седнали на пейка в парка и все нещо ви е криво. Имало парк, ама бил малък. Ако беше голям, няма да е хубав. Ако е хубав, що няма макдоналдс.... Дори да си купите парцел и да си направите къща с басейн и красива градина предполагам пак няма да сте доволни.
Ама управниците пък виновни, така най-добре спим нощем - друг като ни е виновен.
Още ми е рано за пейка, но дано и това да стане факт.
Към момента живея в чужбина (няма да измествам темата) и ми е адски болно в какво превърнаха града в който израстнах.
Точно в Младост съм живяла и имам имоти. Помня какво беше, и виждам какво е.
Разбираемо е хора дошли от населени места без канализация да се радват на парк, макар и недостатъчен за нуждите на квартала.

По въпроса със семейството което ще се мести от Русе във Варна, всъщност Възраждане е перфектна опция. Има всичко необходимо за едно непретенциозно домакинство.

# 130
  • Варна
И кои са тези хора, дошли от населени места без канализация? Че ми стана интерсно и едновременно - смешно.

Нито един квартал в момента не изглежда по същия начин, по който е изглеждал, когато си била дете. Половината квартали са съвсем нови. Аз пък помня как Победа беше с 10 блока на кръст и останалото - поляни. Да взема ли да страдам, че сега построиха 15 етажни "скандинавски" блокчета за хора като теб? 

Много ще ми е интересно и да видя какъв е този проект за парк от Сливница до 3ти март. То паркът по-голям от квартала! Каква изненада, че не е осъществен. Grinning

# 131
И кои са тези хора, дошли от населени места без канализация? Че ми стана интерсно и едновременно - смешно.
Естествено, че нас двамата визира, защото явно сме доволни и на малко.
Но щом лъки живее в чужбина това обяснява повечето. Предполагам стандарта е друг където живее и го сравнява с Варна. Тук хората в кварталите са"непретенциозни", а в чужбина е друг живота Wink
Силно се надявам лъки да е заминала в чужбина заради притенциите си, а не заради парите. Иначе ще е жалко.

# 132

Нито един квартал в момента не изглежда по същия начин, по който е изглеждал, когато си била дете. Половината квартали са съвсем нови. Аз пък помня как Победа беше с 10 блока на кръст и останалото - поляни. Да взема ли да страдам, че сега построиха 15 етажни "скандинавски" блокчета за хора като теб? 

Много ще ми е интересно и да видя какъв е този проект за парк от Сливница до 3ти март. То паркът по-голям от квартала! Каква изненада, че не е осъществен. Grinning
Е явно  цяло Възраждане и Младост по проект са били поляни, което е било така до преди комунизма сигурно😀. Защо ли ги построиха тези квартали а не оставиха овчарите да си пасат овцете там😀.

# 133
  • Варна
Мен няма как да визира, тъй като се знаем в имотните теми от години и поне 100 пъти е ставало въпрос, че съм си от тук. Смешно ми стана, понеже Лъки по принцип пише разумни неща, но явно е от хората, които като видят, че нямат съдържателни аргументи в своя полза, вадят магическата карта с родното място. Само че този път не уцели на кого да я извади.

Я кажете има ли в момента място в града, което да не е безобразно прашлясало. Живяла съм на десетина локации в града. Сега съм на ново място от няколко месеца и с досада продължавам да бърша дебел слой прах през седмица...

# 134
Очаквам в “Константин и Елена” да не е много прашно. Все още се строѝ, но след като се завършат сградите имам надежда за по-тихо, спокойно и без много прах място. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт